Anar Miella Ahs Anorakkipuku

  1. Anar miele ahs anorakkipuku hot
  2. Anar miele ahs anorakkipuku 2

Mahdollinen tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuta. Kaikki takuupalautukset testataan ja tutkitaan ennen päätösten tekoa. Rellunkulma voi vapautua tuotteen takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi tai toteen, että tuotteen huonontuminen, vahingoittuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä, huollon laiminlyönnistä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta. Takuu ei kata tuotteiden virittämistä. Sähkölaitteissa takuu ei kata sähkökatkojen tai ukkosen aiheuttamia vaurioita, tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaanlukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkomisia. Oy Varkauden Rellunkulma pidättää oikeuden periä aiheettoman takuuhuollon kulut asiakkaalta. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huollosta aiheutuvat kulut, Oy Varkauden Rellunkulman käsittelykulut ja mahdolliset kuljetuskustannukset.

Anar miele ahs anorakkipuku hot

Anar Miella-kevytpuku on suunniteltu lämpimiin säihin, sekä eteläisempien seutujen kuvaus ja jahtireissuihin. Puvun parhaimpia ominaisuuksia ovat keveys ja maastouttavuus. Puku on erittäin hyvin tuulta pitävä, äärimmäisen kevyt ja hyttysenpiston estävä! Suomalainen innovaatio! Anar Miellan pintamateriaali on erittäin tiheäkudoksista ja kulutusta kestävää ripstop-materiaalia. Väri ja kuosit on suunniteltu maastouttamaan metsästäjä eläimen näkökyvyltä. Puku sopii erittäin hyvin niin luontokuvaajalle, lintubongarille kuin metsästäjällekin. Erittäin hyvin hengittävä sekä kevyt rakenne pitää metsästäjän olon mahdollisimman miellyttävänä kuivassa ja lämpimässä säässä. Omaan taskuunsa pakattava hyttysverkko on helppo asentaa paikoilleen hupun reunaa kiertävällä vetoketjulla. Puku suojaa erittäin hyvin myös hirvikärpäsiltä ja muilta hyönteisiltä. Tilavaan etutaskuun mahtuu niin lintukirja kuin GPS-paikanninkin. Kevyt, vuoriton anorakki ja housut. Kiinteä huppu. Sääskiverkko toimii myös kasvonaamiona.

Kuvaus Anar Miellan pintamateriaali on erittäin tiheäkudoksista ja kulutusta kestävää ripstop-materiaalia. Väri ja kuosit on suunniteltu maastouttamaan metsästäjä eläimen näkökyvyltä. Puku sopii erittäin hyvin niin metsästäjälle, marjastajalle, sienestäjälle, luontokuvaajalle kuin lintubongarille. Erittäin hyvin hengittävä sekä kevyt rakenne pitää metsästäjän olon mahdollisimman miellyttävänä kuivassa ja lämpimässä säässä. Omaan taskuunsa pakattava hyttysverkko on helppo asentaa paikoilleen hupun reunaa kiertävällä vetoketjulla. Puku suojaa erittäin hyvin myös hirvikärpäsiltä ja muilta hyönteisiltä. • Tilava etutasku. • Kevyt, vuoriton anorakki ja housut. • Kiinteä huppu. • Sääskiverkko toimii myös kasvonaamiona. • Reilun kokoinen etutasku. • Nyörikiristys helmassa. • Hihansuissa kiristykset. • Housuissa tilavat sivutaskut. • Säädettävät lahkeensuut. • 2-vuoden materiaali- ja valmistusvirhe takuu. • Materiaali: 100% polyesteri. • Pesuohje: Konepesu 40 asteessa. Käännettävä nurin ennen pesua.

  1. Anar Miella kevyt anorakkipuku - Verkkokauppa S...
  2. Anar miele ahs anorakkipuku hot
  3. Anar miele ahs anorakkipuku cast

Anar miele ahs anorakkipuku 2

Date published: 2019-09-02 Tumppi from Asut toimivat tiedusteluharjoituksessa. Ostin Anar Miella anorakkiasun ja Anar Vuolimus, sekä Anar Geassi alusasut syyskyyn lopussa olleeseen tiedusteluharjoitukseen. Asut toimivat erinomaisesti. Anorakkiasussa oli kevyt liikkua ja alusasut hengittivät ja pitivät kropan kuivantuntuisena tauollakin. Päivällä lämpötila n. + 10 ja öisin - 1. Laavussa 0 pusissa tarkeni näillä varusteilla hyvin. Date published: 2018-10-03 Hannele59 from Anar Miella anorakkipuku Puvun materiaali on mukavan vilpoinen käyttää lämpimälläkin kelillä ja kylmällä sitten vaan lisää vaatetta alle. Huonona puolena housujen suuri koko, mutta taittamalla yläresori kaksinkerroin pystyn kuitenkin hyvin käyttämään myös housuja. Ötökkäsuoja toimii hyvin. Date published: 2020-06-15 Lea69 from Oikein hyvä. Materiaali ja malli hyvä. Kasvojen eteen nostettavaa verkkoa en ole vielä käyttänyt koska pahin mäkäräis-ja itikkakausi ehti mennä ennen juhannusta. Mutta seuraavaa kevättä ja alkukesää varten verkollakin on todella käyttöä.

Wed, 14 Oct 2020 20:54:32 +0000