Runoja Vauvalle Nimiäisiin

Kommentit (5) Hei, olisin vielä nimiäisten ohjelman lisäksi kysynyt, olisiko ehdotuksia runoista tai lauluista mitä voisi lukea ja laulaa? Laulu saisi mielellään olla muuta kuin virsiä. Kiitos etukäteen! alussa nostettiin malja suvun uudelle tulokkaalle ja kerrottiin nimen taustoista ja siitä, miksi valittiin juuri se nimi lapsellemme ja millaisia ajatuksia se meissä herätti / herättää. esiteltiin kanssa muille vieraille lapsemme kummit. tai siis kummitukset, niinkun me heitä kutsutaan. myös meillä nimi kerrottiin etukäteen, jo nimiäiskutsussa. sen jälkeen ohjelmassa oli kahvia, ruokaa, kakkua ja sen sellaista, yleistä seurustelua siis. mitään lauluja tai runoja en nyt tässä osaa sanoa, meillä sellaisia ei esitetty, vaikka onkin kyllä aika kiva idea. tuntui ainakin meillä riittävän oikein hyvin näinkin vähäinen ohjelma, vauvahan se kuitenkin on päätähti, jota ihmiset tulevat katsomaan ja tapaamaan. :) Sisältö jatkuu mainoksen alla Samoilla linjoilla olen kuin ed. kirjoittaja eli ei kannata suunnitella liikaa ohjelmaa.

Runo vauvalle ristiäisiin

Kummit sitten lukivat nämä toivotukset osana juhlaa. Itse luin runon Anna-Mari Kaskisen kirjasta Ihmettä ja iloa - runoja vauvakotiin, jossa oli paljonkin valinnan varaa (osa kristillisiä runoja, mutta suurin osa sopii kaikille perheille elämänkatsomuksesta riippumatta). Kauniita runoja on myös Eppu Nuotion kirjassa Silkkipaperitaivas - rakastamisrunoja vauvalle. Esikoisemme juhlissa aikaisemmin soitettiin juuri tuolta suositellulta Vauvan vaaka-levyltä kaunis pieni laulu " Sydämen käärin silkkiliinaan". Levyllä on monta muutakin tilaisuuteen sopivaa kappaletta. Onnea ja iloista juhlaa! t. Ompunäiti

Runoja vauvalle nimiäisiin

Rio de Janeiron yöelämä on jo itsessään yksi nähtävyys, joka on itse koettava paikan päällä. Maailmankuulun Copacabana-rannan tuntumassa huvittelumahdollisuudet käyvät kuumana ja elinvoimaisena, ja meno jatkuu pitkälle yöhön. Rion Karnevaalit ovat sitä paitsi yhdet maailman tunnetuimmista festivaaleista ja ne ajoittuvat joka vuosi pääsiäistä edeltävän paaston alkuun.

Elektroniikan komponentit, elektroniikka, komponentti

Hotel kämp aamiainen

Vieraat haluavat kuitenkin vaan nähdä vauvan ja varmaan myös toisiaan (kuten sukujuhlissa aina) ja kahvitella eli aika vapaalla voi juhlan vetää. Laulaminenhan on aina hauskaa, jos vaan lauluintoisia riittää, yksi mieleeni tuleva sopiva ei-virsi on esimerkiksi Ihme ja kumma (" se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa... ") ja monta muutakin kivaa lastenlaulua on, esim. Vauvan vaaka -levyltä voisi bongata lauluja ja runoja. Muutaman kerran ristiäisissä on soitettu myös levyltä musiikkia, esim. Maaritin Lainaa vain kolahtanee tällaisessa tilaisuudessa:) Hauskoja nimiäisiä! BB76 Tahtoisin toivoa sinulle, jotakin oikein hyvää... Kappale löytyy ainakin srk:n (nuorten?? ) veisukirjasta. Lyhyt mutta erittäin kaunis kappale. Lisäksi meillä oli lauluina Suojelusenkeli ja Jumalan kämmenellä. Hyviä ideoita oletkin jo saanut, varmasti saatte hienot juhlat aikaan! Meillä oli lisäksi vähän esirukous-tyyppisesti (ei kuitenkaan rukouksena, koska ei pidetty uskonnollista juhlaa) toiveena, että vieraat toisivat lapulle kirjoitettuna " toivomuksia" tai toivotuksia lapsemme elämään.

Keskustelu - ohjelmaa nimiäisiin | Vauvat ja taaperot | Vauva

– Uskon, että jos saadaan hyvissä ajoin ilmoitus, he tulevat normaalisti omaan työvuoroonsa, Mutru sanoi tiistaina. Mutrun mukaan laivavarustamot reitittävät jo nyt uudelleen aluksiaan käynnissä olevien tukilakkojen vuoksi, joten joitakin laivoja jäisi Suomeen tulematta, vaikka lakko peruttaisiin saman tien. Osa aloista voi varautua lakkoon EK:n pääekonomistin Penna Urrilan mukaan vain harvalla alalla on mahdollisuuksia hakea tuotteille muita reittejä päämarkkina-alueelle. – Joillain aloilla voidaan varautua torstain lakkoon toimittamalla tavaraa etukäteen enemmän tai varmistaa, että varastoissa on tilaa, hän sanoo. Parin päivän pysähdyksestä, joka ahtaajalakosta seuraisi, ei kuitenkaan Urrilan mukaan vielä seuraa laajoja tuotantoseisokkeja tuotantolaitoksiin. Vahinkoa syntyy sitä enemmän, mitä pidempään lakko kestää. – Nyt kun tässä on pohjalla ylityökiellot ja muut toimenpiteet kahden vuorokauden lakon edellä, se vielä korostaa sitä, että alkaa aiheutua vahinkoa, jota ei pysty ottamaan takaisiin myöhemmin, Mutru sanoo.

Kuvat oli otettu iltavalais... Aloitettu 28. 2017 09:59 Vastattu 19. 2019 Yhteiskunta 0 0 20 Millähän oikeudella Wilma Ruohisto / IL käyttää Sofia Belorfin kuvia lehdessä? Jos Sofia poistaa tilinsä, niin mitä se jollekin Wilmalle kuuluu niitä laittaa uudestaan esille? Onko IL-lehdessä jokin kuvavarasto julkkujen instatil... Aloitettu 19. 2019 01:17 Ei vastausta Yhteiskunta 0 1 10 Feikkiprofiilipalvelu Mixcloud Palvelu antaa tehdä ihmisistä feikkiprofiilin ja kun valitat asiasta se muka poistetaan eikä kuitenkaan poisteta.. Kuva teh... Aloitettu 30. 2019 21:29 Vastattu 12. 2019 Yhteiskunta 0 3 12 Ylellä suuremman tekijän oikeudet, kuin kohteella Metsa man youtube kanavan tekijästä teki yle haastattelun, joka on julkaistu yle areenassa. Youtube kanavalla Metsä man totesi, että hän ei saa ylen t... Aloitettu 26. 02. 2019 17:26 Vastattu 17. 2019 Yhteiskunta 0 0 45 tuomio tuli markkinaoikeudesta sain elokuussa 2018 markkinao haasteen ja vastauspyynnön. halusivat 13 000eu, ip tiedot oli dna ruvennut kiistämään vaan myönsin kanteen ett... 2019 03:21 Ei vastausta Yhteiskunta 0 2 6 Logojen käyttö "kissakarkki villasukat" yms.

  1. Huawei p9 näytön korjaus accessories
  2. Puristava tunne vatsassa
  3. Yle areena ulkomaiset sarjat fi
  4. Areclean – Siivouspalvelut
  5. Lidl hamina tarjoukset 2018
  6. Runo vauvalle ristiäisiin
  7. Rengaspaineen valvontajärjestelmän nollaus nissan
  8. Mitä ruokaa lapselle vatsataudissa
  9. Myytävät kaksiot Koivukylä, Vantaa: 11 kpl - Etuovi.com
Thu, 15 Oct 2020 04:04:17 +0000