Posti Logistiikkakeskus 01010

Ja kun sanoin että aikani ehdotin, ja sain torjuntaa, ja lopetin ehdottelut. Niin hän käänsi asian niin, että olis pitäny valita päivät paremmin, milloin ehdottaa, ja tarpeeksi ajoissa, esim 2 viikkoa etukäteen, kun hänellä on omaa elämää niin paljon, toisin kuin minulla. Vaimoni tokaisikin, että hankkisit säkin elämän, niin ei tarttis aina hänessä roikkua. Ja kun en edes mitenkään roiku. Vaimoni tavallaan haluaa että ehdottelisin kaikenlaista yhteistä, että hän pääsisi torjumaan ja sanomaan että hanki elämä. Sitten jos teen omia juttuja, näen kavereitani, enkä ehdottele hänelle mitään, niin sitten olenkin huono mies, joka "ei koskaan" yllätä eikä vie mihinkään esim ravintolaan tms. Aivan mahdotonta käydä rakentavaa keskustelua vaimoni kanssa. Minusta on yhtäkkiä tullut syyllinen aivan kaikkeen, ja vikoja löytyy yhtäkkiä aivan kaikesta. Tuntuu että kaikki nuo asiat mitä olen kokenut vaimoni osalta kummallisiksi, esim yhtäkkinen haluttomuus tehdä yhdes asioita, onkin kääntynyt minun syyksi.

Pikakimppatilaus CNC:lle - PAKETTI SAAPUNUT « Yksivaihde.net

#38 Alkuperäinen kirjoittaja Apsi Deisi: Joo rupeen tästä lähtien sitä käyttämään. Posten Nordic #39 Jes kiitos, Ruotsin posti kiittää teitä Matkahuollon käyttäjiä =) Kuin vaan... #40 Tampereelle olis paketti tulossa(Eilen) logistiikkakeskus 01010 ja jostain kumman syystä paketti oli tänään porissa!? logistiikkakeskus #41 Riksu #42 Odotan ite pakettia hollannista, ja se on nyt tuolla samassa paikassa, tilasin tiistaina ja olis eilen pitäny tulla, ja tänään mennään kysymään et onko se tuolla haettavissa tai jnt. kun ratsastustakin tilasin, ja sen sunnuntaiksi tarvitsen. :/ #43 Mitä ihmettä tarkottaa että lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti edi-sanomana? #44 Juu ei ollu tullu, on siellä logistiikka keskuksessa valmiina tulossa tänne, mutta viikonloppuna ei posti kulje. vammasta kun sen takin huomiseksi tarvitsen. hohhoijjakkaa, alkaa postin toiminta kyllästyttämään kyllä jo nyt. gabriel #45 Ei kai se nyt kummakaan ole, että kaikki paketit seikkailee pitkin poikin kun suurinpiirtein yli puolet logistiikkakeskuksen työntekijöistä on maahanmuuttajia..

Pakettivilinä Postin logistiikkakeskuksessa - YouTube

Ajattelin positiivisesti että se on varmaan jäänyt kuormasta posti auton olleen täynnä. Ei sitä sitten kuulunu edes sen iltapäivän pakettien kanssa. Ja seurantakoodissa lukee että se on VIELLÄKIN siellä logiistiikkakeskuksessa. Oikeasti, mikä voi mättää aina etelä-suomen postituksissa. Aina saanu odottaa! Toivottavasti pakettini on maanantaina minulla meinaa tässä alkaa kärsivällisyys loppua!! #33 23. 10. 2009, klo 07:20 Lähetys on lajiteltu 01010 ITELLAN LOGISTIIKKAKESKUS 22. 2009, klo 18:09 Lähetys on lajiteltu 53000 LAPPEENRANTA 21. 2009, klo 19:01 Vastaanotettu kuljetettavaksi 55120 IMATRA #34 hyvinhän toi paketti tulee mulle joo, rupee vähän toi postintoiminta ja pelleily riittämää tältä vuodelta! #35 eikö tuo keskus oo vantaa (tai helsinki) #36 Matkahuollon kautta paketit saa nopeammin perille. postitäti #37 Alkuperäinen kirjoittaja Vieras: Seurailen mun pakettia ja ihmettelen missä se oikein matkustaa.. Ei missään. Se on olemassa vain virtuaalisesti. Oikeasti postinkantajat ja kuljettajat kuljettavat kirjeet ja paketit.

  • Saarijärven kaupunki henkilökunta
  • Roba 4 kausi
  • Posti logistiikkakeskus 01010 in us
  • Vs: Lankapuhelimeen ei saa yhteyttä - Telia Yhteisö
  • Nikon p900 arvostelu case
  • Posti logistiikkakeskus 01010 in america
  • Lehto Groupilta tulosvaroitus - Markkinat - Viisas Raha

Kun on pari vuotta suomessa asunut maahanmuuttaja, jonka Suomen kieli ei ehkä ole mikään paras ja hänet otetaan töihin lajittelemaan paketteja sekä muuta postia, sattuu niitä inhimillisiä virheitä huomattavasti enemmän..?? #46 Kuinkakohan kauan menee NORMAALISTI, et paketti tulee jos se on aamulla merkattu olevan tuolla logistiikkakeskuksella? postikuski myös itse #47 Alkuperäinen kirjoittaja?? : elis puolilta päivin lähetys oli kuljetettu logistiikkakeskukseen, 20. 00 jälkeen se oli turussa ja huomenna kotikonttorilla. Riippuu millaisena pakettina se lähetetään, itsellä 16 pakettina joten se on noudettavissa huomenna 16 jälkeen. :f #49 kauheaa valitusta kun paketit "kiertää" kuten hyvin tiedätte niin niitä paketteja ei viedä yksittäisenä päämääriinsä vaan täydellä autolla jaetaan järkevästi eri paikkoihin, sen takia ne "kiertelee" ympäriinsä hei #50 Tässä on teille kiertävä paketti

Wed, 14 Oct 2020 21:08:06 +0000