Sirpa Laamanen Hämeenlinnan Vankila

  1. Sirpa laamanen hameenlinna vankila
  2. Näin Eerikan isä ja äitipuoli vedättivät sosiaalityöntekijöitä

Sosiaalityöntekijöiden mukaan nainen ja isä eivät olleet naimisissa ja he esittivät viranomaisille, että naisystävä vain välillä yöpyy isän luona. Tosiasiassa nainenkin asui 33 neliön yksiössä yhdessä isän ja Eerikan kanssa. Syksyllä 2010 sosiaalityöntekijöille selvisi, että nainen asuu asunnossa. Väärä henkilöllisyys Naisystävä oli kertonut kaikille olevansa ranskalais - marokkolainen Nadja Berough. Hän väitti tulleensa Suomeen vuonna 2009. Todellisuudessa nainen oli suomalainen Sirpa Laamanen. 47 - vuotias nainen väitti myös olevansa raskaana ja odottavansa nelosia. Väitetty raskaus kesti todella pitkään. Sosiaalityöntekijät pyysivät Nadjalta selvitystä ja asiakirjoja raskaudesta, mutta nainen ei niitä toimittanut. – Ulkoisesti Nadja vaikutti tehokkaalta, iloiselta, reippaalta naiselta, joka auttoi Toukoa ( Tarkki) Eerikan hoidossa, vaikka Nadja samaan aikaan uskoi odottavansa nelosia, Eerikan asioista vastuussa ollut sosiaalityöntekijä sanoi poliisikuulusteluissa. Sosiaalityöntekijä kertoi syksyllä 2010 Nadjalle epäilevänsä tämän henkilöllisyyttä ja hän halusi nähdä tämän passin.

Sirpa laamanen hameenlinna vankila

  1. Joulumessut oulu 2019
  2. Etelä savon auto vaihtoautot
  3. Näin Eerikan isä ja äitipuoli vedättivät sosiaalityöntekijöitä
  4. Ajokiellon pituus taulukko
  5. Lasten päivystys helsinki
  6. Riihimaen uimahalli aukioloajat 2017
  7. Espoon kaupunki kesätyö - Kauppapaikat.net
  8. Dna kirjaudu

- Tulin vankilaan vähän yli yksi ja hän oli jostain jo kuullut tuomiosta, asianajaja Timo Kallio kertoo. Kallion päämies Sirpa Laamanen sai elinkautisen 8-vuotiaan Vilja Eerikan murhasta. - Kovin murheellinen hän oli. - Ainahan se sykähdyttää. Elinkautinen on rangaistuksista kovin, Kallio kertoo. Myös Laamasen miesystävä ja 8-vuotiaan isä Touko Tarkki, 35, tuomittiin lapsen murhasta elinkautiseen. Vilja Eerika kuoli tukehtumalla viime vuoden äitienpäivänä. Asianajajan mukaan edessä on mitä ilmeisimmin oikeudenkäynti hovioikeudessa. - Keskustelimme asiasta ja tulimme siihen tulokseen, että tuomiosta ilmoitetaan nyt tyytymättömyys. - Sitten kypsytellään sitä mennäänkö jutussa hovioikeuteen. Tyytymättömyyden ilmoituksella pidetään ovi auki hovioikeuden valitukselle, Kallio kertoo. Puolustuksen kanta on se, että kyseessä oli törkeä pahoinpitely ja kuolemantuottamus, eikä käräjäoikeuden syyksilukema murha. Tarkoitus on hakea rajaa tahallisen henkirikoksen ja tuottamuksellisen teon välille.

Näin Eerikan isä ja äitipuoli vedättivät sosiaalityöntekijöitä

– Sanoin jopa kerran suoraan hänelle, etten usko, että hän on Marokosta tai Ranskasta. Toivoin, että hän lopulta itse olisi myöntänyt olevansa joku muu kuin Nadja. Hän ei kuitenkaan reagoinut näin, vaan piti kiinni siitä, että hän toimittaa passinsa näytille piakkoin. – Vaikka itse uskoin, että Nadja todellakin oli nimeltään Sirpa Laamanen en tietenkään voinut olla täysin varma asiasta, sillä hän oli valehdellut niin monesta muustakin asiasta. Tilanne kuitenkin oli sellainen, että mitään hälyttävää ei löytynyt. Eikä muutenkaan vaikuttanut siltä, että lisätietojen hankkimisella olisi kiirettä. Väärä osoite Eerikan isä puolestaan kertoi sosiaalityöntekijöille perheen muuttavan pian Eerikan muuton jälkeen isompaan asuntoon. Sosiaalityöntekijät tekivät kesällä 2010 isän luo kotikäynnin Itä - Helsinkiin. Tuolloin todettiin, että Eerikan oleminen isän luona oli sujunut mukavasti. He sopivat uuden kotikäynnin isän uuteen, isompaan asuntoon Myllypuroon, jonne perhe oli muka muuttamassa. – Isä siirsi kuitenkin viime tingassa sovitun kotikäynnin ja kun hän yritti siirtää seuraavankin sovitun ajankohdan, päätin lähteä käymään asunnolla työparini kanssa.

Mies pimittää rahankäyttöään Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

Wed, 14 Oct 2020 20:02:33 +0000