Mustat Silmän Aluset

  1. Näin taltutat tummat silmänaluset! Kosmetologin 4 vinkkiä! – NESI – ihonhoidon kauppa

Me TwistBellä haluamme aina keskittyä aluperäisen ongelman ja syyn selvittämiseen sekä sen hoitamiseen sen sijaan, että yrittäisimme vain laastaroida sen hetkisiä oireita. Tämä on aina tehokkaampi ja tuloksekkaampi tapa ratkaista asiat. Omia perintötekijöitä ei voi muuttaa, siksi keskitymme tässä blogitekstissä niihin tekijöihin, joihin sinä itse voit vaikuttaa. Mistä tummat silmänaluset johtuvat? Tummat silmänaluset syntyvät kolmen toisiinsa liittyvän tekijän seurauksena. Ensimmäisenä voidaan mainita stressi ja siitä seuraava kaliumin puutos. Stressitilassa on taustalla usein adrenaliinin ja kortisolin liikaeritys, mutta usein myös elintärkeän kivennäisaineen, kaliumin liian vähäinen määrä elimistössä. Kaliumilla on hermotoimintaa rauhoittava vaikutus ja stressi kuluttaa kaliumia elimistöstä. Tästä syntyykin usein ikävä oravanpyörä: Kaliumin puute vaikuttaa elimistöön häiritsemällä nukahtamista ja rentoutumista, jonka vuoksi elimistö ei palaudu ja rauhoitu yön aikana. Tämän vuoksi stressireaktio pitkittyy, joka taas aiheuttaa sen, että kaliumia kuluu entisestään.

Näin taltutat tummat silmänaluset! Kosmetologin 4 vinkkiä! – NESI – ihonhoidon kauppa

Tumma efektiä pahentaa entisestään silmänympärysihon turvotus, joka syntyy nesteen kertyessä alaluomen alle. Silmät voivat myös väsyä esimerkiksi runsaan television tai älypuhelimen tuijottamisen seurauksena. Tällöin silmät rasittuvat huomaamattoman siristelyn seurauksena, joka saa pienet silmiä ympäröivät verisuonet laajentumaan ja näkymään tummempina. "Runsas auringonotto voi pahentaa ongelmaa. Valovauriot aiheuttavat hyperpigmentaatiota herkälle ja ohuelle silmänympärysihon alueelle, mikä saa silmänympärysihon näyttämään tummemmalta. Suojaa siis silmänympärysiho erityisen huolellisesti auringolta. " Tummat rinkulat silmien ympärillä yhdistetään erityisesti iän mukanaan tuomiin harmeihin; iho ohenee, kun ihon kollageenituotanto ja rasvakudoksen määrä vähentyvät ja tummat verisuonet kuultavat näkyvämmin ihosta läpi. Myös nestekierto hidastuu ja turvotusta kertyy helpommin silmäympärysiholle. Kosmetologin vinkit tummien silmänalusten kanssa kamppailuun: Kaikille on tuttua, että tummia silmänalusia voidaan välttää huolehtimalla hyvistä yöunista ja noudattamalla terveellistä ruokavaliota.

- Mitä silmien turvotukseen tulee, kaikki kylmä tuo väliaikaisen helpotuksen, muuten kurkusta ei sinällään ole apua. Kofeiini sen sijaan supistaa verisuonia sekä vähentää punotusta ja turvotusta, joten väsyneiden silmien hoitaminen teepusseilla ei ole aivan tuulesta temmattu toimenpide. Jos tummat silmänaluset tai silmäpussit vaivaavat pahasti, Levin kehottaa kääntymään ihotautilääkärin puoleen. Silmänalusiholle tehdään laser - ja täyteainehoitoja ja kemiallisia kuorintoja. Tumman silmänalusihon saa oikeilla meikkituotteilla piiloon, jos jaksaa nähdä vaivaa. Levin kehottaa aloittamaan peittämisen värinkorjaustuotteella: oranssi sävyt taittavat sinertäviä sävyjä, joten oranssi color correcting - tuote on oivallinen tummien silmänalusten piilottamiseen. Levi itse suosittelee värikorjaukseen CoverFX Correct Click - värikorjauspuikkoa. Värinkorjaustuotteen päälle levitetään peiteaine, joka on täsmälleen samansävyinen kuin oma iho. Levin suosittelee tähän Vichy Dermablend SOS Cover Stick - peiteväripuikkoa, jossa on myös suojakerroin 30.

Tummat silmänaluset johtuvat usein ohimenevistä syistä. Joskus tummuus kertoo ongelmasta. Tummat silmänaluset eivät ole huono aina merkki Tummien silmänalusten syy on usein hyvänlaatuinen. Hyvin vaaleaihoisella pienikin tummuus erottuu tai jos iho on ohut, verisuonet kuultavat siitä helposti läpi. Joskus silmät pullottavat, kun alaluomelle on kerääntynyt liikaa rasvaa, ja silmänaluset näyttävät siksi tummilta. Liian vähäinenkin alaluomen rasva voi aiheuttaa silmien alle varjostukset. Runsas auringonotto, raskaus, ikääntyminen, nopea lihominen tai laihtuminen voivat myös tehdä silmänalusista tummemmat. Lue myös: Täytyykö tummista silmänalusista huolestua? Joskus tummuus kertoo ongelmasta Alkoholinkäyttö, tupakointi, runsas suolankäyttö ja vähäinen nukkuminen heikentävät verenkiertoa, muuttavat aineenvaihduntaa ja kerryttävät kehoon nestettä, mikä voi näkyä nopeastikin mustina silmärenkaina. Joissakin ihosairauksissa silmien alle kehittyy tummaa pigmenttiä. Syynä voi olla anemiakin, joka saa ihon näyttämään tavallista kalpeammalta.

  • Olight H2R | Otsalamput | Viranomainen.fi Русский
  • Myytävät mökit hämeenlinna
  • Avainsana: kilpailut | Anna.fi
  • Mustat silmänaluset hoito
  • Näin taltutat tummat silmänaluset! Kosmetologin 4 vinkkiä! – NESI – ihonhoidon kauppa
  • Ikea levitettävä sohva
  • Elisa viihde boksi e

27. 01. 2018 Tummat silmänaluset liitetään usein liian vähäiseen lepoon. Ikään kuin jos ei pidä silmiä tarpeeksi kauan kiinni, silmänaluset tummuisivat tästä syystä. Tummat silmänaluset johtuvat kyllä unen vähäisestä määrästä, mutta eri syystä. Tässä tekstissä kerromme, mistä tummat silmänaluest johtuvat ja miten niitä voidaan hoitaa. Tämän luettuasi osaat vaikuttaa tekijöihin, jotka vaikuttavat niiden syntyyn. Usein ajatellaan, että tummille silmänalusille itsessään ei varsinaisesti ole mitään tehtävissä. Ajatellaan, että ne ovat perinnöllistä tai että ne vain ovat ja keskitytään enemmänkin niiden peittämiseen meikillä tai ostamaan silmänympärysihoa kirkastavaa voidetta. Keskitytään enemmän oireiden laastarointiin kuin alkuperäisen syyn selvittämiseen. Turvonneille silmänalusille koitetaan ehkä asetella viileät kurkkuviipaleet. Ne saattavat lievittää akuuttia tilannetta hieman, mutta se ei valitettavasti poista taustalla olevia syitä. Perintötekijät sekä kasvojen rakenne toki vaikuttavat siihen, miltä silmänaluset näyttävät, mutta sen lisäksi on olemassa tekijöitä, jotka selvästi pahentavat tummia silmänalusia.

Silmänalusten tummuminen voi liittyä myös kilpirauhasen vajaatoimintaan tai atooppiseen ekseemaan. Hyvä uutinen – Silmärenkaat saa vaaleammiksi Ihoa kannattaa vahvistaa syömällä riittävästi rautaa, vitamiineja ja antioksidantteja sekä juoda tarpeeksi vettä. Silmänaluksia voi kosteuttaa ja viilentää geelivoiteilla, kurkkuviipaleilla ja viileillä teepusseilla. Jos tummien silmänalusten syyksi paljastuu liiallinen tai liian vähäinen rasva, voidaan harkita alaluomileikkausta, jossa alaluomen ihoa poistetaan ja samalla tehdään tarvittaessa rasvanpoisto tai -siirto. Lue myös: Pandasilmät piiloon! Näin häivytät tummat silmänaluset meikillä helposti

Toisena ja oikeastaan isoimpana tekijänä tummiin silmänalusiin on huono palautuminen yön aikana. Tämä liittyy stressiin, sillä usein stressi on aiheuttajana siihen, että yön aikana palautuminen on heikkoa. Tällä tarkoitetaan huonolaatuista unta eli uni ei ole riittävän pitkää ja palauttavaa. Tällöin keho ei palaudu yön aikana, kehon puhdistautumista ei tapahdu riittävästi, ei kehossa pääse tapahtumaan niitä asioita, joiden unen aikana pitäisi tapahtua. Usein etenkin silloin kun on stressiä nukahtaminen vaikeutuu kuten edellisessä kohdassa mainittiin. Kaikki kehon palauttavat ja korjaavat toiminnot tapahtuvat yön aikana. Jos tätä ei pääse tapahtumaan maksa ja etenkin munuaiset eivät ehdi puhdistaa elimistöä. Tällöin sekä lymfa-, että verenkiertoon jää paljon kuona-aineita, jotka näkyvät turvotuksena ja sinertävänä värinä silmänalusissa. Kolmantena syypäänä tummille silmänalusille voidaan mainita verensokerin kohoaminen. Kun verensokeri on pitkään koholla alkavat punasolut tarttua toisiinsa muodostaen suurempia kappaleita, jolloin ihonalaisten ohuiden hiussuonten verenkierto ja ravinnesaanti vaikeutuu.

Wed, 14 Oct 2020 16:26:19 +0000