Uusimaa Fi Verokone

Verotiedot 2018 kertovat Suomen kansalle kuka tienasi eniten viime vuonna. Kenen tulot nousivat ja kenen suurituloisista laskivat. Kuka yllätti kaikki? Listaamme vuoden 2018 verotiedot jälleen tuttuun tapaan. Kokonaisverotietojen lisäksi listaamme ansiotulot ja pääomatulot erikseen. Entä mitä julkkikset, urheilijat, poliitikot ja monet muut? Verotiedot 2018 kertovat eniten ansainneet suomalaiset. Ansiotulot kertovat kovimmat palkkatulot ja pääomatulot. Kenen tulot hyppäsivät ylös? Kutkä ovat uusia miljonäärejä? Kenen tulot romahtivat? Entä mitä tunnetut julkkikset, urheilijat, muusikot ja yritysjohtajat ansaitsivat? Kerromme kaiken tämän. Vertaa omat tulosi verotiedot 2018 listaamme. Voit näillä ohjeilla selvittää kenen tahansa verotiedot ilmaiseksi. Haluatko tietää mitä julkkikset, työkaverisi tai naapurisi ansaitsi vuoden aikana? Näin teet sen. Verotiedot 2017 kertovat kuka tienasi eniten viime vuonna ja kenen tulot romahtivat rajusti sekä ketkä ovat uudet suurituloiset Suomessa. Kuka yllätti?

Verotiedot vuodelta 2016 julki – katso Suomen ja kotimaakuntasi suurituloisimmat verokoneestamme | Paikalliset | Uusimaa

Asiakkaalla oikeus vastustaa tietojensa luovutusta tiedotusvälineille Verohallinto luovuttaa vuosittain henkilöiden tuloverotuksen julkisia tietoja tiedotusvälineille sähköisessä muodossa journalistisiin tarkoituksiin. Asiakkaalla on yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla oikeus vastustaa tietojensa luovuttamista tähän tarkoitukseen. Ohje: Voit vastustaa vuoden 2019 tuloverotietojen sähköistä luovutusta tiedotusvälineille Julkisten tietojen katsominen ja pyytäminen puhelimitse Tuloverotuksen julkiset tiedot ovat nähtävillä lähes kaikissa Verohallinnon toimipisteissä. Asiakaspäätteet ovat käytettävissä toimipisteiden aukioloaikoina. Verotoimistojen yhteystiedot ja aukioloajat Henkilöasiakkaan tietoja voi hakea maakunnan, henkilön nimen ja syntymävuoden perusteella. Pakollisia hakuehtoja ovat maakunta ja sukunimen kolme ensimmäistä kirjainta. Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2019 Aiemmat vuodet Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2018 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2017 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2016 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2015 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2014 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2013 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2012 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2011 (pdf) Kunnat ja maakunnat, verovuosi 2010 (pdf) Asiakaspäätteeltä tietoja ei voi tulostaa tai kopioida tietovälineelle, mutta asiakas voi itse tehdä muistiinpanoja tiedoista.

Lähetä uutisvihje Yhteystiedot Palaute Mediatiedot / Media Kit Käyttöehdot © 2020 Alma Media Suomi Oy

Uusimaa fi verokone new

Vuosittaiseen tapaan Verokone keräsi jälleen verotiedot 2017 palveluun. Listaukset löytyvät sekä pääomatulot että ansiotulot 2017. Entä mitä muusikot, urheilijat, julkkikset ja poliitikot ansaitsivat ja paljonko maksoivat veroja? Verotiedot kertovat Sinulle mitä itse tienasit verrattuna […] Verotiedot 2016 kertovat kuka tienasi eniten viime vuonna ja kenen tulot romahtivat rajusti sekä ketkä ovat uudet suurituloiset Suomessa. Kuka yllätti? Vuosittaiseen tapaan Verokone keräsi jälleen verotiedot 2016 palveluun. Listaukset löytyvät sekä pääomatulot että ansiotulot 2016. Entä mitä muusikot, urheilijat, julkkikset ja poliitikot ansaitsivat ja paljonko maksoivat veroja? Verotiedot kertovat Sinulle mitä itse tienasit verrattuna […] Verotiedot 2015 kertovat kuka tienasi eniten, kenen tulot romahtivat sekä ketkä ovat uudet tulokuninkaat ja -kuningattaret Suomessa. Totuttuun tapaan Verokone keräsi jälleen verotiedot 2015 palveluun. Listaukset löytyvät sekä pääomatulot että ansiotulot 2015. Entä mitä julkkikset ja poliitikot tienasivat?

Vuoden 2018 tuloverotuksen julkiset tiedot on nyt julkaistu. Alma Median verokoneesta löydät tiedot kaikista yli 100 000 euroa viime vuonna tienanneista. Verokoneeseen pääset täällä:. Verokoneessa on eroteltu ansio- ja pääomatulot sekä kerrottu veroprosentti. Ansiotulot ovat yleensä tavallista palkkaa tai esimerkiksi eläkettä. Pääomatuloa saa esimerkiksi yrityksen tai arvopapereiden myynnistä, osingoista tai vuokratuloista. Lue lisää: kaikki Aamulehden verojutut täältä. Tänä vuonna kovatuloisten lista ei ole täydellinen, sillä ensimmäistä kertaa yksityishenkilön on mahdollista estää tietojensa luovuttaminen medialle "henkilökohtaisen erityisen tilanteen" perusteella. Verohallinto tulkitsi tämän olevan mahdollista vuodenvaihteessa voimaan tulleen tietosuojalain perusteella. Verotietojen luovuttamista on vastustanut 231 suurituloista suomalaista, ja kaikki hakemukset on hyväksytty. Verohallinto sai määräaikaan mennessä reilut sata pyyntöä tietojen luovuttamisen estämiseksi suoraan medialle.

Julkaisemme vuoden 2018 verotiedot 4. 11. 2019. Tarjoamme tilaajille kaikkien yli 100 000 euroa ansainneiden verotiedot kaikista maakunnista. Ilman tilausta näet tiedot koko Suomen 1 000:sta eniten ansainneesta.

  1. Uusimaa fi verokone channel
  2. Suomen suurituloisimmat top 50 vuonna 2018
  3. Uusimaa fi verokone video
  4. Uusimaa fi verokone 2016
  5. Maarakennus kukkohovi oy
  6. Uusimaa fi verokone en
  1. Valokuvaamo sirpa hyttinen
  2. Mustat silmän aluset
  3. Miten hiiri yhdistetään tietokoneeseen
  4. Avoimet työpaikat tampere
Wed, 14 Oct 2020 21:18:17 +0000