Kokki Kotiin Turku

Olisiko kiva jos kerrankin joku muu kokkailisi sinulle ja vieraillesi? Ja vielä jättäisi jälkeensä siistin keittiön? No ota Sami teille kokkailemaan! Kokki kotiin -palvelu on juuri tätä. Sinä ja ystäväsi saatte nauttia fine dining -illallista oman pöytänne ääressä ja Sami kantaa pöytään herkullisia annoksia. Tilaamalla kokin kotiin järjestät upean illan itsellesi ja vieraillesi. Menu mietitään aina asiakkaalle sopivaksi ja sille on tyytyväisyystakuu. Voit antaa kokille ns. vapaat kädet ja nauttia itsekkin yllätyksellisestä illasta. Tämä on myös erittäin suosittu lahja. Sami tuo mukanaan lautaset ja kaikki mitä itse ruokaan ja ruoanlaittoon tarvitaan. Asiakkaalle jää siis kattaminen ja juomien hankinta. Meidän kautta saat tarvittaessa vuokrattua lasit ja aterimet. Voimme myös antaa menulle sopivat viinisuositukset. Samilla on vuosien kokemus eri korkeatasoisista ravintoloista. Aikaisempia työpaikkoja ovat mm. Panimoravintola Herman, Smör, Rocca, Postres, Lux Stockholm ja Midsummer house.

Kokki tamil

Voimme suunnitella sinulle valmiin menun tai voit nimetä haluamiasi raaka-aineita tai muita toiveita. Mitä kokki kotiin -palvelu maksaa? 10 hengelle 480-580 € (kotitalousvähennys on huomioitu hinnassa) 6 hengelle 290–390 € (kotitalousvähennys on huomioitu hinnassa) Tällä summalla luomme 3–6 ruokalajin upean illallisen. Hinnat ovat esimerkkejä ja sisältävät työnosuuden ja raaka-aineet. Hinnassa on huomioitu kotitalousvähennys (saat vähentää verotuksessa työnosuudesta 40%). Lue lisää kotitalousvähennyksestä. Viinit menusuunnittelun inspiraationa: ITALIAINEN MENU VOL II – Ensimmäinen italialainen menumme sai hyvän suosion, joten päätin suunnitella uuden menun. Tällä kertaa inspiraationa toimivat erityisesti Pohjois-Italian viinit Venetosta: minun ehdoton viinisuosikkini on aluella tuotettava voimakas ja täyteläinen Amarone, kertoo keittiömestari Pasi Jämä. Erityisesti kalan ja punaviinin yhdistäminen on tässä menussa totutusta poikkeava. Voimme siis tarjota sinulle yllätyksiä!. Savuinen hauenmätimousse ja saaristolaisleipää Viinisuositus Joseph Perrier Cuvée Royal Brut, Ranska Maa-artisokkakeittoa Viinisuositus Muros Antigos, Portugali Poron paahtopaistia, hunajaisia punajuuria ja tummaa yrttikastiketta Viinisuositus Garzón Tannat, Uruguay Tyrni-valkosuklaamousse Viinisuositus La Caliera Moscato d'Asti, Italia alk.

Alkoholijuomia Jesse's Dine ei voi lainsäädännön takia toimittaa, mutta esimerkiksi viinisuosituksia me annamme. Palvelun hintaan vaikuttavat muun muassa seurueen koko ja illallisen sisältö, kokin tekemän työn määrä ja lisäpalvelut. Paikalle voi tilata kokin lisäksi, vaikka sommelierin kertomaan viineistä, ja asiakkaat voivat osallistua ruoanlaittoon. Esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen kuudelle henkilölle maksaa töineen keskimäärin 75 euroa henkilöltä. Mikäli asiakas haluaa kokkishow'n, tarvitaan hyvin vähän etukäteen tehtyjä esivalmisteluja. Jos ei, esivalmistelut tehdään lounasravintola Jesse's Dinessä. Muun muassa leikkaaminen, paistaminen ja annosten esillepano tapahtuvat joka tapauksessa paikan päällä. Räätälöimme illastanne unohtumattoman elämyksen! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kumppanimme Rajupaja Oy:n kautta saat vaivatta hankittua valitsemaanne tilaan sopivan äänentoisto- ja esitystekniikan. Kerro rohkeasti, jos voimme olla myös tässä avuksi. Kerro rohkeasti, jos kaipaat tilaisuuteesi viihdettä, musiikkia tai taidetta. Tapahtumakumppanimme Uprising Oy:n osaavissa käsissä syntyy ikimuistoinen viihdeohjelma tilaisuuteesi. Mies välimerellisten makujen takana Gustavoa luotsaa sen omistaja Markus Rautala. Moninaisten matkojen ja "La' Famiglia" perheeksikin kutsuttujen ystävien vaikutuksesta välimerellinen ruoka, juoma ja kulttuuri on tehnyt pesän Markuksen sydämeen. Lopulta intohimo välimerelliseen keittiöön kiteytyi ideaksi – siitä syntyi Gustavo. Olemme olleet luomassa lukemattomia onnistuneita tilaisuuksia "Asuntojen ennakkomyyntitilaisuudet ovat meille erityisen tärkeitä. Turun jokirannan tilaisuudesta erityisen onnistuneen tekivät Markus ja Gustavon suussa sulavat pikkuherkut", Jukka Aaltonen, toimitusjohtaja, Jatke-konserni "Pop Å:n showroomin avajaiset onnistuivat aivan nappiin!

Hinta on laskettu 10 hengen seurueelle. noin 116 € / henkilö.

RAVINTOLAT Kaunis ja elegantti tilausravintola Neuvolansali tarjoaa tunnelmalliset puitteet onnentäyteisiin juhliin ja tyylikkäisiin yritystilaisuuksiin. Kulttuurimaiseman saat kaupan päälle. Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku p. 02 536 9445 RAVINTOLAT Vähätorin laidalle Paninin entisiin tiloihin avattu kokous- ja tilausravintola sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Vietä tehokas koulutuspäivä tai onnistuneet juhlat viihtyisässä ympäristössä. Linnankatu 3, 20100 Turku p. 02 251 5310 RAVINTOLAT Yllätyksellisiä yksityiskohtia ja huippuunsa hiottuja makuja. Smör on suomalaisen makumatkan päämäärä, joka houkuttelee kulinaristeja pidemmänkin matkan takaa. Läntinen Rantakatu 3, 20100 Turku p. 02 536 9444 smö Varaa pöytä RAVINTOLAT Aina jotain uutta. Tule nauttimaan yksin, kaksin tai porukalla – Jannen kattilan vaihtuva menu, monipuolinen viinilista ja taidokkaat drinkit saavat sinut tulemaan toistekin. 02 536 9445 Varaa pöytä RAVINTOLAT Rento, runsas ja rehellisen hyvä. Italialaisia makuja tarjoileva Panini hurmaa aitoudellaan ja konstailemattomalla tunnelmallaan.

  • Kela forssa aukioloajat and cons
  • Villa Grande, VIP, Häät, Kokoukset, Vantaa
  • Kokki kotiin -palvelu | CHEFDO | Catering | Tilauskokki | Juhlasuunnittelu
  • Endometrioosi oireet
  • Kokki kotiin turku
  • Viemärin avaus rakete tokmanni zu
  • Ilma vesilämpöpumppu osamaksulla
  • K market hyvinkää
  • Kokki kotiin? - Ravintolatyö - Suomi24 Keskustelut
Wed, 14 Oct 2020 11:30:15 +0000