Pirte Työterveys Ajanvaraus

Työplus palvelee Kokkolan, Pietarsaaren ja Lesti- ja Perhonjokilaakson alueella kaikkineen 1 600 yritystä, 1 000 yrittäjää ja maanviljelijää sekä 27 000 henkilöasiakasta kaikilta toimialoilta. Työplus on ottanut käyttöön oire- ja tarvepohjaisen Movendos mBooking-verkkoajanvarauksen. Helppokäyttöisen ja selkeän ajanvarauspalvelun avulla työterveyden, asiakas … Jatka lukemista Työplus valitsi Movendos Health Platformin sujuvoittamaan asiakkaittensa hoitoonpääsyä Movendos Extranet on uusi osa Movendos Health Platform-kokonaisuutta. Movendos Extranet on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen kanava tiedostojen ja informaation jakamiseen työterveyshuollon ja sen asiakasyritysten välillä. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi: Työpaikkaselvityksiä koskevaan tiedon jakamiseen Toimintasuunnitelmiin, sopimuksiin ja erilaisiin raportteihin Henkilöstö- ja sairauspoissaolotietojen ylläpitämiseen Online-raporttien jakamiseen Tiedonjakaminen onnistuu molempiin suuntiin, eli myös yritys voi jakaa tiedostoja työterveyshuollolle.

Ajanvaraus

  1. Akuuttivastaanotto Tampere • Pirte työterveys ja lääkärikeskus
  2. Parhaat matkarattaat 2015
  3. Eksote ajanvaraus
  4. Diacor ajanvaraus
  5. Korpiklaani - Ruumiinmultaa lyrics + English translation
  6. Naisten juhlamekot netistä
  7. Vanha tiilisilta Venta-joen yli | Latvia Travel
  8. Teollisuusliitto tes palkka
  9. Pirate tyoeterveys ajanvaraus download
  10. Pirate tyoeterveys ajanvaraus tv

Saapuminen Pirte Taysin löytää sekä autolla, pyörällä että kävellen saavuttaessa helpoiten kääntymällä Teiskontieltä Kuntokadulle. Pyörällä ja kävellen saapuessasi käänny Kuntokadulta oikealle Ensitielle kohti Tays Ensiapu Acutaa, jonka pääovilta vasemmalle katsottaessa löytyy Pirte Taysin oranssi sisäänkäyntikatos. Tays Keskussairaalan omia opasteita löydät täältä (esimerkiksi polkupyöräparkit). Parkkeeraus Maksullista parkkitilaa löytyy esimerkiksi sairaala-alueen parkkihallista, jonka sisäänkäynti on Kuntokadulla Tays Sydänsairaalan kohdalla. Parkkihallista löydät Pirte Taysiin kätevästi Ensiapu Acutan opasteita seuraamalla, sisäänkäyntimme löytyy Acutan edestä vasemmalle katsottaessa oranssin katoksen alta. Maksullista parkkitilaa löytyy myös Keilakujan parkkialueelta. Sisäänajo Kuntokadun kautta, käänny vasemmalle vähän ennen Kauppi Sports Centeriä. Keilakujan parkkialueelta Pirte Taysiin löytää kääntymällä Kuntokadulta Arvo Ylpön kadulle ja sitten Ensitielle. Kävele kohti Ensiapu Acutaa, jonka pääovia ennen Pirte Taysin oranssi katos ja sisäänkäynti jää vasemmalle.

Lähteestä riippuen jopa 80 … Jatka lukemista Ihmisen terveyttä voidaan tukea oikeaan aikaan sijainnista riippumatta – siiloja purkamalla kohti ehjää palvelupolkua Järviseudun ja Kallaveden Työterveys on ottanut käyttöön sähköisen oire- ja tarvepohjaisen ajanvarauksen integroituna Acute-potilastietojärjestelmään. Käytössä ovat myös terveys- ja työolosuhdekartoitukset sähköisten kartoitusten toteuttamiseen. Palvelut on toteutettu Movendos Health Platform-ratkaisulla. Järviseudun ja Kallaveden Työterveys Oy:t palvelevat Pohjois-Savon sairaanhoitopiiriä, Kuopion ja Varkauden kaupunkeja ja Siilinjärven kuntaa sekä alueen yrityksiä. Sujuva asiakkaan tarpeesta lähtevä ja työterveyssopimukseen räätälöity ajanvaraus … Jatka lukemista Movendos Health Platform Järviseudun ja Kallaveden Työterveyteen – helppo pääsy oikeisiin palveluihin oikeaan aikaan Työplus-konserni tuottaa ja kehittää työelämälle terveydenhuollon palveluja, ylläpitää työterveyspalvelutoimintaa sekä harjoittaa alan koulutus- ja konsultaatiotoimintaa.

Tämän jälkeen järjestelmä tarjoaa aikavaihtoehtoja johonkin toimipisteistämme, työterveysasiakkaiden kohdalla asiantuntijalle, joka on nimetty yrityksellesi. Voit varata tarjotun ajan tai määritellä sinulle sopivamman päivän ja kellonajan. Halutessasi voi vaihtaa vastaanoton toimipistettä tai asiantuntijaa. Huom! Mikäli verkkoajanvarauksemme teksti vaikuttaa sekavalta ja huonokieliseltä, tarkista selaimesi käännösasetukset. Tämä korjaantuu, kun automaattikäännöksen ottaa omista selainasetuksista pois päältä. OmaPirte Mikäli haluat olla yhteydessä työterveystiimiisi, pyydämme täyden tietosuojan takaamiseksi yhteydenottoa jatkossa sähköpostin sijaan OmaPirte-palvelumme kautta. Varmistathan työnantajaltasi, että palvelu on sisällytetty työterveyssopimukseen. OmaPirte on vaivaton ja tietoturvallinen tapa olla yhteydessä työterveyshuoltoon. Palvelun käyttöönotto on yritykselle maksutonta, käytöstä laskutamme hinnastomme mukaisesti. Miten OmaPirte toimii: päivystyschatin kautta saat päivystävältä hoitohenkilökunnaltamme ohjausta ja neuvontaa puolen tunnin kuluessa, arkisin klo 8-15.

Eksote ajanvaraus

30-19, la 10-17 ja su 10-16) Saat näitä reittejä pitkin hoidontarpeen arvion ja tarvittaessa ajan infektiovastaanotollemme sekä koronavirustestaukseen. Puhelinajanvaraus: (03) 5656 4600 (arkisin klo 7. 30-17) Huomioithan, että ilta- ja viikonloppuvastaanotoilla emme uusi keskushermostoon vaikuttavia kipulääkkeitä tai rauhoittavia lääkkeitä. Kyseisissä asioissa suosittelemme varaamaan ajan suoraan hoitavalle lääkärillesi. Yksityisasiakkaan ajanvaraus Mihin palveluihin voin varata ajan? Yksityisasiakkaalla (eli itse maksavalla asiakkaalla) on mahdollisuus varata joko nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse aika seuraaviin palveluihin: yleislääkäri erikoislääkärit sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja psykiatrinen sairaanhoitaja fysioterapeutti toimintaterapeutti laboratorio röntgen ultraääni magneettikuvaus akupunktio hieronta Alexander-tekniikka Miten verkkoajanvaraus toimii Järjestelmään kirjaudutaan nimellä ja henkilötunnuksella. Järjestelmä pyytää sinua lisäämään yhteystietosi, mikäli olet varaamassa aikaa ensimmäistä kertaa.

Samalla tavalla on vastattava myös ammattilaisen arjen tarpeisiin, eli loppujen lopuksi kaiken kehittämisen tulee tapahtua aina ihmistä varten. Tarvelähtöiset ratkaisut säästävät aikaa ja kustannuksia, ja tuovat oikeanlaisen tuen yksilöllisen terveyden tukemiseen juuri oikeaan aikaan, myös ennaltaehkäisyn näkökulmasta. Moni terveys-, työterveys- ja sosiaalialan palveluntarjoaja pohtii parhaillaan, … Jatka lukemista Ihmisen arjen tarpeet luovat fiksua digitalisaatiota -Huomioi nämä asiat uusissa sähköisissä palveluissa Terveydenhuollon etäpalvelut tuovat oikea-aikaisen tuen ihmiselle mahdollisimman helposti ja sijainnista riippumatta. Samalla digitaalisen palvelupolun ja ammattilaisten työvälineiden siilojen purkaminen säästää resursseja, eheyttää tiedonkulkua ja luo uusia työn tekemisen tapoja. Lääkäripulasta kärsiviin kuntiin voidaan tuoda lääkäriresurssia myös etänä. Terveyspalveluja tarvitsevan asiakkaan yhden luukun palvelupolku ja ammattilaisten työn helpottaminen tuovat isoja säästöjä.

REKRY: Toimitusjohtaja heinä 3, 2020 Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle, haemme Tampereelle toimitusjohtajaa johtamaan tamperelaista ja pirkanmaalaista tunnettua julkisomisteista työterveyshuollon asiantuntijaorganisaatiota kohti Suomen parhaimmistoa. Toimitathan hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 31. 7. 2020 mennessä. Työhyvinvointi on palauttavan arjen kulmakivi kesä 23, 2020 Kesälomalta palatessa kevään kiirehuiput työssä ovat jääneet taakse, kesän valohoito on tehnyt tehtävänsä ja akkuja on tullut ladattua loman aikana. Mieli on rennompi ja vastaanottavaisempi alkavalle työrupeamalle ja ajattelulle. Mitä jos kesälomalta palatessasi työhön pysähtyisit hetkeksi tietoisesti ja ajan kanssa miettimään työhyvinvointiasi? Etävastaanotot myös yksityisasiakkaille 1. 2020 alkaen kesä 19, 2020 Pirten etävastaanottopalvelu OmaPirten avulla terveydenhoidon asiantuntijoiden tapaaminen ei ole enää paikasta kiinni, vaan tavoitat meidät nopeasti puhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi juuri sieltä missä sinä olet!

Wed, 14 Oct 2020 12:18:09 +0000