Prässätyn Alapallonivelen Vaihto

 1. Kesärenkaat vaihto
 2. Pallonivel vaihto | Liikenne Suomessa
 3. Renkaiden vaihto

Valvojat: Jammu, sohvi MasaP Viestit: 200 Liittynyt: La Joulu 25, 2010 10:15 am Paikkakunta: Tuusula Viesti: Re: Auton alapallonivel ei lähde irti! PuuhaPate kirjoitti: Kyllä lennart on nähnyt unta, tai kertoilee satuja! Ensinnäkin Xantian alatukivarressa EI ole alapallonivel kierteillä kiinni, vaan se on kierteillä kiinni navassa itsessään. Ja toiseksi; mikä vidu siellä muka vois räjähtää??!!! Pallonivelet kun ei ole mitään suljettuja painekammioita jotka räjähtelee kuumennettaessa. HÖH! Ja jos Xantian alapallonivel ei halua irrota, sen saa irti kun ottaa migin ja hitsata tursottaa siihen niin että se kuumenee kunnolla, niin kyllä irtoo! Näin on. Tai sitten ei ollut oikea ammattimies. Ammattimies ei olis koko napaa irrottanut pelkän nivelen vaihdon takia. toyopet Viestit: 1973 Liittynyt: Ma Elo 06, 2012 11:25 am Paikkakunta: Keski-Suomi Viesti Kirjoittaja toyopet » La Huhti 02, 2016 9:16 pm Mkin kirjoitti: Eikä unohtaa sovi autojen kuningasta, eli Mercedes-Benziä. Ainakin 124 ja 201 omaavat prässätyn pallonivelen.

Kesärenkaat vaihto

Kirjattu

Vaeltaja Viestit: 7 Liittynyt: Ke Loka 28, 2015 9:54 pm Kirjoittaja Vaeltaja » Su Huhti 03, 2016 8:47 pm PuuhaPate kirjoitti: Piti oikeen googlesta kahtoo ettei olis vääräsä, muistikun joskus temppuilee... Piste lennartille. Kyllähän se vaan osaa räjähtää ja lähteä kuin ohjus tuo sisäosa nivelestä kun sopivasti lämmittää. Pari kappaletta on niveliä pasahtanut kun pillillä lämpöä niille antanut, pahin ollu mersun sprintterin nivel joka ei halunnut irrota navasta niin kesken lämmityksen keskiosa lähti sitten kovan räjäyksen saattelemana lentoon. "Jokunen" nivelkin tullut vaihdettua kun työkseen autojen kanssa toimii ja oikeasti kannattaa olla varovainen noissakin hommissa, ikinä ei voi olla liian varovainen kervinen Viestit: 1332 Liittynyt: To Elo 30, 2007 8:54 am Paikkakunta: KYMI Kirjoittaja kervinen » Ma Huhti 04, 2016 9:59 am Pari vuotta sitten korjaamomiestä kajahti rintalastaan ja lääkärihoitoon pääsi kun irrotetusta ooppelin tukivarresta lattialla rälläkällä ajoi niitinkantoja pois.

Pallonivel vaihto | Liikenne Suomessa

Aikanaan ostelin erikoistyökaluja (esim mb jousityökalu) mutta kun ei noille yleensä ole kuin kerran elämässä käyttöä ja ko työkaluille suunniteltu työ maksaa kymppejä korjaamoilla, pistin kaikki viime kesänä myyntiin. Ihan järjetöntä rakentaa kotitalliin autokorjaamolaitteita kun samalla rahamäärällä jonka sijoittaa saa koko suku korjauttaa autonsa merkkiliikkeessä. Paha saa palkkansa hyvälle jää talkootyöt. Velman Viestit: 4096 Liittynyt: La Joulu 17, 2005 9:46 pm Paikkakunta: Satakunta Kirjoittaja Velman » Su Huhti 03, 2016 2:17 pm Jaa että alapallon vaihto 20€? Älä nyt iso mies viitti satuja kertoa. Ei tolla hintaa saa edes sen pajan ovia auki Ajomies Viestit: 20645 Liittynyt: Ti Joulu 20, 2005 9:40 pm Paikkakunta: Äänekoski Kirjoittaja Ajomies » Su Huhti 03, 2016 2:40 pm Kyllä voi halvalla selvitä, mikäli itse irrottaa osat, ja vie vain ne prässättävät hilut korjaamolle. Mutta koko auto korjaamoon vietynä en tänä päivänä usko että parilla kympillä onnistuisi pienemmissäkään pajoissa on sitten kuinka helppo tapaus hyvänsä.

C5 Break 2. 0 Hdi automatique --Viritys on onnistunut, kun teho ei ole laskenut yli 20%-- Ei se virallinen irrotustyökalu ole enää suomessakaan hinnan kiroissa. 20 euroa Tarviketorilla. Hylsy paikoileen ja pulttikoneella auki ja kiinni, näppärästi lähti, ei tartte napaa eikä paljon muutakaan irrottaa. Hyvin kesti niin auki kuin kiinni laittaa, ainoa ongelma oli ettei sitä nivelen lämpösuojaa saanut enää paikoilleen mutta menee se noinkin, ei ne jarrut ehdi suomen ilmastossa lämmetä Alapallon kierteeissa on lukitussiivet. Kun katsot sitä uutts osaa niin huomaat millaiset ne on. Helpottaa huomattavasti kun avaa/taittaa ne siivet pois tietysti uutta asenaessa muistaa lukita paikalleen. Eikä sitten kannata ostaa sitä aivan halvinta niveltä. Rasvan lisääminen uuteen niveleen irti ollessa on vaivatonta ja tuo paljon lisäkilometrejä. Hyvä konsti on, jos on nosturi käytössä niin laittaa niihin niveliin lääkeruiskulla paksua vaihteistoöljyä kerran vuodessa. Tällä konstilla entiseen TRD BX:n en koskaan vaihtanut yhtään niveltä 350t km ajon aikana.

Renkaiden vaihto

Sitten kun on niitä todella työläitä autoja, niin kyllä puhutaan satasista vaihtotyön osalta. Kaikki on turhaa jopa turha tietokin. Kirjoittaja Velman » Su Huhti 03, 2016 2:45 pm Jos auto viedään korjaamolle alapallonivelen vaihtoon ja se maksaa vain 20€ niin korjaamon nimi esiin kiitos. Mäkin vien enskerralla sinne... jassukata Viestit: 814 Liittynyt: Su Joulu 18, 2005 5:46 pm Paikkakunta: Heinola Kirjoittaja jassukata » Su Huhti 03, 2016 3:59 pm OIU kirjoitti: jassukata kirjoitti: -89 mallin Mitsussa oli prässätty alatukivarteen nivel joka lyötiin irti ja uusi tilalle. Ihme että pysyi.... Kaikissa näkemissäni mitsun vaihtonivelissä on ollut iso seger-sokka varmistamassa kiinnityksen tukivarteen. Alkuperäinen tosiaan vain prässätty. On joskus pitänyt alapallon kartion irroittamiseksi irrottaa vetoakseli ja iskarin alapää, että pääsee irrotustyökaluilla edes kiinni kohteeseen. Mikäli alapallo muutenkin vaihtoon menossa, tuollainen haarukka vaan väliin ja lekaa siihen. Suoraan siihen korvaan lyömiseen on monesti aika huono tila.

8 Vastauksia 3629 Lukukerrat 0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta. Kun ton vaihtaa ni riittääkö pelkkä vaihto vai pitääkö tehdä jotain aurausten tms säätöjä? Lisäystä: Kyselen täällä tyhmiä ettei pajalla sitte päästä kusettaa Kirjattu Ei pitäisi vaatia säätöä vaihdon jälkeen, alapallo on aika tarkkaan "keskittävä" näissä eli olkatuen pitäisi asettua aika tarkkaan samaan asentoon tukivarteen nähden kuin vanhallakin. Toki, ei siitä kulmien säädöstä haittaa ole jos viime kerrasta on aikaa, ei kuitenkaan kauheita maksa. V70 D5 Summum -14 / V50 D5 Summum -08 / 164 Automatic -70 Kiitos Just vaihdettu alapallo enkä aatellu kulmia säädätyttää kun menee nyt niin hienosti ja rattikin oikeni. Mutta varoituksen sana: katso ettei jarrukilpi saa hittiä kun möyryät nivelen kanssa. Mulla vaihtui samassa rytäkässä levyt ja samantien alkoi just tän uuden nivelen puolella kihnutus. Käytin levyn irti ja oli kokolailla kulahtanut jo kilpi parista kohtaa. Kapistelin kilpeä hieman ja ääni lakkasi kunnes taas tänään kuului ääntä Joko Motonetin Brembo levy on mitoiltaan pielessä tai sit kilpi ei enää pysy ryhdissään.

 • Kauneushoitola Indigo
 • Pallonivel vaihto | Liikenne Suomessa
 • Länsi suomen lääni
 • Jyväskylän esteettömyyskartta: TE-palvelut Jyväskylä
 • P5 helsinki vantaa
 • Lounaskahvila merituuli pyhäranta
 • Hullut päivät kuvasto syksy 2014 edition
 • Musti ja mirri mylly
 • Mol oma asiointi 2018
 • Kauppis pääsykoe 2016
Wed, 14 Oct 2020 14:20:09 +0000