Suun Limakalvon Haavauma

 1. Suun limakalvon haavauma hollanniksi - Sanakirja.org (suomi-hollanti)

Otan osaa, itelläni ei oo ollu nyt vähään aikaan. Jollakin oli olut yli 30 samaan aikaan.. Nostan kyllä hattua, että oot selvinny hengissä niistä. Näin aamusin taas hienoa herätä kun suuhun sattuu niin perkeleesti. Kulmahammas hinkkaa jatkuvasti ja syöminen sattuu nii perkeleesti. Lääkäri joskus sanoi, että jos aftoja ilmenee ilman poskeenpurasua tms nii kyseessä olisi jonkun vitamiinin puutos. Tulee kyllä kiskottua vitamiineja aika huolella jo aftojen takiakin. joku mainisti kanssa kuinka kiusallista on kun afta päättää ilmestyä juuri siinä vaiheessa elämää kun on joku uusi tyttö kuvioissa. Hienoa siinä suudella kun suu on tulessa ja tuntuu että paskan maku välittyy sadan kilometrin päähänki. Itselläni oli joskus afta kitalaessa ja sieltä kipu säteili korviin. Kyllä, korviin. Korvat olivat nii perkeleen kipeet, että huh. Aftoille suurin epäarvostus ikinä. Aftojen poissaoloa osaa kunnioittaa vasta kun semmoinen ryökäle putkahtaa limakalvolle. En tiedä onko kyseessä sama, mutta aina valvojaisten jälkeen suu on täynnä rakkuloita.

Suun limakalvon haavauma hollanniksi - Sanakirja.org (suomi-hollanti)

Hait useita sanoja sisältävällä fraasilla. Kokeile hakea sanoja erikseen: suun limakalvon haavauma Katso myös: afta, limakalvo, mukosiitti Synonyymisanakirja suun limakalvon haavauma paljastaa, vuotaa. Lisää synonyymejä ä Käännökset Valitse kieli ▼ afrikaans albania arabia bulgaria englanti espanja galicia Haitian Creole heprea hindi hollanti iiri indonesia islanti italia japani jiddiš katalaani kiina korea kreikka kroatia kymri latvia liettua makedonia malaiji malta norja persia portugali puola ranska romania ruotsi saksa serbia slovakia slovenia swahili tagalog tanska thai tsekki turkki ukraina unkari valkovenäjä venäjä vietnam viro englanti puhekieltä aphthous ulcer, mouth ulcer, aphtha Sanonnat "Ei heiniäkään oo niin paljon että maailman suun tukkis. " "Maitorupea parannettiin myös siten, että lehmän utareesta lypsettiin maitoa tyhjään puhtaaseen pulloon Pullon suun piti olla aivan vetimessä kiinni Maidolla voideltiin sitten lapsen rupisia kohtia. " "Sairaus tulee suun kautta. " Riimisanakirja suun limakalvon haavauma rimmaa näiden kanssa: avauma, haavauma Lisää riimejä Vastaukset ä Väsyneen suun verbi?

 • Suomen isoin kauppakeskus
 • Lähtevät lennot reykjavik 1
 • Itä suomen siivouspalvelu oy k
 • Limakalvon haavauma - Suu ja hampaat - Klinik.fi
 • Suun limakalvojen haavaumien hoito
 • Surah lennot budapestiin 3
 • Gigantti macbook pro 6
 • Sähköpotkulauta tampere hinta
 • Pieni sähköpöytä kotiin tai toimistoon - hexaplan.fi
 • Suun limakalvon haavauma englanniksi | Suomi-englanti sanakirja

No sitä piti sitten kestää. Nyt afta ei oo vaivannu mua onneksi neljään vuoteen. Lääkäri sano sillon aikoinaan, et toi on aika yleinen murrosiässä (mun kohal onneks johtu siis siitä), ja aikuisilla ihmisillä harvemmin ilmenee tota. Jos suoraan sanotaan, ni mä en vittu enää kestäis jos mulla olis 25 "paskiaista" suussa. Ja ymmärsin et sulla on siis tällä hetkellä yks tollanen piru, ni huokase helpotuksesta. Toivon ettet tuu koskaan kokemaan kahtakytäviittä kerralla, siinä lähtee järjen lisäksi vähän muutakin.. No joo, koitahan keksiä jotaki siihen. Ainii, afta on perseestä. siitä rohtoo, mulla ainakin aina toiminut kun vetää muutaman päivän tota pari-kolme kertaa päivässä. Yhdyn niin vitusti. Onko vittumaisempaa? :x:x Nakertaa niin vitusti! J-H-M 0. leveliläinen Viestejä: 541 Saadut kiitokset: 0 Aktiivisuuspisteet: Liittynyt: 30. 01. 2005 Huulessa etuhampaiden päällä ehkä paskamaisin. Mulla noin 5 kertaa vuodes. Tiukat pastillit ja tulinen ruoka on yhtä helvettiä jos on afta suussa! Mulla tepsi joku desinfioiva suuvesi, jonka nimeä en nyt satu muistamaan.

Aikuisten suun ja hampaiden terveydentila? Mikä on saada suun vuoro? Voiko koira hengittää suun kautta? Kysymykset ä Ehkäisevä suun terveyden hoito? Mikä on luolan suun vastakohta? Miten suun pitää olla? Ergotamin vaikutus suun limakalvoihin?

Käännä

Tämä on Redfox Free, joka on sinulle täysin ilmainen sanakirja ja kielipalvelu. Laadukas sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja on todistetusti Suomen suurin sanakirja. Valittavanasi on kaikkiaan 41 eri kieltä ja 1 640 eri kieliparia. Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Online-palvelun ja sisällön tuottaa suomalainen kieliteknologiayritys Redfox Languages Oy. Redfox kielipalvelulla on 1, 4 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä tulee yrityksistä ja valtion virastoista, myös yliopistot ja oppilaitokset on suuri käyttäjäryhmä. Maaliskuussa 2020 käytäjämäärä on kaksinkertaistunut edelliseen vuoteen verrattuna, syynä on koronaepidemia ja etätöihin siirtyneet ihmiset. Uskomme myös että palvelun uudet päivitykset ovat lisänneet käyttäjämäärää. Sanakirjan koko 41-kielinen yleiskielen sanakirja sekä erikoisalan sanakirjat ovat saaneet täysin uusitut laajennetut versiot 18. 3. 2020. Erityisesti tekniikan, kaupan ja laki-alan aineistot ovat laajentuneet merkittävästi.

Suun limakalvon haavaumat eli aftat vaivaavat lähes joka toista suomalaista – hammastahnan vaihto v - YouTube

Mikäli tarvitset vieläkin laajemmat kielipalvelut, tutustu Redfox Pro ja Redfox Master-kielipalveluihin. Lisätietoja löydät: Marketista

Wed, 14 Oct 2020 11:22:16 +0000