Missä Puppe Piileksii

 1. Missä Puppe piileksii? Kirja ja pehmolelu - Eric Hill - muu(9789511349464) | Adlibris kirjakauppa

Edustavatko nämä piiloissan riutuvat hahmot aikamme (tai Eric Hillin ajan) toiseutta? Kuvaako Hill yhteiskunnan normista poikkeavien "vinksahtaneina" tai "pervoina", jotka ansaitsevat paikkansa kaapissa? Vai onko Hill edistyksellinen queer-teoreetikko, joka pyrkii purkamaan esimerkiksi heteroseksuaalisuus/homoseksuaalisuus-binääriasetelmaa tuoden esiin toisten kärsimyksen? Itse tahdon uskoa jälkimmäiseen, mutta teoksen loppu kertoo karua kieltä: Kukaan toisista ei ansaitse tulla ulos kaapistaan. He jäävät piileskelemään pelkojensa ja demoniensa kanssa yhteiskunnan penetroivalta katseelta. Sen sijaan korissaan aikaansa viettänyt Puppe astuu ulos piilostaan ja pääsee syömään herkkuateriaansa. Puppe edustaa selvästi ihannehahmoa, normia. Hän vain leikittelee ajatuksella piilossa olemisella, mutta muodostaa lopulta Pepi-hahmon kanssa tavoitellun ydinperheen, joka ansaitsee onnellisen loppunsa ruokakupposten äärellä. Olisi vastuutonta jättää analyysi tähän. Puppe-koira on yhtä seikkailua laajempi ilmiö, ja hyvän analysoijan tehtäviin kuuluu asettaa Pupen piiloleikit laajempaan kontekstiin.

Missä Puppe piileksii? Kirja ja pehmolelu - Eric Hill - muu(9789511349464) | Adlibris kirjakauppa

Toisin kuin Raamatun kohdalla, Puppe-koiran on kirjoittanut vain yksi ihminen, Eric Hill. Kuten kaikki Raamatun kirjoittajat, myös Eric on siirtynyt ajasta iäisyyteen (tarkalleen ottaen Eric kuoli kesäkuussa 2014). Tästä syystä emme pääse enää kysymään häneltä suoraan, mitä hän on tarkoittanut milläkin. Jäämme vain tulkintojen varaan. Missä Puppe piileksii? -teoksen lähtötilanne on tämä: Pupen emo Pepi haluaa, että Puppe söisi, mutta Puppe on poissa. Älykäs lukija huomaa jo tässä kohdassa tulkintaa: Onko Pepi todellisuudessa Pupen emo vai kenties japanilainen robottikoira, joka on ohjelmoitu pitämään Puppe hengissä? Oletuksia, oletuksia! Pepi (kuka hän ikinä lieneekään) lähtee rohkealle toivioretkelle. Hän kurkistaa pianoon, kaappikelloon ja vaatekaappiin. Erinäisten suljettujen ovien takaa paljastuu ahdingossa olevia otuksia. Sykkyrällä oleva käärme, hysterian vallassa ruokaa suuhun lappava karhu, katatoninen virtahepo ja psykoottisin silmin tuijottava krokotiili. Tämä on vain analyysia, mutta en voi välttyä näkemästä tässä tirkistelyn ja piilottelun vuoroleikissä allegoriaa queer-kulttuuriin.

 1. Aurinkomatkat suntours
 2. Lyyra
 3. Husqvarna moottorisahat | Lakeuden Kone
 4. Hinnat | Päijänteen Helmi
 5. Kuinka tulla raskaaksi in english
 6. K-supermarket ruokaniitty espoo
 7. Missä puppe piileksii? kirja ja pehmolelu, otava - foodie.fi
 8. Missä Puppe piileksii? - Kirjat - CDON.COM
 9. Olohuoneen sisustus | Sotka
 10. Marine keskus
 11. Sää vantaa ilmatieteenlaitos
 12. Paras gynekologi kuopio

Kirjaudu sisään niin voit lisätä vakiotuotteesi ostoskoriin yhdellä painalluksella. Tuotehakuun › Toimitustapa ja -aika Kotiinkuljetus Kotiinkuljetus alkaen 9, 90 € Etukoodi Yhteystiedot Lisätiedot Haluan, että toimitus jätetään ovelle. Saatavilla kun maksu verkkomaksulla tai laskutuksella Lisää koriin ainakin yksi tuote.

 1. Puhdas+ sport collagen & c-vitamiini & optimsm 270 g
 2. Bose soundlink revolve kokemuksia manual
 3. D vitamiini lapsille
Wed, 14 Oct 2020 19:26:15 +0000