Voi Sähköpotkulauta Turku

Voi-seikkailusi alkaa täältä! Aja tulevaisuuteen Voi-skoottereilla: helppo, hauska ja ympäristöystävällinen tapa matkustaa ja tutustua kaupunkiin. Avaa Voi ja matkusta täysin vapaana - vapaana päästöistä.

Voi sähköpotkulauta turku de

Turkulaiset ovat tänään voineet törmätä kadunvarsille pysäköityihin sähköpotkulautoihin. Aikaisemmin Helsingissä toiminut ruotsalaisyritys VOI on aloittanut toimintansa tänään myös Turussa. Yrityksen potkulautoja on ympäri Turkua. Kuka tahansa voi ottaa sähköpotkulaudan käyttöönsä älypuhelinsovelluksen avulla. Turussa palvelulla on hintaa 25 senttiä minuutilta. Lisäksi aloitusmaksu on aina matkan aloittaessa yhden euron. Aikaisemmin keväällä Helsingissä käytössä olleista laudoista on käyty mediassa kovaa keskustelua, kun laudat ovat lojuneet ympäri jalkakäytäviä ihmisten parkkeeratessa niitä miten sattuu. Nähtäväksi jääkin, onko myös Turussa tulossa sanomista lautojen parkkeerauksesta. Moi Turku! 🇫🇮 We're super excited to be live in this amazing city! #ridevoi -- VOI Technology (@voitechnology) May 23, 2019 Kirjoittaja: Jami Virtanen @ 23. toukokuuta, 2019 17:21

Pariisi haluaa, että potkulautoja pysäköidään vain sovituille paikoille, joita tulee kaupunkiin noin 2 500. Turussakin olisi kenties syytä keskustella asiasta, ja sopia yhteisistä pelisäännöistä. Kieltoihin ja rajoituksiin tuskin on tarvetta, jos kaupunkilaiset oppivat käyttämään lautoja vastuullisesti. Myös firmoilla on vastuu huolehtia siitä, ettei haittaa synny. Anu Välilä Jatkuu mainoksen jälkeen Mainos päättyy Kirjoittaja on toimittaja.

Me maallikot voimme lukea kirjoja ja tietoa luotettavista lähteistä, sekä kääntyä erilaisten ammattilaisten puoleen parantaaksemme ymmärrystämme masennuksesta ja auttaaksemme läheistämme paremmin. Rohkaise heitä hakemaan apua ja sitoudu heidän hoitoonsa Masennukseen on olemassa monia erilaisia hoitokeinoja, mutta tästä huolimatta monet ihmiset eivät hae apua vaikka olisivat sen tarpeessa. Sinun kannattaisi hakea apua masennukseen koska: Se on hoidettavissa. Ajan kanssa hoito vähentää tuskaa ja kärsimystä. Mitä pidempään odotat hoitoon hakeutumista, sitä monimutkaisempaa on hoidon aloittaminen ja käyntiin saaminen. Hoito voi estää masennuksen kaikkein vakavampia seurauksia, joihin lukeutuu itsemurhayritykset. Perheenjäsenenä tai ystävänä me voimme auttaa masennusta kärsivää läheistämme seuraamaan hoitosuunnitelmaansa. Me voimme lisäksi auttaa rakastamaamme ihmistä pitämään yllä terveellisiä elämäntapoja (hyvä ravinto, säännöllinen liikunta jne. ) Tarjoa tukea ilman hyysäämistä tai ylisuojelua Jotta tuki olisi onnistunutta ja tuloksellista, pitää se tarjota tietyn etäisyyden päästä.

  1. Voi sähköpotkulauta turku mean
  2. Voi sähköpotkulauta turku
  3. Juha seppälä sankariaika
  4. Kestääkö äitienpäiväruusu pakkasta
  5. Tena fi kotiinkuljetus
  6. Voi sähköpotkulauta turku 12

Paikalliset 23. 5. 2019 8:12 Maaliskuussa Helsingin katukuvaan ilmestyneet sähköpotkulaudat saapuvat tänään Turkuun, kun ruotsalainen mikromobiiliyritys VOI tuo sähkökäyttöiset potkulaudat kaikkien kaupungissa liikkuvien käyttöön. Sähköpotkulaudoissa hyödynnetään samaa teknologiaa kuin sähköautoissa, ja niiden avulla pyritään parantamaan liikkuvuutta sekä elämänlaatua kaupunkialueilla päästöjä ja melua vähentämällä. Alkuun sähköpotkulautoja ilmestyy turkulaisten käyttöön noin 200 kappaletta. Kuka tahansa voi käyttää sähköpotkulautaa kertamaksua vastaan ja jättää sähköpotkulaudan käytön jälkeen seuraavan henkilön käyttöön. Lanseerausviikolla sähköpotkulautoja löytyy Turussa todennäköisimmin Vanhan Suurtorin läheisyydestä. Lanseerauspäivänä 23. sähköpotkulautoja esitellään kello 11 alkaen Aurajoen rannassa sijaitsevan Ravintola Niskan edessä osoitteessa Kristiinankatu 1 sekä Vanhalla Suurtorilla. Kaupunki Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etsi minuuttihinta napauttamalla sovelluksen skootteria. Hinta voi vaihdella kaupungista riippuen. Miksi tarvitset Voi-skootterin? Ei ole mitään muuta aivan sen kaltaista. Voi-skootterit tarjoavat nopeamman vaihtoehdon kävelylle, tasaisemman vaihtoehdon polkupyörälle ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon linja-autoille, taksille ja omalle mopolle tai autollesi. Se säästää tilaa, vähentää ruuhkia ja saastumista. Voi haluaa kaupungit kaikkialla Euroopassa vihreämmiksi. Näissä kaupungeissa asuvat ihmiset ovat onnellisempia. Uskomme, että e-skootterit voivat muuttaa ihmisten liikkumista kaupungeissa. Voi-skoottereiden visiona on kaupungit, jotka on tehty elämistä varten - ilman melua ja saasteita. Lataa Voi-sovellus ja aloita maaginen ajomatkasi.

Moni on ollut huolissaan esimerkiksi näkövammaisten turvallisuudesta. VOI Scooters -sähköpotkulaudat ovat käytössä jo 18 kaupungissa muun muassa Ruotsissa, Espanjassa, Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Ranskassa. Niiden kieltämistä on harkittu jo ainakin Ruotsissa ja Ranskassa. Ruotsissa sähköpotkulaudat ovat tuottaneet ongelmia esimerkiksi Tukholmassa, jossa on otettu VOI:n jälkeen käyttöön myös muiden yritysten sähköpotkulautoja. Kaupunki on saanut valituksia siitä, että sähköpotkulaudat jätetään keskelle jalkakäytäviä, mikä voi johtaa onnettomuuksiin ja liikenneruuhkiin. Ruotsalaislehti Aftonbladet uutisoi maaliskuun alussa, että useita Malmön asukkaita on joutunut sairaalaan liikuttuaan sähköpotkulaudalla. Pariisissa kaupunkilaisten hermot menivät alle vuodessa. Kaupunki uhkaa kieltää sähköpotkulaudat, jos niiden pysäköintiä ei saada kuriin. Toukokuussa potkulautayritykset allekirjoittivat sopimuksen, jonka mukaan ne sitoutuvat edistämään potkulautojen vastuullista käyttöä.

Niitä tuntuu olevan kaikkialla. Keskellä jalkakäytävää, nurmikoilla, siltojen alla, kotioven oven pielessä. Toukokuussa Turun katukuvaan ilmestyneet ruotsalaisen mikromobiiliyritys VOI:n sähkökäyttöiset potkulaudat lojuvat siellä täällä ympäri kaupunkia. Ajatus on hyvä. 200 sähköpotkulautaa voi kuka tahansa täysi-ikäinen käyttää kertamaksua vastaan ja jättää käytön jälkeen seuraavan henkilön käyttöön. Kulkupelejä on kiitelty niiden näppäryydestä ja oivasta lisästä kaupungissa liikkumiseen. Kivaltahan meno näyttää. Mutta tällaista järjestyksen ihmistä kaaos häiritsee. Minulle on opetettu, että tavarat siivotaan käytön jälkeen omalle paikalleen eikä jätetä lojumaan hujan hajan. Potkulautojen kohdalla ongelmana on se, ettei niille ole osoitettu paikkaa, jonne ne kuuluisi jättää. Jatkuu mainoksen jälkeen Mainos päättyy En ole suinkaan ainoa, jota potkulautojen välinpitämätön parkkeeraus ärsyttää. Helsingissä samaiset potkulaudat otettiin käyttöön maaliskuussa ja niiden pysäköiminen keskelle jalkakäytäviä ja kulkuväyliä on nostattanut tunteita ja puhuttanut esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Wed, 14 Oct 2020 22:08:40 +0000