Miten Hiiri Yhdistetään Tietokoneeseen

 1. HP-tietokoneet - Langattomien näppäimistöjen ja hiirten yhteysongelmat | HP®-asiakastuki
 2. Langaton hiiri – Wikipedia

Paristojen vaihtaminen Liu'uta paristolokeron kantta alaspäin ja irrota se hiirestä. Vaihda paristo uuteen AA-paristoon ja aseta paristolokeron kansi paikalleen. YHTEENSOPIVUUS Mac OS Mac OS X 10. 8 tai uudempi käyttöjärjestelmä Windows Windows 7, Windows 8 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä Chrome OS Chrome OS -versio 44 VIANMÄÄRITYS Hiiri ei toimi Onko hiiri päällä ja yhteyden kantoalueella eli 10 metrin (33 jalan) päässä hiirestä? Onko vastaanotin liitetty USB-porttiin tukevasti? Kokeile toista USB-porttia. Jos vastaanotin on liitetty USB-keskittimeen, yritä liittää vastaanotin suoraan tietokoneen USB-porttiin. Tarkista, että paristot on asetettu hiireen oikein päin.

HP-tietokoneet - Langattomien näppäimistöjen ja hiirten yhteysongelmat | HP®-asiakastuki

 1. Queen liluokalani
 2. Kajaani lähtevät ja saapuvat lennot - Lennalomalle.com
 3. Buster l2 kokemuksia build
 4. Puerto plata sää joulukuu day
 5. Jääkiekko mm live
 6. Näin kohennat kotikonttoriasi | Kotimikro.fi
 7. Ostotoimeksianto - Ostaja maksaa palkkion | Välityspalkkiovertailu
 8. Auton entinen omistaja
 9. Logitech M335 Wireless Mouse -määritysopas

Käytä Logitech Options -ohjelmistoa Edellinen- ja Seuraava-painikkeiden aktivoimiseen (Mac-tietokoneet) ja muiden toimintojen määrittämiseen painikkeille. Huomaa: Windows-tietokoneessa tämä ominaisuus on käytettävissä heti tuotepakkauksesta otettaessa. Eleet Logitech Options -ohjelmiston asentaminen muuntaa hiiren keskipainikkeen elepainikkeeksi, jonka avulla voit käynnistää eleitä, jotka helpottavat työpöydän ja sovellusten hallintaa, mediasisältöjen hallintaa, asiakirjojen tarkastelua ja yleisten tehtävien mukauttamista. Eleen suorittaminen Pidä keskipainiketta painettuna samalla, kun liikutat hiirtä vasemmalle, oikealle, ylös tai alas. Alla olevassa kaaviossa näkyvät elesarjat, joita voidaan käyttää ikkunoiden hallintaan seuraavissa käyttöjärjestelmissä: Windows 7, Windows 8 ja uudemmat versiot) ja Mac OS X 10. 8 ja uudemmat versiot. Vinkki: Käytä Logitech Options -ohjelmistoa käytettävissä olevien elesarjojen tarkasteluun ja eleiden määrittämiseen keskipainikkeelle tai muille hiiren ohjaimille.

Tämä asiakirja koskee HP-tietokoneita, joissa on langaton näppäimistö ja/tai hiiri ja USB-vastaanotin. Jos langaton hiiri tai näppäimistö ei reagoi, tarkista yhteys-ja virtaongelmat. Paikanna laitteen USB-vastaanotin ja varmista, että se on liitetty suoraan USB-porttiin tietokoneessa. huomautus: USB-keskitin ei ehkä anna riittävästi virtaa, että laitteesi yhteys toimisi kunnolla. Jos et löydä vastaanotinta, tarkista alkuperäinen pakkaus. Joidenkin HP Touch ja All-in-One-tuotteiden mukana toimitetaan tietokoneeseen valmiiksi asennettu USB-vastaanotin. Voit myös tarkistaa laitteen USB-säilytyspaikan. Etsi ja poista kaikki paristoliuskat laitteesta. Tämä liuska estää laitetta saamasta virtaa. Varmista, että laite saa riittävästi virtaa. Jos laite käyttää paristoja, asenna paristotilaan uudet paristot ohjeiden mukaan. Jos laite on ladattava, liitä latauskaapeli laitteeseen ja sitten virtalähteeseen, kuten USB-latausporttiin tietokoneessa tai ulkoiseen USB-verkkolaitteeseen. Pariston LED-merkkivalo Mikro-USB-kaapeli ei lataa laitetta Jos laitteessa on virtakytkin, varmista, että kytkin on PÄÄLLÄ.

Akun kesto saattaa vaihdella käytön ja käyttöympäristön mukaan. Seurantatarkkuutta miltei joka alustalla Darkfield™ Laser -tunnistimella seuranta on virheetöntä käytännössä kaikilla pinnoilla, jopa lasilla* ja muilla kiiltävillä pinnoilla. * 4 mm:n vähimmäispaksuus Katso lisätietoja Darkfield-seurantatekniikasta. YHTEENSOPIVUUS Bluetooth Smart -yhteensopivat tietokoneet Apple Mac OS X (10. 8 tai uudempi käyttöjärjestelmä) laitteella: ‹‹ MacBook Air (vuoden 2011 puolivälistä alkaen) Mac mini (vuoden 2011 loppupuolelta alkaen) MacBook Pro (vuoden 2012 puolivälistä alkaen) iMac (vuoden 2013 alkupuolelta alkaen) Windows Microsoft Windows (7, 8 tai uudempi versio) millä tahansa tietokoneella, joka tukee Bluetooth 4. 0 -tekniikkaa tai sitä uudempaa tekniikkaa. Jos et ole varma, onko laitteesi Bluetooth Smart -yhteensopiva, katso lisätietoja yhteensopivuuden tarkistamisesta Logitech MX Anywhere 2 -hiiren tukisivustolta.

Langaton hiiri – Wikipedia

Muiden langattomien laitteiden tunnistamisessa saattaa kestää viisi sekuntia. Langattoman hiiren painiketta täytyy ehkä painaa, jotta se heräisi. Joidenkin Bluetooth-laitteiden (esimerkiksi kuulokemikrofonien) yhteys saattaa katketa tietyn ajan kuluttua laitteen paristojen virran säästämiseksi, kun ääntä ei ole tullut tai dataa ei ole siirtynyt. Kun näin käy, laite täytyy ehkä aktivoida painamalla siinä olevaa painiketta. Katso lisätietoja laitteen mukana toimitetusta dokumentaatiosta. Tietokoneen herättäminen Bluetooth-laitteiden avulla Voit herättää Macin painamalla laiteparina olevan Bluetooth-hiiren painiketta tai painamalla laiteparina olevan Bluetooth-näppäimistön näppäintä. Joskus pitää painaa välilyöntinäppäintä. Jos tietokone ei herää hiiren painikkeen tai näppäimen painamisesta, langattomille laitteille täytyy ehkä antaa lupa herättää tietokone: Klikkaa Lisäasetukset. Laita valinta Salli Bluetooth-laitteiden herättää tietokone -kohdan vieressä olevaan valintaneliöön. Useiden Bluetooth-laitteiden yhdistäminen samaan tietokoneeseen Virallisten Bluetooth-määritysten mukaan Maciin voi yhdistää kerrallaan enintään seitsemän Bluetooth-laitetta.

Internet Explorer 8/9/10 -selainta ei enää tueta. Käytä tätä uudempaa selainta, jotta voit tarkastella sivustoamme. Logitech M335 Wireless Mouse -määritysopas Tutustu M335-hiireen Logitech Wireless Mouse M335 on kevyt langaton hiiri, joka on miellyttävä käytössä niin tien päällä, toimistossa kuin kotonakin. M335-hiiri voidaan yhdistää helposti mihin tahansa tietokoneeseen tai laitteeseen, joka tukee langatonta Unifying®-tekniikkaa ja johon on asennettu Windows®-, Mac®- tai Chrome OS™ -käyttöjärjestelmä. Muotoiltu kumipinta myötäilee kättäsi ja tarjoaa käyttömukavuuden hiiren koko käyttöajaksi ilman sotkeutuvia johtoja. Hyödynnä kaikki langattoman M335-hiiren tarjoamat mahdollisuudet asentamalla Logitech Options™ -ohjelmisto Windows- tai Mac-tietokoneeseen. Ohjelmiston avulla voit optimoida hiiren omaan käyttöjärjestelmääsi sekä mukauttaa M335-hiiren tarpeidesi mukaan. Huomautus: Logitech Options -ohjelmiston asentamista edellyttävien hiiren toimintojen kuvaukset on merkitty sinisellä.

Koska langaton hiiri on erillinen laite, se tarvitsee toimiakseen virtaa. Siinä käytetään tavallisia tai ladattavia paristoja. Langattoman hiiren virrankulutusta pyritään vähentämään asettamalla hiiri lepotilaan, kun sitä ei liikuteta. Myös säätämällä optisen anturin tehoa pystytään vähentämään virrankulutusta.

Logitech Options -ohjelmiston asentaminen: Windows tai Mac Huippunopea vieritys Vaihtele kahden vieritystilan (huippunopea vieritys ja asteittainen vieritys) välillä painamalla ohjauspyörää alaspäin. Huippunopeassa vieritystilassa asiakirjojen ja verkkosivujen selaaminen sujuu yhdellä pyöräytyksellä. Asteittainen vieritys liikuttaa ohjauspyörää asteittain, minkä ansiosta voit selata valikoita, dioja ja kuvia tarkemmin. Asenna Logitech Options vierityskokemuksen optimoimiseksi. Tasaisen vierityksen käyttöönotto Vierityssuunnan vaihtaminen Vieritysnopeuden säätäminen (vain Mac) Huippunopea vieritystila Asteittainen vieritystila Vaakavieritys Vieritä leveitä asiakirjoja ja verkkosivustoja kallistamalla painiketta oikealle tai vasemmalle. Logitech Options -ohjelmistolla voit tehdä seuraavaa: säätää vieritysnopeutta kääntää vaakavierityksen suunnan määrittää kallistuspainikkeelle toisen toiminnon. Edellinen/seuraava Kätevästi asetellut Edellinen- ja Seuraava-painikkeet tehostavat navigointia ja yksinkertaistavat tehtäviä.

Kytke laitteisiin virta, niin Macin pitäisi automaattisesti muodostaa yhteys niihin käynnistyessään. Jos ostit Applen langattomat laitteet erikseen, lue, miten voit tehdä niistä parin Macin kanssa. Kun Bluetooth-laitteesta ja Macista on tehty pari, laitteen pitäisi näkyä Bluetooth-asetuksissa: Bluetooth-laitteen ja Macin laiteparin poistaminen Jos haluat poistaa Bluetooth-laitteen Macin laiteluettelosta (eli poistaa sen laiteparista), toimi seuraavasti: Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Bluetooth. Vie osoitin poistettavan laitteen päälle ja klikkaa laitteen nimen vieressä näkyvää painiketta. Kun olet poistanut Bluetooth-laitteen, laitepari täytyy tehdä uudelleen, jos haluat käyttää laitetta uudelleen. Bluetooth-laitteisiin yhdistäminen tietokoneen heräämisen tai käynnistymisen jälkeen Bluetooth-laitteet ovat yleensä käytettävissä pian sen jälkeen, kun Mac on käynnistynyt kokonaan. Kun Mac on herännyt lepotilasta, sen pitäisi löytää Applen langattomat laitteet heti.

Wed, 14 Oct 2020 15:48:16 +0000