Kauko Röyhkä Paha Maa

Hei mies, tulkaa te myös, Haetaan pullo Meksikon spriitä, Rokataan hieman, tanssitaan hieman. Hei mies, nainen ja mies, Hakekaa taksi, painukaa siitä, Te tuotte mieleeni yhden sukulaisäijän, Te siellä, ahven-naamainen mies. Se kampas tukkansa kerran paloöljyllä Ja lauloi: "Pois kaikki saasta mun päästä, Pois kaikki saasta mun päästä, Palakoon paha ajatus! " Hei maa, kaamea maa, Rapataan multa murhaajien luista, Hei yö, tulkaa te myös, Otetaan Juudas juhlimaan puusta, Tää talo haiseekin vieläkin sukurutsalle, Mut' tytär kosti sen isälle: Se laittoi Gillette-terän asemiin sinne, Ja isi itki, voi Jeesus, se itki, Kuoli, voi Jeesus, se kuoli komeesti, Niinkuin pitikin. Hei kuu, hulttio kuu, Rupinen vanha eunukinnaama, Hei maa, vapaa maa, Löysätään irti hevonen ja laama, Yks joulu vaari hukkas lasisilmänsä, Me haettiin sitä kimpassa. Ei kukaan tajunnut etsii silliliemestä; Kun syötiin oo-oli kummallinen tunne, Oo-oli kummallinen tunne, Kuin joku ois salaa katellut. Hei tie, minne se vie, Täälläpäin on vain pimeää metsää, Hei tie, kaamea tie, Törmätään tyttöliftariin, ehkä, Se tyttö murhattiin jo vuosia sitten, Ja maattiin väkisin, tietysti.

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

Lähimmät osumat haulle: paha maa kauko Röyhkä Kappale ja esittäjä osuma-% Koulun portilla Kauko Röyhkä 100. 00% Voi sinua viljankeltaista katsot suurten latvojen huojuntaa 84. 77% Seksikäs nainen Kauko Röyhkä & The Boots 73. 48% Mikki Hiiren myöhemmät vaiheet Kauko Röyhkä & Narttu Ahopään tunnelmia Kauko Simonen …Lumiset puut, pensaat ja muut. valkoinen huntu maan peittelee. Hanki ja jää, kesää ei nää, kukat talviset ikkunaan kasvaa. Jäinen maa, levon saa Routa sen, uuvuttaa. Keväinen lämpö nyt toiveissa on. Luonnon herättää… 44. 79% Paha Maa feat. Jahvice Aztra …Verse 1 Aztra Mitä sitä kurjuutta kummempaa, niin tääl päi yleensä sanotaa. Tervetuloo tää on paha maa, Suomi Finland ja veri virtaa. Meil on suo, kuokka ja Jussi, kossu, fikti ja piri pussi ja kirveel veistettyi… 42. 97% Orjan ruusu Kauko Simonen …On ruusu orjan niin kaunis kukka. se kasvaa kallioilla mis´ on karu maa. Niin hyiset myrskyt ja päivän paiste sen sieltä kallioilta aina saavuttaa. Mä kerran saavuin tuon kukan luokse.

Paha maa, paha, paha maa!

Hei mies, tulkaa te myös Haetaan pullo Meksikon spriitä Rokataan hieman, tanssitaan hieman Hei mies, nainen ja mies Hakekaa taksi, painukaa siitä Te tuotte mieleeni yhden sukulaisäijän Te siellä, ahven-naamainen mies Se kampas tukkansa kerran paloöljyllä Ja lauloi: "Pois kaikki saasta mun päästä Pois kaikki saasta mun päästä Palakoon paha ajatus! "

  1. Erilliset erityisopettajan opinnot turku 2019
  2. Kauko röyhkä paha maa
  3. Kauko röyhkä paha mai 2013
  4. Paha maa
  5. Hengityksen ja verenkierron pysähtyminen - Suomi-Englanti Sanakirja
  6. Lesken asumisoikeus kulut
  7. Songtext von Kauko Röyhkä - Paha maa Lyrics
  8. E-pillerit hiusten rasvoittuminen
  9. Kauko röyhkä paha mag.com

Kauko röyhkä paha mai 2011

Hei mies, tulkaa te myös, haetaan pullo Meksikon spriitä, rokataan hieman, tanssitaan hieman. Hei mies, nainen ja mies, hakekaa taksi, painukaa siitä, Te tuotte mieleeni yhden sukulaisäijän, te siellä, ahven-naamainen mies. Se kampas tukkansa kerran paloöljyllä ja lauloi: "Pois kaikki saasta mun päästä, pois kaikki saasta mun päästä, palakoon paha ajatus! " Hei maa, kaamea maa, rapataan multa murhaajien luista, Hei yö, tulkaa te myös, otetaan Juudas juhlimaan puusta, Tää talo haiseekin vieläkin sukurutsalle, mut' tytär kosti sen isälle: se laittoi Gillette-terän asemiin sinne, ja isi itki, voi Jeesus, se itki, kuoli, voi Jeesus, se kuoli komeesti, niinkuin pitikin. Hei kuu, hulttio kuu, rupinen vanha eunukinnaama, Hei maa, vapaa maa, löysätään irti hevonen ja laama, Yks joulu vaari hukkas lasisilmänsä, me haettiin sitä kimpassa. Ei kukaan tajunnut etsii silliliemestä; kun syötiin oo-oli kummallinen tunne, oo-oli kummallinen tunne, kuin joku ois salaa katellut. Hei tie, minne se vie, täälläpäin on vain pimeää metsää, Hei tie, kaamea tie, törmätään tyttöliftariin, ehkä, Se tyttö murhattiin jo vuosia sitten, ja maattiin väkisin, tietysti.

Se on joskus tullut kyytiin automiehille ja alkanut itkee - voi Jeesus, se itkee, huutaa, voi Jeesus, se huutaa pahasti, niinkuin silloinkin. Hei mies, hellitä mies, hakekaa taksi, painukaa siitä. Rokataan hieman, tanssitaan hieman. Kun viina lainehtii sun rotanaivoissas niin oot taas omien joukossa. Kun heräät pilkottuna pihakaivosta niin laula: "Pois kaikki saasta mun päästä, pois kaikki saasta mun päästä. " Paha maa, paha, paha maa!

Se ruusu ihanainen mulle… 36. 14% Saanhan häävalssiin Kauko Simonen …Itke rintaani vasten sun itkusi pois. Itke niin kuin nää viimeiset kyyneleet ois. Painu rintaani vasten ja sihen myös jää, niin et milloinkaan kyyneltä nää. Kun lähemmäs lähemmäs painut ei merkitse taivas ei maa. Olet… 35. 95% Irja-humppa Kauko Käyhkö 32. 26% Lisää etsimäsi kappaleen: paha maa kauko Röyhkä sanoitukset Etkö löytänyt etsimääsi? on yhteisöpalvelu suomalaisten kappaleiden sanoituksille. Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä. Ole hyvä ja paranna palvelua lisäämällä etsimäsi kappaleen sanoitukset! Voit kirjoittaa sanoituksia niin pitkälle kuin itse osaat. Yhdessä saamme niistä täydellisiä!

Se on joskus tullut kyytiin automiehille Ja alkanut itkee - voi Jeesus, se itkee, Huutaa, voi Jeesus, se huutaa pahasti, Niinkuin silloinkin. Hei mies, hellitä mies, Hakekaa taksi, painukaa siitä. Kun viina lainehtii sun rotanaivoissas Niin oot taas omien joukossa. Kun heräät pilkottuna pihakaivosta Niin laula: "Pois kaikki saasta mun päästä, Pois kaikki saasta mun päästä. " Paha maa, paha, paha maa!

Wed, 14 Oct 2020 13:10:17 +0000