Myydään Asunto Turku

  1. Myytävä asunnot turku
  2. Myydään asunto turku to helsinki
  3. Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo Varsinais-Suomessa/Turku (Varsinais-Suomi / Turku) | Hiljainenasuntokauppa.fi
  4. Myydään asunto turku mean

Soita jo tänään! Takaamme sinulle alan parhaan palvelun sekä ystävälliset ja ammattitaitoiset välittäjät. Soita 050 594 0159 tai lähetä sähköpostia Ts-asunnot tarjoaa kilpailukykyistä ja tehokasta välityspalvelua Turussa ja Turun ympäristökunnissa. Välittäjillämme on vuosien kokemus kiinteistönvälitysalalta sekä asiakaspalvelutehtävistä. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu on meille sydämen asia. Turun myytävät ja vuokrattavat asunnot Mielenkiintoisia artikkeleita Loma-asunnon ostaminen ja myyminen Loma-asunnoista käydään nyt vilkasta kauppaa koko Suomessa. Loistavat kesäsäät ja koronan aiheuttamat matkustamisen rajoitukset ovat tuoneet aivan uusia asiakkaita mökkimarkkinoille. Huomioi nämä seikat valitessasi loma-asuntoa! Arvioi omat tarpeesi Loma-asuntoa valitessa tulee pohtia omia tarpeita. Jos mökillä aikoo viettää enemmän aikaa, niin silloin voi tulla kattavammat... Asiakkaamme kertoivat, miksi valitsivat yhteistyökumppaniksi juuri meidät Kävimme asuntoesittelyssänne ja pidimme toiminnastanne.

Myytävä asunnot turku

Myydään 1 1(2 kerroksinen rintamamiestalo omalla 1068 m2 tontilla. Rakennettu 1952-54. Peruskorjattu vuosina 2004-2012. Kokonaisneliömäärä 241 m2. Huoneistoala 112 m2. Korjauksessa uusittu vesikatto, ulkolaudoitus, sähköt ja vesiputket sekä viemäröinti. Hulevesijärjestelmä laitettu. Lämmitysmuotona öljy, lisäksi puuhella keittiössä. Taloon on mahdollisuus asentaa takka. Seinissä kyproc-levyt ja tapetti. Lattiat ovat lautaa. Eteisessä ja käytävällä seinät maalattua koivuhelmipaneelia. Kuistilla maalattu paneeli. Kellarikerroksessa sauna ja pesuhuone sekä muita varastotiloja. Saunassa puu- ja sähkökiuas. Saunassa ja pesuhuoneessa sekä yhdessä erillisessä lattialämmitys. Uusi ulkorakennus, jossa varasto ja autokatos. Bussipysäkit: toiseen 250 m ja toiseen 700 m. Palvelulinja kulkee talon ohitse ja pysähtyy tarvittaessa talon kohdalla.

Muuta taloyhtiöstä: HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO Oma VARASTO- JA SÄILYTYSTILAT Irtaimistovarastot, pyörävarasto, smart post, talopesula ja kuivaushuone, saunaosasto ANTENNIJÄRJESTELMÄT Kaapeli-tv LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT Vesikiertoinen lattialämmitys Huoneistoja yhteensä: 181 Tontin vuokraaja: 1 Ota yhteyttä ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Myydään asunto turku to helsinki

Turku, Kupittaa, Kaivokatu 18 Kohde k63388 Kuvaus Asunto Oy Momentumiin kuuluvat yhdeksän- ja kahdeksankerroksiset rakennukset, joissa on yhteensä 181 asuntoa sekä katutasossa kolme liiketilaa. Asuntojen koot vaihtelevat 27 neliöstä 188 neliöön. Jokaiseen asuntoon kuuluu tilava, lasitettu parveke. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys, asunnoissa on myös viilennys. Korkea laatu näkyy modernina tekniikkana, toimivina ratkaisuina ja tyylikkäinä, kestävinä materiaaleina. Pääosassa ovat avarat tilat, suuret ikkunat ja selkeät pohjaratkaisut. Sisustusmateriaalit on valittu kolmesta valmiiksi suunnitellusta laadukkaasta ja houkuttelevasta sisustuskonseptista. Talossa on langaton internet sekä ovipuhelinjärjestelmä kuvayhteydellä, lukitus toimii iLOQ-järjestelmällä. Momentumissa on SmartPost-postihuone, josta asukkaat voivat kätevästi noutaa verkkokauppatilauksensa. Tontti on yhtiön oma. Lisätietoja: Taloyhtiön perustiedot Kohdenumero: Sijainti: Turku, Kupittaa Kaivokatu, 20520 Rakennusvaihe: Rakenteilla Arvioitu valmistusmisaika: 2020 Taloyhtiö: Asunto Oy Momentum Kerrosten määrä: 9 Autopaikkoja: Puolilämmin autohalli, paikat myydään osakkeina.

Myydään asunto – Jugendtalossa 3h+k (81m2) Tku keskusta Peruskuntoinen asunto. Rauhallinen sijainti: läpitalon asunto, ikkunat sisäpihoille päin. Perustiedot Sijainti Kaupunki / Kunta: Turku Ominaisuudet Ilmoituksen ID: 6458 Hinta: 250 000 € Kiinteistön koko: 81 m 2 Huoneita + K (*): 3 Makuuhuoneita: 2 Wc:eitä Kpl: 1 Rakennusvuosi: 1912 Asunnon Tyyppi: Kerrostalo Pesukone Varasto Lattialämmitys osissa huoneita Pesutupa Kohteen kuvat Jos haluat laittaa viestejä ilmoittajalle, ole hyvä ja rekisteröidy palveluumme tästä.

Myydään hiljaisessa myynnissä – Omakotitalo Varsinais-Suomessa/Turku (Varsinais-Suomi / Turku) | Hiljainenasuntokauppa.fi

Myydään asunto turku mean

  1. Myydään asunto turku ve
  2. Myydään asunto turku mean
  3. Myydään asunto turku meaning
  4. Myydään asunto – Jugendtalossa 3h+k (81m2) Tku keskusta (Varsinais-Suomi / Turku) | Hiljainenasuntokauppa.fi
  5. Myydään asunto turku del

TS-ASUNNOT PARAS KUMPPANI ASUNTOASIOISSA Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät Diana on kokenut palvelualan moniosaaja joka hoitaa kotisi välityksen ammattitaidolla ja tyylikkäästi niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Perheenäitinä hänellä on huimat organisointikyvyt ja pystyy helposti pitämään isommankin nipun lankoja käsissään. Valitse Diana välittäjäksesi niin varmistat onnistuneen asuntokaupan. Dianalle voit soittaa 050 594 0159 tai lähettää sähköpostia Jouniin voit luottaa kotisi myynnissä ja vaikkapa aivan uuden Kannustalon rakentamisessa sillä hän toimii sekä kiinteistönvälittäjänä, että myös Kannustalomyyjänä. Vankka kokemus rakennusalalta sekä pitkä ura yrittäjänä takaavat timantinkovan ammattitaidon ollaan sitten myymässä osakehuoneistoa keskustassa tai vanhaa rintamamiestaloa haja-asutusalueella. Valitse Jouni välittäjäksesi niin saat ammattitaitoisen ja vakuuttavan myyjän kodillesi ja kaupat hoituvat nopeasti. Jounille voit soittaa 0400 729 504 Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille.

Asumis- ja päihdepalveluiden sosiaalityön yksikössä annetaan asunnottomille turkulaisille ohjausta ja neuvontaa asunnottomuuteen liittyvissä ongelmissa sekä arvioidaan asiakkaalle soveltuvia asumispalveluja. Yksikössä annetaan asunnottomille turkulaisille myös toimeentuloon ja päihdehuoltoon liittyviä palveluita. Linnankatu 23 virastotalon sisääntuloaulassa on puhelin, josta voi soittaa ilmaiseksi sosiaalityöntekijöille. Uusi asiakas voi varata ajan Sosiaalityön alkupalveluiden kautta arkisin klo 9 -15. 30 /torstaisin klo 9-14, puh. 02 262 5001.

Haluamme tehdä yhteistyötä pienyrittäjän kanssa. Olette naisjohtoinen. Ni betjänar galant också på svenska. Teillä on teknistä osaamista ja tietotaitoa josta on hyötyä kun välitätte omakotitalomme. Teitä on helppo lähestyä ja te myös kuuntelette. Arvonne kohtaavat omiamme. Teitä suositeltiin. Kun kotisi myynti on ajankohtaista, ota yhteyttä. Meiltä saat aina täyden VIP-palvelun. Meillä on vuosien kokemus kiinteistönvälitysalalta sekä erilaisista asiakaspalvelutehtävistä esimiesasemassa. Jounilla on myös vahva työkokemus rakennusalalta joka osaltaan vahvistaa tietotaitoamme. Missiomme on saavuttaa toimeksiantajallemme paras mahdollinen lopputulos. Kun huomioimme sekä myyjän että ostajan edut, olemme kaikki voittajia kun myyjä saa parhaimman mahdollisen hinnan asunnostaan ja ostaja parhaimman mahdollisen kodin. Visiomme on olla paras kumppani asuntoasioissa. LUE LISÄÄ

Thu, 15 Oct 2020 02:08:11 +0000