Star Wars Suomalainen Näyttelijä

  1. Star wars suomalaiset näyttelijät
  2. Star wars suomalainen näyttelijä

Joonas Suotamo, 33, hyppää kolmannen kerran karvaisen Chewbaccan rooliin. Nyt hän näyttelee hahmoa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvassa, joka päättää koko yhdeksänosaisen Skywalker-saagan. Maailmanensi-ilta on 18. joulukuuta. Tarina alkoi vuonna 1977, kun ensimmäinen Tähtien sota -elokuva tuli ensi-iltaan. Suotamo on ollut mukana galaksien välisessä taistelussa Star Wars: The Force Awakens (2015) -elokuvasta lähtien, mutta siinä hän oli vielä Chewbaccan alkuperäisen näyttelijän Peter Mayhew 'n sijainen. Suotamo kertoo Ylelle, että uusimmassa Tähtien sota elokuvassa Chewbaccalla on merkittävä rooli. – Kuvauksissa oli kiireistä. Teimme paljon töitä, Suotamo toteaa. Elokuvanteossa oli hänen mukaansa erityinen tunnelataus, koska kaikki tiesivät tekevänsä yli 40-vuotiaan avaruusseikkailun viimeistä osaa. Suotamo ei voi paljastaa, mihin kaikkeen Chewbacca tulevassa elokuvassa joutuu. Saagan kahdessa viime osassa Kapinaliitto joutui alakynteen, ja tulevassa elokuvassa selviää, miten Chewbacca ja kumppanit auttavat Kapinaliittoa taistelussa Ensimmäistä ritarikuntaa vastaan.

Star wars suomalaiset näyttelijät

  1. Auton pesu talvella ulkona
  2. Pyykkiteline ulos | Laadukkaat SINI-pyykinkuivaustelineet ulkokäyttöön
  3. Henna makkonen blogi
  4. Rkm group taloustiedot
  5. Singapore sää
  6. Ystävänpäivän Kymppi tulokset – Botniahalli Vaasa
  7. Mistä on vihreiden ehdokkaat tehty? Viisi heistä kertoo – "Olen 60-luvun radikaaleja" | Yle Uutiset | yle.fi
  8. IL: Star Warsin Chewbaccan näyttelijä paljastui suomalaiseksi! – Stara

Star wars suomalainen näyttelijä

Star Wars: The Rise of Skywalker saa Suomessa ensi-iltansa 18. joulukuuta. Rakastettua Chewbaccaa elokuvassa esittää jälleen suomalainen Joonas Suotamo. Kerta on jo neljäs. Suomalaisille Star Wars -faneille uutinen siitä, että legendaarista Chewbaccaa esittämään on napattu suomalainen Joonas Suotamo, otettiin aikoinaan vastaan valtavan suurella innolla. Elokuvien ystävälle tunne vastasi ehkä hieman samaa kuin urheilun ystävälle Suomen voittaessa kultaa ja kimallusta maailmalla. Suomi maailmankartalle vaikka wookieen karva kerrallaan! On puolitoista vuotta siitä, kun Muropaketti edellisen kerran pääsi haastattelemaan Suotamoa. Tuolloin julkaisuvuorossa oli Chewbaccan ja Han Solon yhteistarina Solo: A Star Wars Story, nyt odotetaan koko Skywalker-saagan viimeiseksi mainostettua Star Wars: The Rise of Skywalkeria. Helsingissä hotelli Kämpissä järjestetyssä lehdistöpäivässä ramppaa suomalainen media toisensa perään. Teekupposen äärellä odottelua on hetki, ennen kuin Disneyn edustaja saattelee toimittajan Joonas Suotamon kanssa samaan huoneeseen.

Olin esittelemässä häntä ystävilleni ja nousemassa ylös puutarhatuolilta kun hän sanoi: "Don't get up, you're scaring me" ("Älä nouse ylös, sinä pelotat minua. "). Häneltä tulee aina hauskoja lyhyitä sutkautuksia. Entä mitkä ovat Joonas Suotamon omia Star Wars -suosikkeja? -Vanhoista elokuvista suosikkini on ehdottomasti Imperiumin vastaisku. Uusista veikkaan että Rise of Skywalker tulee nousemaan omaksi suosikikseni. Sanon siis tämän ennen kuin olen edes nähnyt valmista elokuvaa. -Peleistä suosikkini on varmaankin Fallen Order mikä juuri julkaistiin. Se on todella hauska. Tykkään kiipeillä ja puolittaa vihollisia valomiekalla (nauraa). En ole mikään raakalainen mutta tykkään siitä. Emme me tätä leveästi hymyilevää, kiltin näköistä jättiläistä raakalaiseksi olisi uskoneetkaan. Muropaketin toimittaja on oikeasti suhteellisen isokokoinen nainen vaikka Joonas Suotamon kanssa näyttääkin keskenkasvuiselta.

Thu, 15 Oct 2020 05:04:03 +0000