Wharfedale Sw 12 Kokemuksia

  1. Wharfedale sw 12 kokemuksia 15
  2. Wharfedale sw 12 kokemuksia plus
  3. Wharfedale sw 12 kokemuksia 2017
  4. Wharfedale sw 12 kokemuksia 12
  5. Wharfedale SW-15 - subwoofer budjettihintaan - HifiStudio

1 5. 1 kaiutinsarja 1 646, 00 € 2 746, 00 € Mission QX-C 2-tie keskikaiutin diskantti: 38mm, basso: 2 x 130mm Mission QX-S 2-tie surround-kaiutin diskantti: 2 x 38mm, basso: 2 x 130mm Musical Fidelity M6sCD - ESITTELYKAPPALE CD-soitin / DAC 24 bit 192k, 3 digitaalista sisäänmenoa, asynkroninen USB 1 599, 00 € 2 599, 00 € Musical Fidelity MX DAC - ESITTELYKAPPALE DA-muunnin, 5 sisäänmenoa, DSD, myös balansoidut ulostulot väri: hopea 899, 00 € NuForce iTX -lahetin (iPhone/iPod/iPad) AIR DAC -VERKON LISÄLÄHETIN iPhone / iPod / iPad -telakkaliitäntään liitettävä NuForce iTX -lähetin. 19, 00 € 69, 00 € NuForce uTX -lahetin (PC/Mac) AIR DAC -VERKON LISÄLÄHETIN Esittely kappale PC/Mac USB-liitäntään liitettävä NuForce uTX -lähetin.

Wharfedale sw 12 kokemuksia 15

TUOTEKUVAUS Kuvaus / muoto Active Dynamic-Drive IB-subwoofer-järjestelmä Drive-yksiköt 1 x (12 ") 300 mm: n kartio pitkäkestoinen Taajuusvaste 35 - 120 Hz ± 3dB Vahvistimen teho 300W Peak Power Output 450W Linjan tuloherkkyys 200mv maksimiteho Crossover-alue 30 - 150 Hz tuloa "Stereo linja (2 x RCA Phono) Mono (LFE) linja (RCA Phono) Tulon impedanssi Linjan tulo 10kΩ LFE 5kΩ Signaali-kohinasuhde (S / N) ≥85dB Keskim. Max ulostulo @ 1m 118dB ominaisuudet Vaiheiden inversio, Auto on-off Mitat Korkeus: (430 + 58) mm (jalat) Leveys: 395 mm Syvyys: (442 + 15) mm Nettopaino 22. 1kg ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Niissä on puristamattomasta paperimassasta valmistetut kartiot, jotka parantavat kartion sisäistä vaimennusta, transienttitoistoa, sekä kartion sisäistä jäykkyyttä. Magneetin tuuletusaukkojen kuparipäällyste vähentää magneettista säröä, sekä parantaa lämmön haihtumista. SW-sarjan subwooferit käyttävät edelleen järeitä ja hyvin suunniteltuja vahvistimia, jotka on optimoitu tuottamaan napakka toisto matalilla taajuuksilla, tehden niistä ihanteellisia elokuville tai musiikille. Kotelo on saatavilla mattavalkoisena sekä puukuvioituna mustana - nämä subwooferit näyttävät upealta yhdessä vastaavan värityksen lattiakaiuttimien kanssa.

Wharfedale sw 12 kokemuksia plus

Ajankohtaista FORSSAN JA SALON LIIKKEET AVOINNA MA-PE 9 - 16:30 LA Suljettu HUOMIO! Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme jättämään tuotearvioita tilaamistaan tuotteista, jotta hieman kokemattomillekin "Hifisteille" saataisiin jaettua käytännön reaalitietoa tuotteistamme. Hifikulma kiittää! Verkkokaupan varastossa (tarkista myymäläkohtainen saatavuus) Toimitusaika: 1-3 päivää 599, 00 € 399, 00 € Klarnalla alk. 23, 20 € /kk (Klarna osamaksun minimiostosumma: 100€) Suosittele Kysy Wharfedale SW-12 - Aktiivinen subwoofer 12" / 300W Wharfedalen uudet SW-sarjan subwooferit tarjoavat luokassaan ennennäkemättömän suorituskyvyn. Jokaisessa sarjan mallissa on vallankumoukselliset kaiutinelementit, vahvistinmoduulit sekä suotimet. Ne muodostavat täydellisen tasapainon voiman ja äänenlaadun välillä, säilyttäen samalla audiofiilitasoisen kontrollin. Tämä on mahdollista vain käyttämällä kaiutinelementeissä uusimpia materiaaleja sekä viimeisintä teknologiaa. Uusi SW-sarja sisältää monia uusia ominaisuuksia.

  1. Kennelliitto - Mediaansekaantuja
  2. Wharfedale SW-12 - Ei toimituskuluja! - Hifikulma
  3. Philips series 9000 käyttöohje
  4. Kuva ja Ääni

Wharfedale sw 12 kokemuksia 2017

Oli vain tarkoituksena tuoda sille hyväksi havaittu vaihtoehto, nuo subbarit ovat sen verran erilaisia, että kummallekkin löytyy kannattajia/vihamiehiä... Semmonen subbari, joka toistaa alas ja on samaanaikaan toistoltaan tarkka on tässä hintaluokassa mahdottomuus... Oletko Hesuus mittaillut db-mittarilla? Vastetta kehiin.. (joo eipä nuo hertsit paljoa kerro, Focus taitaa mennä samat 30-35Hz) Toinen hyvä vaihtoehto on tietenkin AP Impact. Voipi olla parempikin kuin Focus. Keskustelu on suljettu.

25. 05. 2018 - Luettu 2966 kertaa Wharfedale SW-15 - subwoofer budjettihintaan Voimaa ja auktoriteettia teatteriisi. On olemassa sanonta: kuutiotuumia ei korvaa mikään. Tämä siis automaailmasta jossa ajatuksena on että kikkailemalla isoa tehoa pienestä moottorista (tai tässä tapauksessa kotelosta) ei koskaan saada aitoa ja mehevää suorituskykyä koska on olemassa tietyt fysiikan lait joita ei voi kiertää. Noh, toki kehitys on kehittynyt sekä moottori- että audiotekniikassa, mutta täytyy sanoa että edelleen tuolla hokemalla on tietty pointti: kun kartio on reilun kokoinen ja se on isohkossa kotelossa kera reilun vahvistimen, on hyvään lopputulokseen pääseminen paljon vaivattomampaa ja kompromissittomampaa. Mikä tuote: klassisen brittivalmistaja reilunkokoinen subwoofer Erityistä: tilan täyttävää ääntä isoonkin tupaan Hinta: 699 Värit: musta tai valkoinen Osta tai lue lisää TÄSTÄ Ja juuri näin on myös tuoreen Wharfedale SW-15 subin kohdalla. Kyseessä on järeällä 15" kartiolla varustettu subwoofer jonka kotelomitat ovat varsin reilut: 49 x 54 x 57 cm.

Wharfedale sw 12 kokemuksia 12

Voin sanoa että varsin mainiosti! Saimme melkoiset vavahdukset tärisyttämään koko tilan, juuri niin kuin tämän kokoiselta subilta voisi vaatiakin. Toki fysiikan lait pätevät myös tässä: jos väännät hanaa tappiin, saadaan kuuluville sivuääniä jotka kertovat joko resonansseista tai yliohjaamisesta. Mutta ei siis mitään vakavaa ja rikkoutumisen vaaraa tässä kohtaa ei vielä ollut. "Normilujaa" kuunneltaessa ei näitä efektejä saatu esille. Musiikkinäytteillä kuunneltaessa voidaan todeta ettei tämä malli ole ihan sieltä napakimmasta päästä, vaan sointi on pikemminkin pehmeän miellyttävää. Selvästikin tässä on menty enempi leffat ja voima edellä ja juuri elokuvakäytössä SW-15 on omimmillaan. Jos budjettisi on n. 700 euroa niin suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan. WOW-elämyksiä on tuohon budjettiin ihan mukavasti nyt tarjolla! Verkkokaupan vastaava Lomalla, palaan 27. 7. mikael/liukkonen//hifistudio/fi Suosittele tai kommentoi blogia:

Jokatapauksessa toisto tuntuu olevan napakampi ja nopeampi, kuin esim. Audio Pro B1. 35 mallilla... Tiedä missä se 35Hz on mitattu, mutta saman sarjan 9. 1 kaiuttimet menee 10Hz matalammalle huoneessani kuin on ilmoitettu, samalla -6db vaimennuksella. Lisää kokemuksia! Wharfedale tuntuu menevän normaalissa kerrostaloasunnossa noin 30HZ:iin, ilman suurempia vaimentumia. (paljon riippuu tietysti akustiikasta) Subbari on toistoltaan erinomaisen tarkka, ei ollenkaan löysyyttä! :thumbsup: Edit: epäolennaisuuksia... Goodguy 17. 05. 2004 728 Valmistajan kotisivu ilmottaa jakosuotimen olevan 12dB/okt. Ei tässä muuta... RedStar 15. 07. 2004 820 0 tää threadi tuntuu nyt vähän siltä et kehutaampa Wharfedalea että saadaan haukkua Audio Prota, mikä ihme porukalla on tota AP vastaan? myydään marketeissa ja hinta on kohtuullinen:thumbsup: No ei pahalla varmaan hyvä basso mut mielesäni tuo 35Hz on liian vähän tohon pystyy jo hyvät etukajarit... Ei ole missään tapauksessa syytä haukkua Audio Prota, se on hintaluokassaa todella hyvä subbari, ellei jopa paras!

Wharfedale SW-15 - subwoofer budjettihintaan - HifiStudio

Mies pimittää rahankäyttöään Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä?

Ja mikäs siinä, jos tilaa kotona on niin kyllähän tuon vielä mahduttaa vaivattomasti. Jatkuvaa tehoa luvataan 400W joka on ihan sopiva määrä kun puhumme refleksikotelosta. Takapanelin säädöt ovat tavanomaisen riittävät: jakotaajuus, voimakkuus, kaksiasentoinen vaihe sekä virta-automatiikkakytkin. Näillä pärjätään. Sisääntuloina stereo-RCA:t sisään ja LFE-mono sisään. Eli sinällään ei mitään eksoottista teknologiaa vaan totuttuun vankkaan perustekniikkaan pohjautuvaa toteutusta. Perusasiallinen ratkaisu on myös Wharfedalen ulkoiset avut: perinteinen kuutio ilman mitään design-kikkailuja. Pintavärivaihtoehtoina valkoinen tai viilukuvioinen musta. Etukangas on molemmissa tapauksissa musta. Seuraava vaihe oli tietty kytkeä subi soimaan. Se pääsi toimittamaan matalien toistoa Helsingin Hifistudion akustoituun kuunteluhuoneeseen osana 9. 1 järjestelmää. Ensimmäinen näyte oli Luc Bessonin Fifth Element jonka alkun humanoidikohtauksen vaativat basso-osuudet olivat mielenkiintoni kohteena: kuinka hyvin Wharfedale pystyy välittämään ultramatalat jylinät?

Wed, 14 Oct 2020 10:08:08 +0000