Tulostimen Värikasetit Kierrätys

Minne voin viedä käytetyt tulostimen värikasetit? Onko tulostimien ja kopiokoneiden värikaseteille kierrätystä? Vastaus Mustekasetteja myyvät ja kierrättävät yritkset saattavat ottaa vastaan sellaisia kasetteja, joita ne pystyvät itse käyttämään uudelleen. Lasertulostimien kasetteja on hankalampi palauttaa ostamatta uutta tilalle. Pääkaupunkiseudulla Sortti-asemat ottavat vastaan myös laserkasetteja. Tyhjät muste- ja lasertulostimien kasetit eivät ole ongelmajätettä vaan ne voidaan hävittää sekajätteen mukana. Väriainetta sisältävät kasetit ovat vaarallista jätettä ainakin silloin, jos niissä on vaarallisen jätteen varoitusmerkki. Oikean tavan hävittää jätettä voi tarkistaa jäteoppaasta, Vuosaaren kirjaston aulassa on keräyslaatikko, johon voi jättää käytettyjä mustepatruunoita. Sortti-asemat Vuosaaren kirjasto 38 ääntä Oliko vastauksesta sinulle hyötyä? Kommentit Jos vie Tarastejärvelle onko se maksullista? Vastaa Olemme tulostuskasetteja kierrättävä perheyritys. Kotisivumme kautta voit ottaa yhteyttä meihin suurempien kasettimäärien kierrätyksestä.

Tulostimen mustekasetti kierrätys

  1. Turistiripuli milloin lääkäriin remix
  2. Venäjä suomi koripallo
  3. Nyrkkeily on hauska urheilu
  4. Muste- ja värikasetti - Jätekukko
  5. Risto Räppääjä - Kirjat - CDON.COM
  6. Ipad ei käytössä yhdistä itunesiin
  7. Pietarsaaren terveyskeskus ajanvaraus wikipedia
  8. Sepelvaltimotauti ja liikunta

Tulostimen värikasetit kierrätys

Tarvikkeiden kierrätys | Tuki | Tulostimet, tulostusratkaisut ja Managed Print Services

A | B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y X Z Å Ä Ö Tulostimien tyhjät muste- ja värikasetit kannattaa ensisijaisesti toimittaa uudelleen täytettäväksi. Suurimmilla tulostinvalmistajilla ( Canon, HP, Epson, Brother, Lexmark) on omat värikasettien kierrätysjärjestelmänsä, ja internetistä löytyy useita tulostinkasettien täyttöpalvelun tarjoajia. Myös tulostintarvikemyymälät saattavat ottaa vastaan tyhjät värikasetit. Pakkauksen päälläkin saattaa olla tietoja värikasetin kierrättämisestä. Jos värikasetti ei ole tyhjentynyt täysin, on viisainta viedä se vaarallisten jätteiden vastaanottoon. Aivan tyhjän värikasetin voi laittaa sekajätteeseenkin.

Muste- ja värikasetti - Jätekukko

Julkaistu 07. 04. 2015 - 08:00. Päivitetty 07. 2015 - 08:07 Lasertulostinta käyttävä mies suosii netistä ostettuja halpamerkkien tarvikevärikasetteja. Hän haluaisi laittaa kasetit kiertoon käytön jälkeen. Ainoastaan suuret tulostinvalmistajat ottavat omia kasettejaan tyhjinä takaisin. Sama koskee mustepatruunoita. Suurien ruokakauppojen yhteydessä on mustepatruunoille Arvo Jäte -keräyslaatikko, jonka omistava yksityinen yritys toimittaa patruunat uudelleen täytettäviksi. Myös useat tulostintarvikemyymälät, kuten Prink, Mustekolmio, Print&Refill (vain Helsinki), ottavat vastaan tyhjiä muste- ja laserkasetteja. Jotkin liikkeet hyvittävät tuodun kasetin. Vain netissä toimivilla tulostinkasettikaupoilla ei löytynyt palvelua, jossa ne ottaisivat tyhjiä kasetteja vastaan. Suurimmilla tulostinvalmistajilla ( Canon, HP, Epson, Brother, Lexmark) on omat ohjelmansa kaseteilleen. Helsingin seudun ympäristöpalveluiden erityisasiantuntija Sari Kemppainen kannustaa toimittamaan kasetit ensisijaisesti uudelleen täytettäviksi.

Wed, 14 Oct 2020 13:24:19 +0000