Saavutettava Op Fi

 1. Saavutettava op fi game
 2. Saavutettava op fi.wikipedia
 3. Saavutettava op fi www

Ole hyvä ja kokeile uudestaan seuraavat asiat huomioiden: Tarkista kirjoitusasu. Sallittuja merkkejä ovat kirjaimet Aa–Öö ja numerot 0–9. Tyhjennä selainhistoria ja poista evästeet. Toiminnot poistavat myös muita tallennettuja tietoja. Poista selaimen mahdolliset lisäosat. Lisätietoa saat käyttämäsi selainvalmistajan tukisivuilta. Kokeile kirjautumista toisella selaimella. Palvelu vaatii toimiakseen JavaScriptin. Tarkista, että selaimesi tukee JavaScriptiä. Virhekoodi: 5440156630722931127 Henkilöasiakas Mikäli virhe toistuu, ota yhteyttä OP 0100 0500 puhelinpalveluun (ma–pe klo 8–16, pvm/mpm). Yritysasiakas Mikäli virhe toistuu, ota yhteyttä yritys- ja maksuliikepalveluun numeroon 0100 05151 (ma–pe klo 8–16, pvm/mpm). Tjänsten spärrad Försök på nytt och beakta följande: Kontrollera stavningen. Tillåtna tecken är bokstäverna Aa–Öö och siffrorna 0–9. Töm din webbläsare och cookies. Det här tar också bort annan sparad information. Ta bort eventuella tillägg från webbläsaren. Ytterligare information får du på webbläsartillverkarens stödsidor.

Saavutettava op fi game

Digitaaliset peruspankkipalvelut helposti ja selkeästi OP Saavutettava on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Se on suunniteltu asiakkaille, jotka hyötyvät yksinkertaisesta ja selkeäkielisestä verkkopalvelusta. Sujuva käyttö erilaisilla laitteilla ja apuvälineillä OP Saavutettava mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Se toimii pelkällä näppäimistöllä ja tukee myös ruudunlukijoita. OP Saavutettava tuo verkkopalvelut kaikkien asiakkaiden ulottuville OP Saavutettava on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Se on ilmeeltään selkeä, kevyt ja ilmava. OP Saavutettava mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Voit käyttää sitä matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. OP Saavutettava toimii ilman hiirtä pelkän näppäimistön avulla ja se tukee myös ruudunlukijoita. OP Saavutettava ei vaadi rekisteröitymistä tai tilausta, vaan se on kaikkien OP:n asiakkaiden käytössä verkkopalvelutunnuksilla. Voit siis kirjautua OP Saavutettavaan samoilla tunnuksilla kuin muihinkin OP:n digitaalisiin palveluihin, eli Osuuspankin verkkopalvelutunnuksillasi tai OP palvelutunnuksillasi.

30 – ma 15. klo 01. 00. Lista kaikista vaikutuksista löytyy osoitteesta. Lisätiedot medialle: OP:n viestintä, p. 050 5239904, OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja 12 000 työntekijää. Tarjoamme kattavan pankki- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden henkilö- ja yritysasiakkaille. OP Ryhmän muodostavat osuuspankit sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia

Saavutettava op fi.wikipedia

00 Asiakkaiden enin sallittu määrä: 1 Arvostelut 0 arvostelua Tästä kohteesta ei vielä ole yhtään arvostelua. Sijainti Paea, Windwardsaaret, Ranskan Polynesia Majoitustilan omistaja Esitä kysymys Majoitustilan omistaja Jäsen vuodesta 2019

Porin kaupunki pyrkii takaamaan verkkosivupalveluiden saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019) annetun lain mukaisesti. Laki pohjautuu EU:n Saavutettavuusdirektiiviin. Lain tarkoituksena on edistää digitaalisten palvelujen saatavuutta ja parantaa jokaisen mahdollisuuksia käyttää yhdenvertaisesti digitaalisia palveluja. Selosteen perusteet Tämä seloste on laadittu 26. 3. 2020 koskee ja koskee sivustoa. Tämän selosteen perusteena toimii joulukuussa 2019 suoritettu saavutettavuusarviointi. Arvioinnin teki Exove Oy. Arvioinnissa keskityttiin palvelun käyttöliittymään, värimaailmaan, sivupohjiin ja muihin toistuviin elementteihin. Arviointi pohjautui WCAG 2. 1-ohjeistuksen AA-tasoon. Arvioinnissa sovellettiin Chrome-, Firefox- ja Safari-selaimia. Chrome-selaimella hyödynnettiin WAVE Web Accessibility Tool -laajennosta. Sivustoa ajettiin läpi myös SiteImprove-palvelun seulontatyökaluilla. Saavutettavuuden tilanne Sivun saavutettavuus on kokonaisuudessaan kohtalaisella tasolla, mutta tietyt tekniset puutteet eivät tavoita WCAG 2.

Saavutettava op fi www

Majoitustilan yleiskatsaus Paea, Windwardsaaret, Ranskan Polynesia Bungalow Vuodepaikkoja: 1 Makuuhuoneet: 1 Kylpyhuoneet: 1 Yöpymisen lyhyin sallittu kesto: 1–2 yö(tä) Välitön vahvistus Ilmastointi Savuton Internet Makuuhuoneet Makuuhuoneet: 1 Vuodepaikkoja: 1 Mukavuudet Keskeiset Internet Ilmastointi Savuton Kylpyhuoneet Kylpyhuoneet: 1 Yleiset Ilmastointi Internet Langaton internet Käytännöt Peruutuskäytännöt 100%:n suuruinen hyvitys, jos teet peruutuksen vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista. 50%:n suuruinen hyvitys (ei sisällä palvelumaksua), jos teet peruutuksen vähintään 7 päivää ennen sisäänkirjautumista. Ei hyvitystä, jos teet peruutuksen alle 7 päivää ennen sisäänkirjautumista. Jos sinulla on tulevia matkoja, voit hallinnoida varaustasi tai peruuttaa sen asiakastililläsi. Näytä tuleva matka Vauriot ja lisäkulut Olet vastuussa seurueesi majoitustilaan mahdollisesti aiheuttamista vaurioista vierailusi aikana. Talon säännöt Sisäänkirjautuminen alkaa: 16. 00 Uloskirjautuminen ennen: 11.

 • Ral värikartta teollisuus
 • Ilmoitusta ei löytynyt...
 • Saimaan ammattiopisto Sampo
 • Ajokortin kakkosvaiheen suorittaminen
 • Saavutettava op fi app
 • Saavutettava op fi full
 • Saavutettava op fi games
 • Iittala kivi tuikku collection
 • Saavutettavuusseloste - tapahtumat.pori.fi | Pori.fi
 • Saavutettava op fi en
 • Saavutettava op fi movies
 • Saavutettava op fi streaming

to, kesä 11, 2020 08. 57 CET OP:n verkkopalveluissa on 12. 6. –15. huolto- ja päivitystöistä johtuvia käyttökatkoja, joiden aikana useat palvelut ovat poissa käytöstä joko osittain tai kokonaan. Esimerkiksi, OP-mobiili ja OP-yritysmobiili sekä kassanhallinnan ja verkkomaksamisen palvelut eivät ole käytössä lauantai-illasta sunnuntaiaamuun. Myös muissa palveluissa esiintyy käyttökatkoja viikonlopun aikana. Korttimaksut esimerkiksi kauppojen ja kivijalkaliikkeiden kassoilla sekä huoltoasemilla toimivat normaalisti. Myös käteisnostot automaateilta ja kauppojen kassoilta toimivat huoltotöiden aikana. Katkot johtuvat huolto- ja päivitystöistä, joilla varmistetaan paras mahdollinen palvelu OP:n asiakkaille myös jatkossa. Huoltotyöt painottuvat ilta- ja yöaikoihin, jotta niiden vaikutukset asiointiin olisivat mahdollisimman vähäiset. Seuraavat OP:n palvelut ovat poissa käytöstä la 13. klo 23. 30 - su 14. klo 10. 00: OP-mobiili OP Saavutettava OP-yritysmobiili Pivo Siirto-maksut Verkko-ostojen tekeminen tililtä tai kortilta ja vahvistaminen Mobiiliavaimella/avainlukulistalla Tunnistautuminen esimerkiksi viranomaisten palveluihin kuten OmaVeroon ja Kelaan Ulkopuoliset palvelut, joissa voit maksaa verkossa OP:n tililtä tai tarkastella OP:n tilitietoja Kassanhallintapalvelut Sähköinen allekirjoitus () Myös muissa OP:n palveluissa on osittaisia käyttökatkoja pe 12. klo 16.

 1. Kajaanin linja-autoasema purku
 2. Pitkät juhlamekot
 3. Night visions elokuvat
 4. Paljonko työttömyyspäiväraha on
Wed, 14 Oct 2020 23:30:17 +0000