Puurilan Lasitusliike Pori

Yhteystiedot Lasitusliike Puurila on porilainen lasitusalan erikoisliike. Yrityksemme lasittaa niin suuret kuin pienetkin lasituskohteet. Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Toimitamme myös lasiseiniä, sisustuslasituksia, peilejä sekä muita lasitustöitä. Liikkeemme korjauspäivystys toimii 24 tuntia vuorokaudessa, ympäri vuoden. Päivystysnumeromme palvelee 0400 593 830. Soita tai tule käymään! Lasitusliike Puurila Oy sijaitsee Karjapiha 2. Seuraavassa tarjotaan: Peileja. PORI on 1 muuta Peileja. Katsaus löytyy täältä.

Lasitusliike puurila oy, Pori, Suomi - TetraSys

549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot. Hae virallinen ja reaaliaikainen kaupparekisterin yhtiöjärjestys. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Yhtiöjärjestyksestä käy ilmi myös osakkeiden lukumäärät ja lunastuspykälät sekä missä ja miten yhtiökokous järjestetään. Katso kenellä on nimenkirjoitusoikeus yksin tai yhdessä muun kanssa.

  1. Helsingin helmeksi
  2. Mihin kannattaa sijoittaa 2020
  3. Lasitusliike Puurila: Tsemppiä Pesäkarhut - YouTube
  4. Lasitusliike Puurila Oy, Pori, Karjapiha 2
  5. Avoin yliopisto verkko opinnot 2019 price
  6. Lvi dahl oy seinäjoki
  7. Myydään mökki virrat
  8. Liiman poisto puulattiasta - Pirkka
  9. Osta & myy, huutokauppana tai heti - Huuto.net
  10. Bmw e60 vanteet

Lasitusliike Puurila | 1476490-9 | Yritystiedot | Taloustutka

Puhelin 02 - 633 0036 Käynti­osoite Karjapiha 2 28100 Pori Y-tunnus 3099481-9 Kotipaikka­kunta Yhtiö­muoto OY Toimi­ala 47599, Muualla luokittelem. kotitaloustarvikk. vähittäiskauppa Postitus­osoite 28100, Pori Kauppa­rekisteri pvm 31. 12. 2019 Ennakko­perintä­rekisteri Voimassa Työnantaja­rekisteri Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Rating Alfa Myydyin Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä. Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta.

Hyvää Juhannusta! ☀️ Happy Midsummer! ☀️ Translated Juhannus siivousta. 😎 Midsummer cleaning. 😎 Translated Olemme avoinna arkisin 8. 00 - 17. 00 ja poikkeuksellisesti lauantaisin suljettu.... Meidät tavoittaa P. 0400-593830 Tulethan meille terveenä. Pidetään huolta toisistamme. ❤ See More Tänään asentajamme saivat valmiiksi tämän toimistotilan lasitukset. Isoilla lasiseinillä ja lasiovilla saatiin luotua tiloihin valoisa ilme. Olemme huomenna lauantaina poikkeuksellisesti suljettu. Meidät tavoittaa 0400-593830. Hyvää viikonloppua kaikille! Home Window Service Pori, Finland 30 people checked in here Peililiukuovet eteiseen Eteisessä peililiukuovilla saadaan aikaan paljon! Eteistilat ovat useimmissa Suomalaiskodeissa se vähiten huomiota saava osa-alue sisustuksen puolella. Silti eteinen on aina ensimmäinen asia, jonka kotiisi tulevat vieraat näkevät. Eteinen on kotisi käyntikortti! Minkälaisen kuvan sinä haluat antaa vieraillesi? Toteutimme asiakkaallemme Joelle/ Pikkumusta tilanjakoseinän.

Lasitusliike Puurila - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

Puurilan lasitusliike port royal

Näyttävä kokonaisuus kohteisiin joissa halutaan saada tilasta avarampi ja valoisa. Hyvää ystävänpäivää 14-15. 2 Ystävänpäivän hulinat. Kahvi tarjoilu. Tervetuloa Hulinoilla nähtävillä sekä ostettavissa taiteilija Mariitta Vaalahden taidetöitä, keramiikkaa ja muotokuva. Paikalla kaksi Karhu-patsasta, joita Mariitta valmistaa Porin kaupungin karhu brändin innoittamana. Keramiikkatöiden tuoton hän lahjoittaa kokonaan Lupaus Asentajamme kävi tänään sateisessa Pomarkussa uusimassa Kunnanvirastoon uuden lasielementin. Satakunnan ja lähiseutujen Kilbailu on lähtenyt nyt käyntiin upeilla palkinnoilla! Tunnetko Satakunnan paikalliset toimijat? Palkintoja jaossa kaikenkaikkiaan 48:lle voittajalle! Kilbailun ja palkintolistauksen löydät osoitteesta: Testaa tietosi ja samalla opit uutta, sekä mahdollisuuden voittaa yhden upeista palkinnoista!... Myös me olemme mukana Kilbailussa, joten kannattaa osallistua ja kertoa myös kavereille. Vastausaikaa 31. 3. 2020 asti. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja yhteystietoja käytetään vain mahdollisen voiton ilmoittamiseen.

Karjapiha 2, Pori, 28100, Finland Get Directions 026330036 Categories Window Installation Service Now CLOSED Work hours MO 08:00 – 17:00 SA 10:00 – 13:00 TU SU closed WE TH FR About lasitusalan erikoisliike. Ammattilaisten joukko taitaa kaikki lasitusalan työt. Yrityksemme lasittaa niin suuret kuin pienetkin lasituskohteet. Description Add information

Puurilan lasitusliike port leucate

Wed, 14 Oct 2020 19:12:34 +0000