Iso Roobertinkatu Uff

  1. Iso roobertinkatu uff vs
  2. Iso roobertinkatu uff 1
  3. Iso roobertinkatu uff 3

Kirpputorihaku on talkoovoimin toteutettu palvelu, jonka päätarkoitus on auttaa ihmisiä vähentämään kertakäyttökulutusta kierrätyksen voimin. Palvelu on voittoa tuottamaton ja kaikki kulut menevät omasta kukkarostamme. Mikäli haluat tukea hyvää asiaa, ota yhteyttä ja ryhdy kaupunkisi kirppis-vastaavaksi!

Iso roobertinkatu uff vs

Iso-Roban Uff on mahdollisesti Uffeista paras. Valikoima on laaja, ja eritysen ihanaa on yläkerran värien mukaan jaotellut vaaterekit. Kaupan kaava on vähän hämärä. Yläkerrasta löytyvät perusvaatteet miehille ja naisille, kengät, hatut ja alusvaatteet. Toisaalta alakerrasta löytyvät käytännössä nämä samat jutut, mutta lisäksi siellä on takkeja, juhlamekkoja (ja minkälaisia! ), bändipaitoja ja kaikenlaisia 80-luvulta peräisin olevia kammotuksia. Uff toimiikin parhaiten, kun täytyy lähteä ostamaan asua vaikka teemabileisiin tai muuhun kamalaa asua vaativaan tapahtumaan. Itse hankin täältä maailman parhaat penkkarikamat, esimerkiksi legendaarisen liian pienen Pikku G VIP -paidan. Ja kyllä, ostin täältä myös teinivuosinani monet nahkatakit ja nolot bändipaidat. Uffiin kannattaa aina tuoda vanhoja vaatteita, jos ei myy niitä kirpparille tai heitä vaatteidenkeräyslaatikoihin. Itsekin olen tyhjentänyt monesti vaatekaapin sisällön Uffiin todetessani, etten ole oikeasti käyttänyt tuotakaan hametta seitsemään vuoteen.

Iso roobertinkatu uff 1

Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Suomen UFF ketjun kaupat, jotka on lisätty sivuillemme. Voit etsiä kauppoja alla näkyvältä kartalta tai listalta.

Iso roobertinkatu uff 3

  1. Kodin terra hyvinkää 2017
  2. Iso roobertinkatu uff uz
  3. Iso roobertinkatu uff fight
  4. Iso roobertinkatu uff online
  5. Iso roobertinkatu uff stand
  6. Iso roobertinkatu uff vs
Wed, 14 Oct 2020 19:34:29 +0000