Ideapark Seinäjoki Kartta

Ideapark Oulu arkisin klo 10–20 lauantaisin klo 10–18 Ravintolamaailma la klo 10–20 sunnuntaisin klo 12–18 Katso liikekohtaiset aukioloajat Katso poikkeusaukioloajat

Aukia seinäjoki

Seinäjoen Ideaparkin kokonaispinta-ala on huikeat seitsemän hehtaaria, mukana yli 100 vetovoimaista liikettä kaikilta toimialoilta. Kauppojen, ravintoloiden ja viihdepuolen lisäksi Ideaparkista löytyy muitakin palveluita, kuten päiväkoti, apteekki, optikoita, kuntosali, partureita ja terveyspalveluita. Opastus Seinäjoen Ideaparkissa kulkemista ja perille löytämistä helpottavat digitaaliset infotaulut sisäänkäyntien yhteydessä. Lisäksi Ideaparkista löytyy infopiste Keskusareenan itäiseltä käytävältä. Infopisteen henkilökunta auttaa sinua mielellään kysymyksissäsi. Infopisteeltä löytyy lisäksi Etelä-Pohjanmaan matkailuinfo. Löytötavaroita voit tiedustella infopisteeltä p. 029 0025200. Ideapark järjestää opastettuja kauppakeskusesittelyitä vähintään 10 hengen ryhmille arkipäivisin. Voit tiedustella opastettua kierrosta Esteettömyys Seinäjoen Ideaparkissa on helppo liikkua ja esteetön kulku on huomioitu koko viihdekeskuksessa! Ideaparkissa ei ole kynnyksiä, portaita tai hissejä, joten niin lastenvaunujen kuin pyörätuolinkin kanssa on helppo liikkua.

Seinäjoen ideapark kartta

 • Seinäjoki airport
 • Valmis cv pohja
 • Tällaista on palkitun lentoyhtiön turistiluokassa – menu käteen ja lapset ensin - Matkat - Ilta-Sanomat
 • Seinäjoki crocodiles
 • Golfari.fi - Päivän Golfvalokuva
 • Silmäluomen reunan ulospäin kääntyminen (ektropium)
 • Elisa micro sim kortti vs
 • Vilna vanha kaupunki
 • Sisko ja veli nai
 • Tarot korttien tulkinta
 • Led peilit ja peilit valolla | Andres®
 • Michael kors olkalaukku boots

Ideapark seinäjoki liikkeet kartta

Hopeaorganza kiiltää himmeästi. Rullan leveys on 36 cm ja pituus 9 metriä. Satiini – fuksianpunainen, 0. 36 x 9 m Kaunis satiinikangas on oiva valinta esimerkiksi juhlapöydän kaitaliinaksi. Satiini ei ole läpikuultavaa, kuten organza ja tylli, joten rullan värisävy vastaa kaitaliinan värisävyä. Rullassa on 9 metriä kangasta, jonka leveys on 36 cm. Satiini – hopea, 0. 36 x 9 m Satiini – kerma, 0. 36 x 9 m Satiini – korallinpunainen, 0. 36 x 9 m Satiini – kulta, 0. 36 x 9 m Satiini – minttu, 0. 36 x 9 m Satiini – punainen, 0. 36 x 9 m Satiini – nude, 0. 36 x 9 m Satiini – ruohonvihreä, 0. 36 x 9 m Satiini – ruusukulta, 0. 29 x 20 m Rullassa on 20 metriä kangasta, jonka leveys on 29 cm. Satiini – tummansininen, 0. 36 x 9 m Rullassa on 9 metriä kangasta, jonka leveys on 36 cm.

Ideaparkin kunkin wc-tilan yhteydessä löytyy myös inva wc:t. Sisäänkäyntien yhteydessä on varattu parkkiruutuja invapysäköintiin. Kyseiset paikat ovat varattuja ainoastaan inva-kortin haltijoille. Sähköautojen latauspisteet Seinäjoen Ideaparkissa on yhteensä 40 sähköautojen latauspistettä B-sisäänkäynnin lähettyvillä. Latauspaikat soveltuvat kaikkien täyssähköautojen sekä ladattavien hybridien lataamiseen. Lataavalla käyttäjällä tulee olla oma lataukseen soveltuva Type 2 -kaapeli mukanaan. Latauslaitteiden maksimi teho on 22 kW, joka mahdollistaa jopa 100 km ajokantaman lataamisen tunnissa. Latausteho riippuu paitsi laitteesta myös ladattavasta ajoneuvosta sekä sen hetkisestä käyttöasteesta. Latauspisteen käyttö on toistaiseksi veloituksetonta Ideaparkin asiakkaille. Pankkiautomaatit Ideaparkin kaksi pankkiautomaattia sijaitsevat Keskusareenan läheisyydessä infopisteen vieressä sekä K-Citymarketin luona A-päädyssä. Molemmat pankkiautomaateista sijaitsevat kauppakeskuksen sisällä. Lisäksi infokäytävältä löytyy myös Nordean laskujenmaksuautomaatti.

Ideapark seinäjoki kartta

Postipalvelut Ideaparkin infopisteen vierestä löytyy SmartPOST-pakettipalvelu. Lisäksi infokäytävältä löytyy lähtevän postin laatikko. K-Citymarketin infopisteeltä löytyy Matkahuollon pakettipalvelut. Pyörätuolit Ideaparkissa on asiakaskäyttöön tarkoitettuja pyörätuoleja. Ne ovat lainattavissa Infopisteeltä maksutta. Lemmikit Lemmikkien kanssa voi tulla asioimaan Ideaparkiin A-sisäänkäynnistä ja vierailla Faunattaressa ja Mustissa ja Mirrissä. Pullonpalautus K-Citymarketin yhteydestä A-päädystä löytyy pullonpalautuspiste. Saniteettitilat Ideaparkista löytyy kolmet eri wc-tilat. Suurimmat wc-tilat ovat Keskusareenan viereisillä käytävillä ja yhdet WC-tilat löytyvät K-Citymarketin vierestä. Kaikkien WC-tilojen yhteydestä löytyy myös inva-wc ja lastenhoitohuoneet. Vaate- ja tavaransäilytys Ideaparkin säilytyslokerot sijaitsevat infopisteen yhteydessä. Säilytyslokerit toimivat maksutta. Veikkauspalvelut Veikkauksen palvelut tarjoaa K-Citymarket sekä Pelaamo.

Turkinpippuri seinäjoki

Vuonna 1994 perustettu yritys sai alkunsa juuri täältä Raisiosta. Sittemmin yritys on perustanut kolme muutakin puutarhakeskusta, Tuusulaan, Riihimäelle ja Helsinkiin. Pirilän Kukkatalo Raisiossa on laaja viherhuoneiden muodostama kokonaisuus, joka on varustettu mittavalla pysäköintialueella. – Meillä on tilaa vierailulla käyville bussiryhmille, mutta myös omalla autolla liikkuvat arvostavat sitä, että parkkipaikka löytyy vaivattomasti myymälän yhteydestä, toteaa markkinointipäällikkö Minna Syrjälä. Toisena valttina ovat mainiot kulkuyhteydet – tänne on helppo tulla monesta suunnasta. Painopiste omassa tuotannossa Yhtiön ylpeydenaihe on oma, laaja tuotanto Tuusulassa, joka koostuu etupäässä ruukku- ja ryhmäkasveista. Erilaisia kasveja ja kukkia valmistuu vuosittain yli miljoona kappaletta. Omalla tuotannolla varmistetaan, että kukat kestävät asiakkaalla pidempään ja samalla voidaan taata edullinen hintataso. Tulilatva. Kuva: Pirilän Kukkatalo Syrjälä kertoo, että Kukkatalon syksyn klassikkoja ovat tulilatva ja paavalinkukka, jotka sopivat tuoksuttomina mainiosti myös allergiakoteihin.

Wed, 14 Oct 2020 21:10:11 +0000