Siro Ruokapöydän Tuoli

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet ilmaiseksi. Tuotteilla, jotka on valmistettu asiakkaan mittojen/värien mukaan, ei ole palautusoikeutta. Palauttaessasi tuotetta pyydä meiltä ohjeet puhelimessa tai sähköpostilla osoitteesta Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Jos palautuksessa puuttuu joitakin osia tai se on vahingoittunut asiakkaasta johtuvista syistä, pidätämme korvauksena osan tuotteen arvosta. Hyvityksen maksamme heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetut tuotteet. Postin asiakaspalautustunnustamme 653313 voidaan käyttää tuotteiden palautuksissa. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset ja vaurioitunut tuote Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta tuotteeseen saattaa kuljetuksen yhteydessä tulla kuljetusvauriovaurio. Tarkasta siis huolellisesti vastaanottaessasi tuotteita, että niiden pakkaukset ovat ehjiä. Mikäli havaitset pakkauksessa vaurion, pyydä rahdinkuljettajaa merkitsemään tämä myös rahtikirjaan, jotta siitä jää dokumentti.

Hay tuoli

447, 00 € – 540, 00 € Katso alennusprosenttisi Woodnotesin klassisen puhdaslinjainen Siro+-tuoli sopii isompana ryhmänä ruokapöydän tuoleiksi tai yksittäin vaikkapa eteisen tuoliksi. Tuoli palkittiin Kölnin kansainvälisillä huonekalumessuilla, Interior Innovation Award -kilpailussa vuonna 2013. Lisätiedot Mitat 44. 5 × 52. 5 × 78. 5 cm Valmistaja Woodnotes Suunnittelija Ilkka Suppanen ja Raffaella Mangiarotti Toimitusaika Varastosta 1-2 päivää, tilattaessa 3-5 viikkoa. Väri Musta, Tammi, Tammi / Musta Saatat myös pitää... Artek 65 tuoli 320, 00 € – 365, 00 € Valitse vaihtoehdoista

 • Binar 5s asennus hinta
 • Lintukuva fi suomi
 • Aladin lamppu
 • Linnankoskenkatu 10 helsinki
 • Consti Talotekniikka Oy, OULU - Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus | Yritys
 • Swan tuoli
 • Mikkeli apteekki päivystys
 • Siro ruokapöydän tuoli reppu
 • Autokoulu saattaa lyhentyä – miten käy hinnan? - Autot - Ilta-Sanomat

Toimitusehdot Verkkokaupan tuotteita myy Kaluste 10 Oy, y-tunnus 0174426-3. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, jotka johtuvat esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Sopimusehtoihin ja niiden soveltamiseen sovelletaan Suomen lakia. Tilaaminen Tilaaminen tapahtuu suoraan verkkokaupasta. Voit myös pyytää meiltä tarjousta sähköpostitse tai puhelimitse. Tilauksessa asiakkaan tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ostoskorissa ovat valmiiksi näkyvillä tilattavaksi halutut tuotteet ja hinnat, maininta maksutavasta ja kotiinkuljetuksesta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen arvo, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen tehtyään asiakkaan katsotaan ymmärtäneen mm. sen, että kuvissa esitetyt värimallit eivät välttämättä täysin vastaa tuotteen todellista sävyä.

Siro ruokapöydän tuoli reppu

Woodnotesin puhdaslinjainen Siro+-tuoli sopii niin ruokapöydän tuoliksi, sivutuoliksi kuin yöpöydäksikin. Tuolissa on kauniisti työstetty, kaarevalinjainen tammirunko, joka on mattalakattu. Siro+-tuolit palkittiin Interior Innovation Award -kilpailussa vuonna 2013 Kölnin kansainvälisillä huonekalumessuilla. Siro+-tuolin ovat suunnitelleet Ilkka Suppanen ja Raffaella Mangiarotti.

Hankauksenkesto 67000 martindale Pillinki Ei nyppyynny 4-5 / 5 Värin valonkesto Erinomainen 6/8 Paloluokitus EN 1021-part 1, (SL2) Koostumus 54% PES (polyesteri), 46% PO (polyoleofin) Lisätietoja: Lauritzon Stark Olemme erikoistuneet massiivipuuhuonekalujen valmistukseen ja käytämme tuotteissamme aina ensisijaisesti aitoa puuta. Puu on luonnonmateriaali, joka elää ympäristön lämmön ja kosteuden mukaan. Hyvin hoidettuna puuhuonekalu kestää sukupolvelta toiselle. Puumateriaalissa on aina luonnollista sävyn ja kuvion vaihtelua. Käytämme useita eri puulajeja, joista oman vakiomallistomme puumateriaaleiksi olemme valinneet koivun, saarnen ja tammen. Saatavilla olevat puulajit vaihtelevat tuotekohtaisesti. Käytämme puuta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista. PEFC on puun alkuperän seurantajärjestelmä, joka varmistaa luotettavasti puun olevan peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista. Yrityksellemme on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus osoituksena siitä että olemme sitoutuneet kestävään metsien käyttöön.

Woodnotes Siro+ tuoli - Porin Kalustetalo

Sirolinjainen ja kaunis kotimainen tuoli, jossa on myös hyvä istua. Tuolin on suunnitellut sisustusarkkitehti Tuula Falk, jonka muotoilu etsii juuriaan luonnosta ja Pohjolan identiteetistä. Koivusta valmistettu pikkutuoli sopii yhtä hyvin kotiin ruokapöydän tuoliksi kuin toimistolle asiakastuoliksi tai neuvottelupöydän ääreen. Istuinverhoilussa käytämme vakiokankaana eläväpintaista Lauritzon Stark –verhoilukangasta, joka on laadukas, kestävä ja helppohoitoinen. Lauritzon's Stark-kankaasta löytyy myös monta hyvää värivaihtoehtoa. Halutessasi voit tutustua kankaan ominaisuuksiin tarkemmin valmistajan sivuilla: Lauritzon Stark Kangas kuuluu Lauritzonin Easy Care® -kokoelmaan. Sen pinta hylkii likaa ja vettä, ja on siksi vaivaton pitää puhtaana. EasyCare® -kankaisiin ei ole lisätty kemikaalisia jälkikäsittelyaineita, minkä vuoksi ne ovat myös ympäristö- ja allergiaystävällisiä. TUOTETIEDOT Design: Tuula Falk Koko: Leveys 42, 5 cm, korkeus 78 cm, syvyys 50, 5 cm. Istuinkorkeus 44, 5 cm ja istuinsyvyys 41 cm.

Etusivu Tuotemallisto Ruokapöydän tuolit Siro+ tuoli käsinojilla Tuotekuva Siro+ tuoli käsinojilla Tammirunko, lakattu runko ja käsinoja luonnonvärisellä nahalla tai mustaksi petsattu runko ja käsinoja mustalla nahalla. Vaihtoehtona puinen tai verhoiltu istuin. Verhoilu on Sand-paperinarupuuvillakangasta tai nahkaa. Koko 59 x 52, 5 x 78, 5 cm Lue lisää >> 0, 00 € Tuotekuvaus Tuotetiedot Design Ilkka Suppanen ja Raffaella Mangiarotti. Käsinojallisessa Siro+ tuolissa metallista taivutettu ja nahalla verhoiltu käsinoja kietoutuu kevyen nauhamaisesti tuolin ympärille jättäen selkänojan kaaren kuin kahvaksi tuoliin. Sopii esimerkiksi ruokapöydän tuoliksi. Rajaa hakua Valmistaja Woodnotes Palvelemme: Arkisin klo 10–18. 00 Lauantaisin 10–14. 00

Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta. Jos tuotteessa on valmistusvirhe tai muu vika, ota kuva tuotteesta ja lähetä se asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle uuden korvaavan tuotteen mahdollisimman nopeasti. Maksutavat Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa. Maksu pankkipainikkeilla Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola-pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Maksut luottokorteilla Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.

 1. Prisma itis leikkipaikka
 2. Farm heroes saga ohjeet menu
Thu, 15 Oct 2020 03:52:02 +0000