Sony Xperia 5 Panssarilasi

Yhteystiedot löydät tästä linkistä. Vaihto- ja palautusoikeus Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Palautusoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen palautusoikeuden käytöstä ennen palautusajan päättymistä. Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava asiakaspalveluumme päätöksestä perua tilaus. Mikäli tuote on toimiva ja asiakkaan tilauksen mukainen, asiakas kustantaa postikulut molempiin suuntiin. Mikäli tuote ei ole toimiva tai asiakkaan tilauksen mukainen, Suojakalvotukku kustantaa postikulut molempiin suuntiin. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. Suojakalvotukku Finland voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Sony xperia 5 panssarilasi screen

Kaupat (6) Tuotetiedot Hintakehitys Edullisimmat kaupat Kauppa Vaihtoehdot Toimitusaika Hinta Toimitettuna MyTrendyPhone Sony Xperia 5 Panssarilasi - 9H, 0.

10. 95 € Sony Xperia 5 Panssarilasi Näytönsuoja 0, 3mm Suomalaisesta verkkokaupasta tilaat edullisesti ja nopeasti panssarilasi näytönsuojan Sony Xperia 5 älypuhelimelle. Temperoidusta lasista valmistetun panssarilasi näytönsuojan paksuus on vain 0, 3mm. Panssarilasi on helppo asentaa paikalleen ilman ilmakuplia ja se antaa erinomaisen suojan Sony Xperia 5 älypuhelimesi näytölle iskuja ja naarmuja vastaan. Tuotteen toimitusaika 1-2 arkipäivää 1 varastossa Tutustu Myös

Sony xperia 5 panssarilasi 1

Päivitetty 11. 07. 2020 02:07. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista. Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuden ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Jos tavara on tullut sen käyttämisen tai käsittelyn johdosta myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tavarasta sen koko arvolla. Palautukset Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen perumisilmoitus. Palautukset tulee tehdä Itellan (Posti) palvelua käyttäen Suojakalvotukku Finlandin antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai Matkahuollon palautuksia. Tarkat palautusohjeet saat ottamalla meihin yhteyttä ja sopimalla palautuksesta. Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset Tarkista heti lähetystä noutaessasi lähetyksen kunto.

Sony xperia 5 panssarilasi

Alennukset ja alennuskoodit Alennuskoodit ovat pääosin voimassa varaosiin ja tarvikkeisiin, eli alennuskoodeilla ei saa puhelin- ja tablettilaitteista alennusta, ellei sitä erikseen alennuskampanjassa mainita. Toimituskulut Lähetyskulut kaikkialle Suomeen verkkokaupan kassan toimitusvaihtoehdoilla ja tilaushetkellä voimassa olevissa hinnoissa. Valittavana on mahdollisesti myös lisämaksullisia vaihtoehtoisia toimitustapoja. Myyntialue Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen, lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Toimitusaika Ennen kello 15 tehdyt tilaukset pyritään aina toimittamaan samana arkipäivänä Postiin. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa. Reklamaatio ja viallinen tuote Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote, tuote on vaurioitunut tai viallinen, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Suojakalvotukku) välittömästi.

 • Raivaussahan ja trimmerin käyttö | RentCenter
 • Sony Xperia 5 Full Screen 2.5D panssarilasi +Puhdistussetti (musta) | Mania33-Verkkokauppa
 • Sony xperia 5 panssarilasi charger
 • Kuvat
 • Lasten paras kirjakerho
 • Sony Xperia 5 Panssarilasi - 9H, 0.3mm - Läpinäkyvä
 • Lapsen kasvua ja kehitystä tukevat tavoitteet
 • Sony xperia 5 panssarilasi case
 • Sony xperia 5 panssarilasi mobile
 • Sony xperia 5 panssarilasi gold
 • Sony Xperia 5 Panssarilasi Näytönsuoja 0,3mm - Puhelimenkuoret.fi
Wed, 14 Oct 2020 17:04:02 +0000