Ennustaja Naomi Mesin

Selvänäkijä ja meedio Ritva Koskisen elämään on aina kuulunut selvänäkeminen ja henkisyys. 30-vuotta yrittäjänä ja asiakkaiden kuuntelijana on edesauttanut herkkyyksien vahvistumista. Hänen taitoihinsa kuuluvat seuraavat osa-alueet: Meedio Kirologia Auraluenta Luennot Selvänäkö Rentoutusohjausta Hypnoosiohjausta Ritva Koskinen pitää meedio-selvänäkijä ammattiaan elämäntehtävänään, jota hän nyt harjoittaa voimiensa mukaan itsekin edelleen kehittyen. "Kun olet tiesi valinnut, paluuta vanhaan ei on yksinäinen ja sinusta pidetään huolta, kun vain palvelet nöyräst Ennustuksia kampaamon takahuoneessa Ritva kertoo: Tällaista on työni selvänäkijä-meediona Salonjokilaakso - 7. 6. 2007 Palvelut RENTOUTUSTERAPEUTTI HYPNOOSIOHJAAJA

Ennustaja edgar

  • Ennustaja naomi mesin images
  • Ennustaja naomi mesin full
  • Ennustaja naomi mesin youtube
  • Ennustaja naomi mesin
  • Ennustaja naomi mesin 2
  • Ennustaja naomi mesinfos

Nimetön Olen vähän pulassa kun Aili Heininen kuoli ja oli todella hyvä selvänäkijä, Onko kenelläkään tietoa hyvästä elossa olevista jotka oikeesti osaa asiansa eikä mikään "Feikki" olisin todella tyytyväinen jos saisin asiallisia vastauksia ja onko kokemusta Kaia selvänäkijästä, olen soittanut hänelle ja tunttuu että osaa asiansa ja toinen on Naomi Mesin vakuuttavaa,, aika näyttää miten kellään kokemusia heistä tai joistakin muista hyvistä selvänäkiöistä? kiitos jos sais asiallisia vastauksia. Naomista on itselläni myös kokemuksia ja oikein hyviä. Ei ole turhaa liirumlaarumia johon olen joidenkin näkijöiden kohdalla aikoinaan pettynyt. On sellainen helposti lähestyttävä ja empaattinen. Sari, post: 11708181 wrote: Minulla on ollut muutaman kerran mahdollisuus saada tulkinta Mandalatarotilta ja olen kyllä tykännyt että on saanut osumia ihan menneisiin asioihin ja nykyiseen tarkasti, ja aikojen kanssa tässä matkallani olen joutunut huomaamaan että ne mitä on kertonut on pitänyt paikkansa isossa mittakaavassa.

Naomi Mesin on Facebookissa. Rekisteröidy Facebookin nyt ja saat yhteyden käyttäjään Naomi.

Kirjoituksesi, post: 11711066 wrote: [viesti moderoitu] joka haluan yhteyden ihmisiin. näkijä oli Aili Heininen? Oli hän vain näkijä, vai mullistava näkijä tähän aikaan? Siis kortt ennustaja?

En uskonut kun mielestäni sellaiseen ei oikein ollut edes mahdollisuuutta. Sitä karmaisevampaa oli sitten kun todisteet suorastaan tipahti käsiin, eli näin viestit. Ei siinä enää miehen selittely auttanut. Meni uusiksi ihmissuhde ja työpaikka. Tilaa Annan uutiskirje! Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

  1. Helmi säästöpankki lahti
  2. Mustat silmän aluset
  3. Farm heroes saga ohjeet gratis
  4. Lennot turusta
Wed, 14 Oct 2020 21:30:34 +0000