Rähinä 20V Juhlashow Liput

 1. Rähinä 20v juhlashow liputan6
 2. Rähinä 20V Juhlashow | Jäähalli, Helsingin jäähalli
 3. Rähinä 20v juhlashow liput 2

Levelit nousevat Kuluneen 20 vuoden aikana kilpailu Suomi - rapissa on koventunut, mutta toisaalta myös tilaa on nyt enemmän kuin 2000 - luvun alussa, jolloin esimerkiksi media ei ollut hiphopista kiinnostunut. - Koko ajan tulee nuoria räppäreitä, minkä vuoksi joutuu itsekin nostamaan leveleitä. Alussa saimme olla ylhäisessä yksinäisyydessämme, 36 - vuotias Uniikki miettii. 39 - vuotias Iso H iloitsee siitä, että genre on kasvanut. - Mutta on hauska nähdä, pystyykö kukaan lähiaikoina esiin nousseista räppäreistä tekemään 20 - vuotista uraa, mies virnistää. Uniikki on soolourallaan vaiheessa, jossa miettii, millainen haluaa artistina olla. Miehen toiveissa on, että yhtyeiden yhteisprojekti antaa virtaa myös omalle uralle. - Olen tosi tunnettu somessa, biisit ovat striimanneet kymmeniä miljoonia, mutta kyllähän sitä tietenkin haluaa aina ottaa vielä seuraavan askeleen, kehittyä ja olla isompi. Studiossa viihtyvä Iso H teki hiljattain ensimmäistä kertaa elämässään cv:n ja huomasi, että on ollut mukana tekemässä 67:ää albumia.

Rähinä 20v juhlashow liputan6

 1. Rähinä 20v juhlashow liputan
 2. Rähinä 20v juhlashow liput batteries
 3. Rähinä 20v juhlashow liput 5
 4. Rähinä 20v juhlashow liput flashlight

Rähinän nostalgiapitoinen vuosi kulminoitui Nordiksen jäähallikeikkaan. Mitä? Rähinä 20v Juhlashow Missä? Helsingin Jäähalli, Helsinki Milloin? 5. 12. 2018 Suomalaisen hiphopin uranuurtajakokoonpanot Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö ilmoittivat maaliskuussa tekevänsä kolme yhteistä festarikeikkaa Rähinä Recordsin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Noin kuukautta myöhemmin tiedotettiin juhlavuoden päättävästä jäähallikeikasta, joka oli käytännössä isompaan kokoluokkaan kasvanut Rähinä Live, vaikkei tapahtumaa sillä nimellä markkinoitukaan. Vuodesta 2001 toteutettu tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuosiin muualla kuin Nosturissa, mutta ainakin yksi traditio pysyi ennallaan: liput myytiin jälleen loppuun. Ei ollenkaan hullummin kun ottaa huomioon, että Helsingin jäähalli vetää lähes kymmenkertaisen määrän jengiä suhteessa Nosturiin. Ihmismäärä ilmeni konkreettisesti aikataulujen venymisessä, sillä ainoastaan hetki ennen alkuperäistä showtimea ulkona oli edelleen jäätävät jonot.

Olen aina halunnut itse olla headlinena isommassa hallikeikassa, ja nyt se vihdoin toteutuu! Iso H ja Uniikki veikkaavat, että kesän festarikeikoilla meno voi yltyä jopa villimmäksi kuin takavuosina. - Kun aikuiset miehet, joilla on paljon vastuita, pääsevät hetkeksi keskittymään yhteen asiaan ja pitämään hauskaa, voi sattua ja tapahtua kaikennäköistä, Iso H nauraa. RÄHINÄ 20V JUHLASHOW itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta Helsingin Jäähallissa. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä keskiviikkona 25. huhtikuuta.

Rähinä 20V Juhlashow | Jäähalli, Helsingin jäähalli

Sisällä odottajille olisi ollut mahdollista pitää kertauskurssi parinkymmenen vuoden matkasta visuaalien muodossa, mutta hallissa yleisöä lämmitteli ainoastaan DJ Slim Kim. Hieman hämmentävästi DJ:llä oli soitossa Rähinän tuotannosta sellaisiakin kappaleita, joita varmasti ainakin osa paikalle saapuneista odotti kuulevansa illan mittaan livenä. Lopulta show alkoi itseoikeutetusti Fintelligensin Voittamattomalla, jota seurasi Kapasiteettiyksikön pelinavauksena toiminut Etenee. Molemmat ryhmät olivatkin melko tasaväkisesti esillä koko show'n ajan. Omat osuutensa saivat myös kummankin kokoonpanon sooloilijoiden ohella Asa, Brädi, Spekti sekä Timo Pieni Huijaus. Lisäksi lavalle nousivat vierailijoina Jussi Valuutta, Illi sekä ainoana Rähinän ulkopuolisena fiittaajana Archie Cruz, joka pistäytyi lavalla Uniikin soolosetissä. Kiinnostavaa oli sekin, mitä tapahtumassa ei nähty. Rähinän tuorein sainaus Ares loisti poissaolollaan, vaikka jäähalli olisi ollut loistava tilaisuus esitellä uusi artisti yleisölle ja luoda pohjaa labelin tulevaisuudelle.

Räppäreillä menee hyvin myös yksityiselämässä. Iso H:n perheeseen odotetaan elokuussa syntyvää kuopusta 7- ja 5-vuotiaiden tyttöjen seuraksi. Uniikki on seurustellut tyttöystävänsä kanssa vuoden verran. SANNA TASKINEN Rähinästä tuli osakeyhtiö vuonna 2003. Tuolloin jokaisen viiden perustajan piti maksaa noin 1600 euron osuus perustamiskustannuksista. Uniikki muistaa miettineensä, onko hänellä varaa. Pankkitilillä oli rahaa vain juuri sen verran, mutta lopulta hän päätti uskaltaa. - Se olisi ollut elämäni kauhein päätös, jos en olisi lähtenyt mukaan! Rähinästä on tullut valtava menestystarina, ja rahat ovat tulleet takaisin moninkertaisina. Iso H kuitenkin muistuttaa, että alun perin Rähinää ei perustettu tienaamisen vuoksi. Mitään suurta suunnitelmaa ei ollut: haluttiin vain mahdollistaa omien unelmien toteuttaminen ja katsoa, mihin se riittää. - Se, että on joskus saatu jotain osinkojakin, on supersiistiä ja pelkkää bonusta. Rähinässä kukaan ei kadehdi ketään ja toista autetaan aina. - Mitä enemmän hyviä asioita tapahtuu kenelle tahansa omassa lafkassa tai sen välittömässä läheisyydessä, sen paremmalta näyttää kaikkien tilipussi, Iso H tiivistää.

4. 2018 klo 9. 00 Lippupisteessä osoitteesta: alk. 39, 00 EUR (+mahd. toimituskulut alk. 1 EUR) VIP-liput alk. 89, 00 EUR (+mahd. 1 EUR)

Toisaalta poissaolo oli ymmärrettävää, sillä materiaalia ei ehkä tässä vaiheessa yksinkertaisesti ole tarpeeksi esitettäväksi asti. Sitä paitsi livepuolen tulikasteena jäähalli saattaisi olla tulokkaalle vähän liiankin kuumottava paikka. Pitää kuitenkin muistaa, että vaikka vantaalaisnuorella onkin jo keikkakokemusta Lukas Leonin tuplaajana, ei hän silti välttämättä pysty kannattelemaan vielä omaa keikkaa. Sen sijaan Nelli Matulan puuttuminen tapahtumasta on isompi kysymysmerkki, sillä espoolaislaulaja on osoittautunut Rähinän viime vuosien onnistuneimmaksi sainaukseksi ainakin numeroiden valossa. Tapahtuman missaaminen saattaa herättää spekulaatioita toiselle lafkalle siirtymisestä, mutta syy saattaa olla tylsempikin. Ehkä ilta haluttiin omistaa Rähinää jo pidempään repanneille artisteille? Koko tapahtumasta jäi (kuten 7 veljestä – 20 vuotta Rähinää -kirjastakin) tunne, että tässä laitetaan saagaa ainakin joltain osin pakettiin. Rähinä oli pitkään suomalaisen hiphopin hohdokkain brändi ja suunnannäyttäjä omalla laidallaan, mutta sen status on muuttunut viime vuosina.

Rähinä 20v juhlashow liput 2

Rähinä 20V Juhlashow 5. 12. 2018 Suomi-rapin uranuurtajakokoonpanot Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät loppuvuodesta ainutlaatuisen yhteisen areenakeikan. Kotimaisen hiphopin ja urbaanin musiikin merkittävimpiin levy-yhtiöihin lukeutuvan Rähinä Recordsin 20-vuotisjuhlavuosi huipentuu näyttävään "RÄHINÄ 20V JUHLASHOW" -konserttiin itsenäisyyspäivän aattona keskiviikkona 5. joulukuuta Helsingin Jäähallissa. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä keskiviikkona 25. huhtikuuta. Suomalaiseen hiphop-kulttuuriin lähtemättömän jäljen jättäneet Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö perustivat Rähinä Recordsin vuonna 1998. Yli 50 albumia julkaisseen levy-yhtiön juhlavuoden kunniaksi Rähinä Recordsin perustajakokoonpanot tekevät nostalgiantäyteisen paluun. Kesän festivaalien jälkeen viimeistä yhteistä konserttia juhlitaan parhaaseen pikkujouluaikaan Helsingin Jäähallissa 5. joulukuuta traditionaalisena "Rähinä LIVE" -päivänä. "On mahtavaa päästä yhdessä isolle areenalle vetämään ikimuistoinen rap-spektaakkeli", Iso H iloitsee mittavan yhteiskeikan toteutumista yhdellä Helsingin suurimmalla konserttipaikalla.

Aiheeseen liittyvät sivut Ticketmaster Suomi Taide ja viihde TIKETTI Verkkokauppasivusto Intersport Suomi Ulkoilu- ja urheiluvarusteliike Live Nation Finland Verkkosivusto Prisma Vähittäismyyntiyritys Finnkino Elokuvateatteri Tallink Suomi Risteily-yhtiö Yhteishyvä Keittiö/ruoanlaitto Tjäreborg Matkatoimisto RAICES Voittoa tavoittelematon järjestö SuomiLOVE TV-ohjelma Matkavekka Matkatoimisto Sivun viimeisin julkaisu Eilen 3. 12 Ensiferum-fanit kuulolla? 👀 🤘 Liity tänä perjantaina 10. 7. uuden Thal … assic-albumin julkkareihin kotisohvaltasi! Liput striimiin 🔜 Näytä lisää 7. heinäkuuta kello 23. 52 Tää fiilis. ❤ ❤ ❤ Tutustu Kansallisteatteri n syysohjelmistoon ja hanki … lippusi nyt 👉 # yhdessäeteenpäin # kansallisteatteri # teatterisyksy2020 # uusianäkyjämaailmasta Näytä lisää 7. heinäkuuta kello 2. 16 Soi-festivaalit Järvenpäässä, Porvoossa ja Oulussa päästään järjestä … mään elokuusssa! 🙌 Tsekkaa lähimmän paikkakuntasi esiintyjät ja tule nauttimaan loppukesän festaritunnelmasta 👇 Näytä lisää

Suomi-rapin uranuurtajakokoonpanot Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät loppuvuodesta ainutlaatuisen yhteisen areenakeikan. Kotimaisen hiphopin ja urbaanin musiikin merkittävimpiin levy-yhtiöihin lukeutuvan Rähinä Recordsin 20-vuotisjuhlavuosi huipentuu näyttävään "RÄHINÄ 20V JUHLASHOW" -konserttiin itsenäisyyspäivän aattona keskiviikkona 5. joulukuuta Helsingin Jäähallissa. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä keskiviikkona 25. huhtikuuta. Suomalaiseen hiphop-kulttuuriin lähtemättömän jäljen jättäneet Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö perustivat Rähinä Recordsin vuonna 1998. Yli 50 albumia julkaisseen levy-yhtiön juhlavuoden kunniaksi Rähinä Recordsin perustajakokoonpanot tekevät nostalgiantäyteisen paluun. Kesän festivaalien jälkeen viimeistä yhteistä konserttia juhlitaan parhaaseen pikkujouluaikaan Helsingin Jäähallissa 5. joulukuuta traditionaalisena "Rähinä LIVE" -päivänä. "On mahtavaa päästä yhdessä isolle areenalle vetämään ikimuistoinen rap-spektaakkeli", Iso H iloitsee mittavan yhteiskeikan toteutumista yhdellä Helsingin suurimmalla konserttipaikalla.

 1. Laivat tallinnaan länsisatama
 2. Järven jäällä ajaminen
 3. Alfa galaktosidaasi entsyymi
 4. Oulun historia kirja
Wed, 14 Oct 2020 15:24:30 +0000