Kova Patti Ikenessä

Sivut Kommentit (47) Kävin lääkärillä, lääkäri ei osannut antaa selitystä patille. Tulehdusta ei kuitenkaan ole, koska pika-crp oli 6. Syöpäkö suussani kasvaa, vai mikä? :-P ne ymmärtävät paremmin suun alueen sairauksista. Syöpä harvemmin kasvaa ykskaks. Eikö lääkäri yrittänyt puhkaista pattia? Se vois kuitenkin olla joku ajos jonka sisällä on pieni määrä märkää. Sisältö jatkuu mainoksen alla Ystävälleni kasvoi patti kanssa, oli kasvain. Mutta voi se olla jotain muutakin Lainaus: Eikö lääkäri yrittänyt puhkaista pattia? Se vois kuitenkin olla joku ajos jonka sisällä on pieni määrä märkää. Ei yrittänyt puhkaista, koska sanoi että patti tuntuu kovalta. Viikon päästä tultava uudestaan näytille, jos patti ei katoa. Ehkä menen silloin suoraan hammaslääkärille. Lääkäri tosin veikkaili, että patti liittyy jotenkin flunssaan, jonka sairastin viime viikolla. Aika epämääräistä... nopeasti tuo patti kasvoi? ja meni sitten ehkä viikkoa myöhemmin hammaslääkärille, joka passitti suukirurgille Eka leikkaus oli siitä muistaakseni noin parin viikon päästä.

Kova patti kielessä

#16 No soitat sinne huomenna ja selität. Kyllä niitten pitää osata arvioida tilanne. Kyllähän siellä pitäisi olla lapsille joku leikkipaikka ja hoitajat yleensä tulee hetkeks jeesaan jos vaan pyydät. Kantsii muuten ottaa ihan fluoritablettikuuri, jos raskauksia ja oksentelua takana. Pitää tosin ensin selvittää sun alueen veden fluoripitoisuus, tietävät sen apteekissa ainakin. Vetäset joku 2 kk ajan purkin ohjeistuksen mukaan, ruokailujen jälkeen päivällä (ei aamulla / illalla hampaiden pesun yhteydessä tarpeen, koska fluoria saat myös tahnasta). Jos taas olet jo uudestaan raskaana, ei fluorikuuria varmaan erityisesti suositella. Esim. Fludent piparminttu on mun mielestä hyvää. #17 Mulla ilmestyi tosi nopeasti, käytännössä yhdessä yössä patti alas ikeneen huulen puolelle. Oli mätäpatti, hammas kuollut, tehtiin juurihoito. #18 Alkuperäinen kirjoittaja kookosta: omalla tapaa toivonki et ois mätäpatti, ettei nyt sentää mitää syöpää kuitenkaa, mut ku jäin vaan miettii ku neki siel vaan kysy että onko vuotanu tai tullu pahaa makua suuhun ja ku mitää tälläst ei ollu ni sit ne ei enää sanonu mitää:O #19 Alkuperäinen kirjoittaja paniikissa: Ei mullakaan se vuotanut tms. tai maistunut suussa.

Jos täällä olisi jotain hampaista ja suusta paljon tietäviä! Oon ihan paniikissa:D Löysin äsken siis ihan kivikovan patin ikenestä, aivan sieltä ylärajasta. Siinä kohtaa missä patti on, on hammas poistettu n. puoli vuotta sitten, ja viikko sitten laitettiin hammasimplantti. Voiko tää olla jotain mikä liittyy siihen luutumisprosessiin? Oon menossa aamulla töihin, niin en huomenna ainakaan pääse hammaslääkärille eli pitkä viikonloppu edessä epätietoisuuden vallassa. Pelottaa että jos toi implantti pitää poistaa tai jotain, ei todellakaan ollut mitään halpaa lystiä ja pitkän säästämisen jälkeen sain ton hankittua:(

Testasiko muka siinä jotain? Kuvaile vähän minkälainen, onko rakkula vai ihan kova? Tuleeko jotain nestettä jos painaa? Näetkö peilillä onko jonkun värinen? #5 Alkuperäinen kirjoittaja Allu-: siinä oli toinen puoli sellanen suht kova ja toinen puoli pehmee ja näköjään pieneni vain sieltä pehmeen puolelta, mutta kova puoli pysyi, nyt tullu takas sitä pehmeetä tää uus ei satu mutta tuntuu pirun kummalliselta kun nielasee, oon koittanu tunnustella leuan alta tuntuuko siellä jotain, ku nielastessa tuntuu koko sen puolen alaleuassa #6 Kehtaakohan tässä nyt omia rueta kertoilemaan... :ashamed: Mulla ainakin patti on kova ja valkoinen. Oiskohan jotain syytä huoleen. Ja yläikenessä sekin, posken puolella. #7 ei kyllä kuulosta miltään syövältä, ei varmaan pomppaa tuosta vain leuasta toiseen. Rasvapatti voisi olla todennäköisempi? Ellei sit ole joku virustauti? Onko rakkula vai ihan patti? #8 Alkuperäinen kirjoittaja kandi: peilillä en sinne näe kun on niin ylhäällä, osakseen tuntuu posken päältä painellessa, mitään nestettä en oo huomannu tulevan, enkä oo maistanu mitään pahaa makua, niinkuin siellä kyselivät.

Kova kyhmy ikenessä

Jos olet perusterve, niin niistä myös paranee nopeasti. :) Rohkeasti hammaslääkäriin ja tsemppiä!! Kiitos kannustuksesta nro 19. Kyllä mä niistä selviän, harmittaa vain. On minulle tosiaan muutama juurihoito jo tehtykin, joten tiedän mitä on tulossa. Mutta tuo hampaan poisto kyllä harmittaa, kallis paukku tulossa.... Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

  1. Kova patti kielessä
  2. Kova patti ikenen sisäpuolella
  3. Patti kädessä | Keskustelu | Anna

Kova&t

2013 seuraavankerran ja sain antibioottin viikonkuuri ja samalla särkylääketä syönnyt. nyt mennyt viikko ja huomenna loppuu antibiootti mietin tässä kun minulla on ikenessä hirveen moinen kovapatti sellanen punanen ja sivulla hiemman violettiraitoja. että mistä tämä oikein johttuu onko kellään muulla ollut suussa sellaista? ps. kanataisiko minun käydä tarkistutamassa hammaslääkärillä vaij odottaa viellä hetki? lauvantaina olisi vestareille lähtö juhlistamaan ja nautimaan vähän virvokeita onko nyt sit kummiskaan hyvin viisasta viellä käydä lääkärillä vaij jätäisikö sen tulevaan viikoon. Kiitos jos vastasitte.

Mut kuten sanottu, no money. Itse en oo päässy kampaajalle puoleen vuoteen, oon vaan leikelly otsatukkaa itse. Uusi hammas tietysti menisi mun uuden tukan edelle, jos toiseen olis varaa... t. 6 Niin tietysti, voihan se olla jotain pahempaakin kuin pelkkä mädäntynyt hammas. Sekin vielä. Eli kallis paukku on edessä tuon nastan kanssa... Miksi ette huolehdi hampaistanne? Mun veljellä kasvoi ikeneen ontelokasvain. Miten syöpä tai kasvain johtuu hampaiden kunnosta? Sama kun sanois rintasyöpäpotillaalle, että miksi et huolehtinut rinnoistasi? 05. 2013 klo 15:15 Eipä se aina ole huolehtimisesta kiinni. Olen aina hoitanut hampaani hyvin (ja hammaslääkärikin aina kehuu), mutta silti kerran tuli tuommoinen ja juurihoitoito piti tehdä. Minä olen aina huolehtinut hampaistani hyvin, mutta mulla on suoraan sanoen periytynyt huonot hammasluut. Isälläni murenee hampaat ja on paljon reikiä jne ja minä olen saanut saman kohtalon. En syö karkkeja tai mitään muutakaan makeaa, pesen aamuin illoin ja käytän hammaslankaa ja suuvettä.

Monesti kai nuo ovat pareittain... Oletko kysynyt siitä hammaslääkäriltä? Minulla on ollut noin puoli vuotta eikä kukaan hammaslääkäri ole siitä mitään sanonut. Olen vain netistä kuvia katsonut, niin taitaa juuri tuollaisesta olla kyse. Sellainen kova, liikkumaton pahkura tuolla suun puolella ikenessä alhaalla. aappee #5 Alkuperäinen kirjoittaja en tiedä;27147208: No voisikohan sinullakin olla kyse toruksesta. Se tosin ei kai ainakaan pienemmäksi missään vaiheessa muutu...

Kova patti suussa ikenessä

Puudutuskin onnistui, kun ei puutunut juuri mikään muu, kuin operoitava kohta. Muutama päivä täytyy ottaa rauhallisemmin, ettei ala vuotamaan ja täytyy pitää useampi päivä lepotaukoa kuntosalitreeneistä ihan varuilta. Eikä mitään kuumaa juomaa tai ruokaa ainakaan tänään viitti syödä, että hyytyy leikkauskohta kunnolla.

  1. Maailman suurin vesivoimalaitos 2
Wed, 14 Oct 2020 23:36:03 +0000