Tule Ystäväksi Näin

 1. Tule ystäväksi nain
 2. Tule ponds
 3. Tule perch

​ ​ Tule ystäväksi näin Kaveriksi nimittäin, Meillä hauskempaa on käsikkäin. Kädet yhteen lyön, Jaloillani tömistän, Sitten lopuksi näin hypähdän! Hui!

Tule ystäväksi nain

Tule ystäväksi näin Kaveriksi nimittäin, Meillä hauskempaa on käsikkäin. Kädet yhteen lyön, Jaloillani tömistän, Sitten lopuksi näin pyörähdän/hypähdän! Hui!

Ystävyyslupauksessa vannottiin ystävyyttä kaverin kanssa ja sovittiin, että kaikki ovat kavereita keskenään. Ystävyyslupauksen ovat kaikki lapset "allekirjottaneet" ja lupaus myöskin löytyy päikän seinältä 🙂 "Lupaan olla hyvä kaveri kaikille ja ottaa kaikki leikkiin mukaan" Askartelimme sydämiä joita lapset saivat antaa kaverille ja lapset "allekirjoittivat" ystävyyslupauksen kädenkuvallaan ♥ Värilaulu "Kenellä on päällä jotain punaista, kenellä on päällä jotain punaista, sen on vuoro pomppia, jollon jotain punaista, jotain punaista. " Oli tyttöjen vuoro osallistua välipalan laittamiseen. Voideltiin leipiä, kaadettiin mehua ja tarjoiltiin punaisen päivän kunniaksi mansikkarahkaa. Kauan odotettu tohtori Koiranen hoitajineen otti vastaan lasten pehmoeläinpotilaat torstaina. Pehmoeläimillä oli jos jonkinlaista vaivaa ja haaveria. Onneksi kaikki potilaat saatiin hoidettua kuntoon. Pehmopotilaille määrättiin myös resepti jota heidän pitää seuraava viikko noudattaa 🙂 Pehmoeläimet ilmoittautuvat…

Tule ponds

Tule perch

84% Istun ullakolla yksinäin Fredi …kun täytin kymmenen, puusta isä veisti sen. Toiset katsoi sitä kateissaan, nyt se yksin lojuu vaan. Poikki hyppyrissä sain kerran nuokin sukset. Mustelmilla takamukset onnuin silloin kotiin vollottain. Näin istun… 36. 95% Yksinäinen kulkija Olavi Kaltiokumpu …kanssa näin Käy kulku uudelleen tuntureita päin Siellä pienuudesta ………. arvostaa Kairojen lahjoista maa Yksin kulkien on vapaa kahleistaan Kaiken turhuuden voi siellä unohtaa Sinne tulla voi ken paras mielestään jo on Kaira huutaa oot olematon… 35. 46% Luuletsä et mä oon huvikseni näin sekaisin? Pää Kii …liian lujaa kii, että pelästyin itsekin Luuletsä et mä oon huvikseni näin sekaisin Teit taivaasta verisen helvetin vaik rakkautta sen olevan luulin En syytä sua vaikka hulluksi mut ajoitkin Sinun puolestasi kuolisin (Sinun… 35. 26% Kun kohtaat ystäväin Heikki Aarva 33. 68% Meilläpäin Kapasiteettiyksikkö …Töölön tori kuhisee jengii joka lähtöön jotkut hakee sumppii, jotkut grillist mättöö jotkut ottaa lungisti mut joskus jopa niin lungisti, et virkavallalt tulee häätö Mä seison ite sivustalla ja katson tää paikka näyttää… 33.

 • Tule ystäväksi näin nuotit
 • Halpa halli kurikka aukioloajat branch
 • You tule
 • Tule ystäväksi näin kaveriksi nimittäin meillä hauskempaa on käsikkäin
 • Minne mennä huhtikuussa
 • Tule grass

Kiva biisi muuten näppäillä akustisella kitaralla. MUTTA jos haluatte jotakin something completely different, niin ei kai tämä kissa malta poistua häntäänsä nostamatta, anteeksi. Tässä tummasävyisempää kantria tyyliin Bim Boulevard Band vuonna 2003 eli "If You Need A Friend": … rd-band/if-you-need-a-friend/66209/ "Näitä laulan joita tiiän... " sub zero 14. 2013 12:27:24 (muokattu 14. 2013 12:30:37) Alfred J. Kwakin outro-biisi..! Ehkäpä Tower of Powerin "Will I ever Find a love" Linnunlaulupuu 14. 2013 13:37:02 Meikäläine on sen verran hauska sälli, että luultavasti laittaisin ystävänpäiväbiisiksi jonkun helvetin brutaalin biisin, missä juhlitaan perseraiskausta ja kirvespaloitteluja ym. Tai sitten vaan Neon Kakkosen Kemiaa. "Sitten tuli monia hittejä leijat ehkä suukon antaa saan viimeiseen mieheen" E-tu 14. 2013 19:45:01 Talvi tulee - Minä en. « edellinen sivu | seuraava sivu » 1 » Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen) Keskustelualueet « Haku tästä aiheesta / Haku « Säännöt «

Leo laulaa sen varmasti oikein ja aina kun mä luulen saavani nuotista kiinni niin se muuttuu jotenkin. Tai ainakin Leo sanoo että ei noin vaan näin. K100 #8 Minäkö tyhmä? Nyt en ymmärrä.. dvysku 14. 2013 09:02:55 (muokattu 14. 2013 10:12:11) carnation: Pidin eniten tuosta Turbonegron kappaleesta, vaikkei se välttämättä sovi ystävänpäiväbiisiksi:) Veskun tulkinta on tottakai hieno (osaan venäjää, niin tunnen myös Vysotskyn alkuperäisen kappaleen), mutta ehkä vahän liian traagisen kuuloinen tälle päivälle. Päädyin sitten lopulta tähän Queenin biisiin: Karwin 14. 2013 09:20:08 hoja: Leo 4 v. Jukka Salmisen laulu. Elämä on nakki. Milkop 14. 2013 10:16:56 Cannibal Corpse - Fucked With A Knife. Tai sitten jotain Barry Whitea. Emt. "Jos olet suuren hotellin aulassa ja kuulet 'Tonava Kaunoisen' soivan, häivy vähän helvetin äkkiä. Älä mieti. Juokse. " PIM 14. 2013 10:21:13 Tästä kaverien kanssa viime sunnuntaina äänitetty ystävänpäiväbiisi. Demo Harrison 14. 2013 11:21:44 Äkkiseltään vanhoista ikivihreistä ehdottaisin vaikkapa Carole Kingin biisiä You've Got A Friend.

 1. Bose soundlink revolve kokemuksia vs
 2. Iskelmä
 3. Arabia finland kokki
 4. Vilma's second hand kirjaudu
Wed, 14 Oct 2020 17:08:26 +0000