Harmaat Hiukset Kotona

Tämä koskee myös hiuksia. Tosi loogista, oikeastaan. Tämän ravinnepuutteen seurauksena, melaniinin, eli hiusten väripigmentin tuotanto heikkenee, ja hiukset muuttuvat harmaiksi. Hiukset menettävät myös kosteutta ja kimmoisuutta, ja hius on kuiva ja jäykkä. Eli koko "hiusidentiteetti" muuttuu. Tämä hiusten vanhenemisen kokonaisnäkökulma on ollut Oxford Biolabsilla lähtökohtana Melaniqia kehitettäessä, joten se vaikuttaa monipuolisesti paitsi hiusten pigmenttiin myös koko hiuslaatuun. Oxford Biolabsin tapauksessa olen ollut niin rohkea, että olen kehdannut pyytää alennuskoodia laitettavaksi tänne blogiin. Ilokseni sellainen minulle sitten kyllä myönnettiinkin, joten sitä kannaattaa käyttää, jos itse tilaa Melaniqia*. Alennuskoodi on Melaniq15 ja se antaa 15% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. Kulmien sävy ennen ja jälkeen Melaniqia Aloitin omaa Melaniq-testiäni jättämällä värjäämisen tyystin pois, ja tilaamalla kolmen kuukauden Melaniq-paketin*. Otin ohjeiden mukaisesti kolme kapselia päivässä ja rupesin odottamaan tuloksia.

Hiukset

Vinkkinä, että kannattaa käyttää muovihanskoja, koska Plantur sävyttää kyllä myös kynsiä, nimimerkillä "kokemusta on" 😊 Saahan harmaat hiukset aina peitettyä värjäämällä, mutta siinä on omat puolensa. Yksi haittapuoli on juurikasvu. Vaikka kuinka muutoin tuntuisi, että hiukset eivät kasva tarpeeksi nopeasti, niin eikö se uuskasvu sieltä ilmesty näkyviin jo parin viikon kuluttua värjäyksestä. Ohimoissa hohtaa hopeanharmaita, mutta vielä inhottavampaa oli mielestäni hiuspohjan muu vaaleampi juurikasvu, joka ärsyttävästi paljastui viimeistään silloin kun liikkui ulkona tuulessa. Tapasin värjätä hiuksia kerran kuussa, ja useamminkin olisi pitänyt. Minun hiuksilleni Melaniq – Plantur 39 kombo on ollut optimaalinen yhdistelmä. On ihana vapaudentunne, kun hiukset ovat aina luonnollisen ruskeat ja kiiltävät, ilman että tarvitsee ottaa stressiä värjäämisestä koskaan. Tukka hyvin, kaikki hyvin 😃 Melaniqin tehostama pigmentaatio uuskasvussa Kun ihminen vanhenee, solutuotanto hidastuu, ja ravinteiden imeytyminen huononee.

Täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Eva Longoria teki L'Orealin hiusvärimainoksen kotioloissa, ja tuli samalla paljastaneeksi harmaan juurikasvunsa. Moni Hollywood - tähti on viime aikoina paljastanut Instagramissa uuden, luonnollisen lookinsa, ja tietty siihen kuuluvat myös harmaat hiukset. Olemme listanneetkin muutamia julkkisnaisia, jotka ovat ottaneet harmaat ylpeydellä vastaan - mutta edelleen suuri osa haluaa värjätä omansa piiloon. Yksi heistä on näyttelijä Eva Longoria, 45, joka on koronakevään takia vaihtanut salonkikäynnin kotivärjäykseen. Longoria esittelee värjäysprojektinsa ja sen tulokset Instagramissa julkaistulla videolla, joka on saanut jo yli puoli miljoonaa katselua Samaistuttavassa klipissä Longoria paljastaa harmaan juurikasvunsa, ja kertoo, ettei hän sittenkään ole vielä valmis katselemaan niitä. Samaistuttavaa on sekin, että Longoria sutii harmaansa piiloon L'Orealin Excellence Creme - hiusvärillä, jota saa suomalaisistakin marketeista alle 15 euron hintaan. Pitää tosin muistaa, että Longoria on L'Orealin mainoskasvo: iPhonella kuvattu tukkatutorial on uudenlainen tapa tuoda näkyvyyttä brändin hiusvärille.

Harmaat hiukset kotona

Ehkäisee hiusten harmaantumista. Foolihappoa eli B9-vitamiini: Ehkäisee harmaiden hiusten syntymistä, tekee hiuksista paksummat ja kiiltävämmät. Kosteuttaa hiuksia. B12-vitamiini: Osallistuu hiusten uudelleenpigmentoitumiseen ja auttaa säilyttämään niiden alkuperäisen värin. Auttaa kuljettamaan happea ja ravinteita päänahkaan, mikä edistää hiusten kasvua. D-vitamiini: estää hiustenlähtöä ja hiusvaurioita. C-vitamiini: on tärkeä kollageenin, eli hiusten rakenneaineen, muodostumiselle. Se myös edistää raudan imeytymistä elimistöön, joka taas vaikuttaa hiusten kasvuun. Kun hiukset harmaantuvat, myös niiden kyky vastustaa oksidatiivisiä vaurioita ( hiusten kasvua estävä hapettumisstressi) heikkenee. Tämän Melaniqiin lisätty C-vitamiini (antioksidantti) ehkäisee. Koska kollageeni toimii myös ihossa rakenneaineena, ja on tärkeä useammassa kehon toiminnossa, olen itse varmistanut kehon kollageenituotannon myös erillisellä kollageeni-hyaluronivalmisteella. Vihreä tee: sisältää epigallocatechin-3-gallate, joka on luonnollinen antioxidantti, ja suojaa oksidatiivisista vaurioista.

Vaaleanruskeat hiukset

Japanilaisen pagodapuun kuori: sisältää guercetinia, joka estää hiustenlähtöä. On niin ik ään antioxidantti, joka suojaa oksidatiivisista vaurioista. Tomaatti: sisältää lycopene, joka edistää hiusnahan verenkiertoa, mikä on tärkeä hiustenlähdön estämiseksi. Suojaa UV-säteilystä, edistää kollageenin tuotantoa. Ruskea merilevä Ascophyllum nodosum: tehostaa hiussolujen aineenvaihduntaa ja hiuspigmentin tuotantoa. K osteuttaa ja pehmentää hiuksia sekä tekee niistä kiiltävät ja tuuhea t. Koska Melaniq-kapselit vaikuttavat melaniinin (kehon väripigmentin) tuotantoon, ne parantavat myös ihon väriä. Melaniq-kapselit ja viikottainen mikroneulaus on osoittautunut minulla hyväksi yhdistelmäksi. Melaniini suojaa myös uv-säteiltä, mikä on tietenkin hyvä asia myös. - Tähdellä (*) merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä -

Nyt, parin vuoden käytön jälkeen sanoisin, että Melaniq-käytön aikana ei ole kasvanut uusia harmaita hiuksia yhtään. Hiusten väripigmentin, eli melaniinin tuotanto, on riippuvainen entsyymistä nimeltään tyrosiini. Tyrosiinin toiminta taas on riippuvainen kuparista. Melaniq-kapseleiden* vaikuttavana aineena on kuparin ja L-tyrosiinin optimoitu yhdistelmä. Mikä tekee Melaniqista niin uniikki muihin hiustenpigmentointituotteisiin verrattuna, on ainesosien tieteellisesti tutkittu optimoitu vitamiinien ja mineraalien yhdistelmä luonnollisiin antioxidantteihin ja kasvikunnan aineksiin. Melaniq sisältää Tyrosiini: Melaniinin, eli hiusten väripigmentin, muodostumisprosessin hyödyntämä entsyymi. Kupari: Tyrosiiniin sisältyvä, melaniinisynteesille välttämätön mineraali. Kuparin puute aiheuttaa tyrosiinin aktiviteetin hidastumista, josta seuraa melaniinituotannon heikentämistä, eli hiusten harmaantumista. Biotiinia eli B7-vitamiini: Edistää hiusten kasvua ja auttavat hiukset pysymään vahvoina. Ehkäisee hiustenlähtöä.

Kerry kotona

Onneksi testasin, koska Plantur 39:llä hiusteni sävy tummeni niin, että harmaat uppoavat nykyään luonnollisella tavalla vaaleampina raitoina tummanruskeaan tukkaani. Oma ajatukseni on, että Melaniqin ansiosta hiukset ovat jotenkin vastaanottavaisempia Planturin vaikuttaviin aineisiin. Planturia* voi käyttää kuten minä teen, eli harmaiden asteittaiseen peittämiseen. Käyttö on tosi helppoa; täytyyhän hiukset pestä joka tapauksessa, ja ei siis tarvitse muuta tehdä kuin korvata vanhat hiustenpesuaineet Planturilla. Planturin vaikutus ei voi verrata tavallaiseen värjäykseen. Se vaikuttaa lievästi ja asteittain, eli värisävy syvenee käytön myötä. Ensimmäisen intensiivikuurin jälkeen, jolloin käytin Planturia jotakin 8-10 peräkkäisessä pesussa, olen ylläpitänyt tuloksia käyttämällä sitä noin kahdessa pesussa kolmesta. Käytän sekä shampoota että hoitoainetta ja annan kummankin vaikuttaa 5 minuuttia. Vaihtoehtoisesti hiuksia voi pestä Planturilla värjäyskertojen välissä vain juurikasvun peittämiseksi.

Tummanruskeat hiukset

 1. Hopean harmaat hiukset kotona
 2. Kerry kotona
 3. Kaapo kakko new york rangers
 4. Hyvän Ilman Kampaamo - Parturi-kampaamo ja Kauneushoitola Jaspis
 5. Mitä filosofia on
 6. Nosh suunta takki
 7. Chalupa kauniainen
 8. Vanha koira ei syö ja oksentaa
 9. Ilmatieteenlaitos sää pori
 10. Netta keski levijoki

Olen vähentänyt harmaiden hiusten määrää, ja ehkäissyt uusien harmaiden syntymistä Melaniq-lisäravinteella*. Noin puolen vuoden käyttöä vaati, ettei enää kasvanut uusia harmaita. Myös lievä sävynmuutos oli silloin tulos, ja tätä olen sittemmin tehostanut vielä enemmän Plantur 39 -hiustenhoitotuotteilla*. On ihana vapaudentunne, kun hiukset ovat aina luonnollisen ruskeat ja kiiltävät ilman jatkuvaa värjäämistä. Minulle Melaniq – Plantur 39 yhdistelmä on kyllä ollut optimaalinen ratkaisu. Melaniq* on University of Oxfordin tutkijoiden kehittämä, hiusten vanhenemisprosessia ehkäisevä valmiste. Se eroaa muista hiustenpigmentointituotteista siinä, että sen koostumus on täysin tieteeseen perustuva - hiusten harmaantumisesta ja sen ehkäisemisestä on nykyään olemassa paljon tieteellistä tutkimusta. Melaniqia nautitaan suun kautta kapseleina, ja siihen on yhdistetty hiuksia vahvistavia sekä hiusten harmaantumista ehkäiseviä ainesosia, ks. alempana tällä sivulla. Vaikka olin enemmän kuin tyytyväinen Melaniqin tuloksiin, lähdin testaamaan lisäksi Plantur 39 sävyttävää shampoota ja hoitoainetta*; myös olemassa olevat harmaat olivat kyllä tummentuneet Melaniqin ansiosta, mutta eivät kadonneet kokonaan.

Meni pari kuukautta, ja rupesin jo ajattelemaan, ettei tästä mitään hyötyä ollut, ja etten enää jatkaisi tilausta kolmen kuukauden jälkeen. Mutta sitten huomasin yllättävän tuloksen, jota en ollut ollenkaan osannut odottaa. Nimittäin, yksi ärsyttävä juttuhan on se, että hiukset harmaantuvat muuallakin vartaloa kuin päässä. Tai eivät ehkä suorastaan harmaannu, mutta väri haalistuu epämääräiseksi maantienväriksi: kulmakarvat, ripset - ja jopa häpykarvat! Ja noin kahden kuukauden Melaniq-kuurin jälkeen huomasin näiden värissä parannuksen. Jatkoin siis kapseleiden syömistä. Ehkä se, että nämä karvat eivät tosiaan varsinaisesti harmaannu, vaan ennemmin menettävät väriä, on syy miksi Melaniqin pigmentoiva vaikutus niihin on ollut ajan myötä aivan silmiinpistävä. Seuraava havainto oli lievä sävynmuutos tukassa jo olemassa olevissa harmaissa. Pahimmilla alueilla, lähinnä ohimoissa, joidenkin hiusten sävy oli ollut ihan hopeanharmaa, melkein valkoinen. Nyt sävy tummeni hieman, vaaleanruskeaan suuntaan.

Kuvat All Over Press/Eva Longoria

 1. Tour de ski ohjelma yle 2019
 2. Tori fi kannettavat full
 3. Yhden pannun pasta
 4. Kauppamäki 1 espoo
 5. Kampaamo jumbo
Wed, 14 Oct 2020 18:20:30 +0000