Tanssikoulu Oulu Lapset

  1. Lapset
  2. Hotel oulu
  3. Lapset | Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiipi
  4. Tanssikoulu salsa latina

ILMOITTAUDU JA VARAA PAIKKA KESÄTUNNEILLE Nimi & parin nimi Paritunneille ilmoittautuessa lisää myös parisi nimi (yksi ilmoitus riittää) Puhelinnumero Email Varaan paikan näille tunneille Vain paritunneille sekä lasten ja nuorten tunneille ilmoittaudutaan ennakkoon, soolotunneille ei tarvitse ilmoittautua Argentiinalainen tango 1+2 / 4krt PariBachata 1 / 4krt PariBachata 2 / 4krt PariSalsa 1 / 4krt PariSalsa 2 / 4krt Superdance 4-5v. Showtanssi 1 9-12v. Showtanssi 2 9-12v. Showtanssi 2 13v. + Kysymyksiä? Vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellämme! Kiitos ilmoittautumisesta, vahvistamme vielä toimistosta sinulle erikseen, että varaus on ok! TANSSISALIT KÄYTETTÄVISSÄ JOKA PÄIVÄ 07-22 TOIMISTO SULJETTU* *vastaamme sähköpostikyselyihin OTA YHTEYTTÄ Tanssikoulu Vamos Hallituskatu 24 90100 Oulu / LOFTILA - liikekerros 0407240114 Sivut by Bläkki © 2019

Lapset

Tunnit sisältävät myös liikuntaleikkejä, sekä kaikkea hauskaa yhdessä tekemistä! Näille tunneille ilmoittaudutaan yhden aikuisen nimellä sähköisesti ilmoittautumisohjelman kautta. Tämän lisäksi pyydämme teitä lähettämään sähköpostitse tiedon, montako teidän perheestä jumppaan osallistuu ja minkä ikäisiä. Osallistumismaksu maksu on ryhmäkohtainen. Lastentanssi Kurssilla tutustutaan tanssin maailmaan leikinomaisten harjoitusten kautta. Lapsi saa mahdollisuuden tutustua tanssin alkeisiin ja kehittää perusmotorisia taitoja (kuten tasapainoa), rytmissä liikkumista sekä ryhmässä toimimista musiikin ja leikin kautta. Tunneilla liikutaan monipuolisesti niin hyppien, ryömien, pyörien kuin luovasti tanssien. Harjoittelemme myös lasten akrobatian alkeita (kuperkeikat, käsillä käynnit). Kurssin tavoite on, että lapsi saa kokemuksen omasta kehosta liikkeen tuottajana ja ilmaisijana. Tunneilla tarkoitus on kehittää lapsen luovuutta ja itseilmaisua. NinjaGym Vauhdikas Vikkelää voimaa -tunti lapsille.

  • Hm lapset
  • Lapset kenya
  • Zara lapset
  • Tanssikoulu Vamos

Hotel oulu

Lapset | Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiipi

Harjoitukset luovat hyvää perustaa myös muille tanssi- ja urheilulajeille. Klassisen baletin harjoitteiden tueksi tunneilla tehdään lihasvoima- ja venyttelyharjoituksia, sekä luovia harjoituksia. Oppitunneilla harjoitellaan myös koreografioita. Pukeutuminen: valkoiset legginsit, balettitossut, balettipuku (värin päätämme lukukauden alussa yhdessä), hiukset siististi laitettuna. Musiikkiliikuntaryhmä Ninjat pojille (7- 10 vuotiaat) 1x45min viikossa Poikien ryhmässä liikunnan ilon ja leikin merkitys on suuri. Poikien omat ideat ja tavat liikkua ovat reitti, joiden kautta myöhemmin päästään myös tanssillisiin tavoitteisiin. Tunneilla opetellaan kehonhallintaa, voimaliikuntaa, akrobatiaa, leikkejä, musiikkileikkejä sekä erilaisia ryhmä- ja yksilöharjoitteita. Toisinaan lähdemme myös ulos parkouria harjoittelemaan tai vaikkapa judosalille. Oppitunneilla käytetään apuna monenlaisia välineitä kuten palloja, keppejä ja rytmisoittimia. Pojat ovat mukana esiintymistoiminnassa. Harjoitukset kehittävät musikaalisuutta, fyysisiä valmiuksia ja vuorovaikutustaitoja.

Tanssin iloa taaperoista eläkeläisiin Lukukausi 2020-2021 ​ Ensi lukuvuoden lukujärjestys on nyt julkaistu, ja ilmoittautuminen on avoinna! ​ Kesäkurssit Oulu Dance Academy järjestää kesäkursseja kaikentasoisille tanssijoille! ​ Alla oleva nuoli singauttaa sinut verkkokauppaamme, josta löydät kurssiaikataulut ja hinnat! Etätunnit Nyt kaikille ODA:n tunneille on mahdollista osallistua myös etänä, mikäli et jostain syystä pääse salille treenaamaan. Ota opettajaasi yhteyttä jos haluat osallistua tunnillesi etänä, ja saat tarvittavat tiedot. Laadukasta opetusta kaiken ikäisille, tasosta riippumatta Oulu Dance Academy on pieni ja lämminhenkinen yksityinen taiteen perusopetusta tarjoava oppilaitos. Meillä jokaine n oppilas huomioidaan yksilönä pienten ryhmäkokojen sekä mahdollisten yksityistuntien avulla. Näiltä sivuilta löydät kaiken tarvittavan tiedon koulustamme. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsimme juuri sinulle sopivan ryhmän!

Tanssikoulu salsa latina

Paritanssimaailmaan tutustutaan erilaisten pariharjoitteiden kautta ja opettelemme myös paritanssien alkeismuotoja: sambaa, valssia ym. MuksuDance-tunti rakentuu kokonaan leikinomaisten harjoitusten varaan. Vaatetus: joustavat sisävaatteet, tossut tai jarrusukat. Tunnille ei mielellään juomapulloja mukaan, mutta mukana kannattaa olla, jotta voi heti tunnin jälkeen juoda.

Thu, 15 Oct 2020 02:54:18 +0000