Kun Olin Hyvin Pieni

  1. Kun olin hyvin pieni | TV | Areena | yle.fi
  2. Fono.fi - Äänitetietokanta
  3. Kun on oikein pieni | Positiivarit

Etsin lastenlaulua "Kun olin hyvin pieni", san. Viljo Kajava. Löysin näiltä sivuilta vastuksen: "Laulu löytyy vanhalta kasetilta nimeltä: ILTA HÄMÄRTYY LAPSOSENI. - MUSKO, sitä löytyy yksi kappale Jakomäen kirjastosta. " Vastaus olikin väärä, koska se johti minut harhaan - Lainasin ko. kasetin, mutta siinä ei olekaan laulua, vain runo lausuttuna. Nyt harmittaa, koska en tod. näk. ehdi löytää ja opetella laulua ajoissa. Valitettavasti Viljo Kajavan runosta "Kun olin hyvin pieni" löytyy vain tuo Eija Sipon lausuma versio. Lähde: Suomen kansallisdiskografia Viola

Kun olin hyvin pieni | TV | Areena | yle.fi

Hellén, Immi: Lapsuuden lauluja Kirjaan on koottu hellyttävimmät, hauskimmat ja koskettavimmat Immi Hellénin lastenrunot aina 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alkuvuosikymmeniin. Ikuisia ajatuksia (toim. Martti Haavio) Teoksessa on elämänviisautta, ajatuksia ja aforismeja elämän eri alueilta. Niitä on koottu kaunokirjallisuudesta, tietokirjallisuudesta, Raamatusta, myös sananlaskuista. Itkonen, Jukka: Kuutanssi: runoja kasvaville Vaikka runokirjan alaotsikko on Runoja kasvaville, tämä vuodenaikoihin jaoteltu, monella tasolla toimiva kirja sopii kaikenikäisille. Itkosen teksti on rytmikästä, soinnillista. Itkonen, Jukka: Viisi vuodenaikaa: runoja Nämä runot ovat usein kauniita tuokiokuvia, ne ovat lohduttavia, liikuttavia ja iloa tuottavia. Ne voivat olla muistelurunoja, muuttuvat kuin lauluiksi, ottavat teemansa vaikka Saarnaajasta; "…aika on olla hiekanmuru, aika on siirrellä vuoria…". Jos sul lysti on: Suomen lasten leikkirunot Piiri pieni pyörii ja Entten tentten teelikamentten löytyvät Rudolf Koivun kuvituksen kera tästä leikkirunokirjasta.

Mukana on kaikkien rakastamia lauluja mm. Kissa ja hiiri, Mä olen niin pienoinen, Oolannin sota, Pikku Lauri ja Telefoni Afrikassa. Kuvituksena on suomalaisten taiteilijoiden laatimia opetustauluja. Meriluoto, Aila: Lasimaalaus Nuoren luonnonlahjakkuuden esikoiskokoelma persoonallisia, leimuavalla tunteella ja kaikilla aisteilla latautuneita, jo klassikoiksi muodostuneita runoja. Näissä rakastetuissa ja laajalti siteeratuissa runoissa on nuoruuden voimaa ja ehdottomuutta, haurasta herkkyyttä ja haavoittuvuutta. Oksanen, Aulikki: Puškinin hevonen Riemua, rakkautta ja huumaavaa tunnetta. Armoitetun lyyrikon sydämen kyllyydestä nousevaa taiturimaista laulullista lyriikkaa, jossa loppusoinnut loksahtelevat kohdalleen. Pushkinin hevonen on sisarteos aiemmin ilmestyneelle kokoelmalle, Sinua sinua rakastan. Onerva, L. : Pilvet ja aurinko Hannu Mäkelän kokoama teos Onervan aiemmin julkaisemattomista runoista. Elegisiä, kaihomielisiä runoja, joista voi löytää yhtymäkohtia Leinon ilmaisukieleen.

Fono.fi - Äänitetietokanta

Rauhala, Niilo: Sana koskettaa sanaa: runoja Rauhalan runot ovat kuin hiljaista puhetta perimmäisistä kysymyksistä. Mietiskelevissä, surumielisissä säkeissä muistot ja luonto tarjoavat lohdutusta. Nämä runot soveltuvat hiljentymiseen ja antavat ajattelemisen aihetta, mutta yksinään luettuina ne voivat olla liian raskaita ja tunnerekisteriltään ehkä hieman kapea-alaisia. Salo, Aukusti: Meidän lasten aapinen Ensimmäisen kerran vuonna 1935 ilmestynyt aapinen koostuu runoista, loruista, pienistä tarinoista ja uskonnollisista tekstinpätkistä, jotka perustuvat suomalaiseen kansatieteeseen ja kotimaisten kirjailijoiden teksteihin. Similä, Markus: Suomen laulut ja niiden tekijät Tästä laulukirjasta löytyvät maakuntalaulut, mutta myös muita kaihoisia sävelmiä kuten muistatko Monrepos'n tai Kotkan poikii ilman siipii. Ollaan myös Karjalan kunnailla sekä Rovaniemen markkinoilla. Suuri toivelaulukirja: toivotuimmat Tähän kirjasarjan osaan on koottu 200 suosittua laulua viihteestä ja lastenlauluista alkaen hengellisyyteen ja joululauluihin päättyen.

Osta sähköinen kirja – 9, 99 $ Osta tämä kirja painettuna Barnes& Books-A-Million IndieBound Etsi kirjastosta Kaikki myyjät » 0 Arvostelut Kirjoita arvio Tekijät Kazuo Ishiguro Tietoja tästä kirjasta Palveluehdot Sivut näytetään kustantajan Werner Söderström Ltd luvalla. Tekijänoikeudet.

Kun on oikein pieni | Positiivarit

Pieni kesäruno (Kun olin hyvin pieni niin järvi oli sininen -). (hae) Äänitteen nimi: HATTUKAUPPIAAN AAMU Esittäjä(t): Pihasoittajat (yhtye). Tekijä(t): Kuusi, Kim (sävellys). Pihasoittajat (sovitus). Kajava, Viljo [1909-1998] (sanoitus). Musiikkilaji(t): tekstipainotteinen kevyt musiikki Lajitarkenne: Kesto: 1 min 35 s Esityskieli: suomi Aihe/kulttuuri: vuodenaika kesä Tallennusvuosi: 1973 Äänitysmaa: SUOMI Huomautukset: Hae kirjastoista (Frank-monihaku): - toimii parhaiten populaarimusiikin hauissa Hae

Saatavana myös e-kirjana. Kajava, Viljo: Viljo Kajavan kauneimmat runot Kun olin hyvin pieni/järvi oli sininen/ja rannan kivet lämpöiset. /Kun olin hyvin pieni/äidin käsivarsi tuoksui aamulta. /Kun olin hyvin pieni/unesta uneen kävelin. /Nelijalkainen. Kaskinen, Anna-Mari: Jos jäisi yksi sana: valittuja runoja ja lauluja Kristilliseen kirjallisuuteen kuuluvassa runoteoksessa on koottuna uskonnollisia runoja ja hengellisiä lauluja. Katso pohjoista taivasta: runoja Suomesta (toim. Jenni Haukio) Suomalaisen lyriikan antologiaan on koottu kaikki kauneimmat ja koskettavimmat runot, vanhat tunnetut klassikot ja uudet tulevat sellaiset. Luonto ja vuodenaikojen vaihtelun kuvaus on keskeistä, mutta myös yksinäisyys ja koskettavat tunteet kuuluvat suomalaiseen runokuvastoon. Kunnas, Kirsi: Puut kantavat valoa Rakastetun ja tuotteliaan runoilijan kynästä on lähtenyt yli kolmekymmentä teosta: runoja, riimejä ja tarinoita. Puut kantavat valoa kokoaa yhteen Kunnaksen seitsemän aiemmin ilmestynyttä runokokoelmaa.

Kun on oikein pieni voi lentää linnun untuvalla, nukkua orvokinlehden alla, kun on oikein pieni. Kun on oikein pieni, voi keinua heinässä heiluvassa, levätä kukassa tuoksuvassa, voi istua lumihiutaleille ja liitää maailman tuulien teille, (Hannele Huovi) Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä, ei pieni puu vielä myrskyä siedä. Ole suojana pienelle suuri puu, jotta pinellä juuret vahvistuu. Katja

  1. Soile yli mary j blige
  2. Fono.fi - Äänitetietokanta
  3. Harstad Vuokrattavat loma-asunnot ja talot - Troms og Finnmark, Norja | Airbnb
  4. Ilmoitusta ei löytynyt...
  5. Mikä viikko on
  6. Kun olin hyvin pieni
  7. Rovaniemen matkapuhelinhuolto ky rovaniemi hotels
Thu, 15 Oct 2020 00:02:07 +0000