Huonekalujen Korjaus Helsinki

  1. Huonekalujen entisöinti helsinki
  2. Huonekalujen korjausta helsinki
  3. Huonekalujen korjaus helsinki
  4. Huonekalujen korjaus helsinki 2
  5. Kunnostetut kalusteet | Pakilan työkeskus

Fasetin täysin varustellulla puusepänverstaalla puuseppämme entisöivät ja kunnostavat kalusteita, valmistavat mittatilauskalusteita sekä modifioivat vanhoja kalusteita. Puuseppämme valmistavat ammattitaidolla mittatilauskalusteet toiveiden mukaan. Teemme myös suuria kokonaisuuksia ja kodin kiintokalusteita (esim. keittiöt). Olemme Artekin suosittelema vanhojen Artek kalusteiden kunnostaja. Olemme virallinen Ornäs huonekalujen entisöijä. Palvelemme Lahden seudulla ja pääkaupunkiseudulla. Sovittaessa kalusteiden nouto ja valmiiden kalusteiden palautus. Näkemättä on vaikea arvioida kalusteen kunnostuksen tai entisöinnin hintaa. Arvioita kalusteiden entisöinnistä annamme mieluiten kuvia vastaan. Lähetäthän kuvat sähköpostilla osoitteeseen: Laitathan sähköpostiin myös oman puhelinnumerosi. Kiitos! Katso tehtyjä töitä TÄSTÄ!

Huonekalujen entisöinti helsinki

Tutustu projekteihimme Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Etsitkö palvelua huonekalujen entisöinti alueella Helsinki? Kilpailuta kaikki yritykset paikkakunnalla Helsinki Vastaanota useita hinta-arvioita nopeasti Valitse sopivin yritys ja säästä jopa 30% Kilpailuta huonekalujen entisöinti ilmaiseksi Tarjouspyyntöjä Paikkakunta Helsinki Jätetty 15. 03. 2019 Huonekalujen lukumäärä 6 28. 02. 2019 1 100 vuotta vanha jousitettu keinutuoli, joka kaipaa entisöintiä. Puuosat ovat ehjät eivätkä kaipaa muuta kuin irronneiden osien liimausta. Istuin- ja selkäosan olkitäytteet ja päällyskankaat ovat hajonneet. Selkänoja kaipaa tuekseen esin vanerin, jotta se ei painu kuopalle. Muutama pieni sorvattu koristetappi pitäisi uusia. Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta huonekalujen entisöinti 11. 2019 09. 11.

Huonekalujen korjausta helsinki

Haagan Verhoilupalvelu on pitkän linjan perheyritys, joka verhoilee, entisöi ja pintakäsittelee sekä vanhoja että uusia huonekaluja ja muita kohteita. Olemme erikoistuneet vaativiin huonekalujen verhoilu- ja kunnostustöihin, kuten arvo- ja antiikkihuonekalujen entisöintiin. Palvelemme sekä yksityis-, yritys- että julkispuolen asiakkaita Helsingin Konalassa sekä ympäri pääkaupunkiseutua.

Huonekalujen korjaus helsinki

Kuljetus hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Kankaiden ja Saat toiveesi mukaiset verhoilukankaat tai verhoilutarvikkeet tilattua kauttamme. Verstaalla on laaja valikoima kangasmalleja ja linkeistä pääsette tutustumaan kangastoimittajien omilla sivuilla ihaniin mallistoihin! Palvelemme teitä kaikissa kehystämiseen liittyvissä asioissa vuosien ammattitaidolla! Samassa osoitteessa Aino Ackten tie 2 H. Haagan kehys on menestyksekkäästi palvellut asiakkaitaan jo yli 60-vuoden ajan ja toivotamme edelleen vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Olemme avoinna ti, ke, to 10-17 ja pe 10-14. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Kiitämme luottamuksesta mm. seuraavia tahoja: Hus kuntayhtymä, Suomen Punainen Risti veripalvelu, Suomen jääkiekkoliitto, Oy Transmeri Ab, Haagan apteekki, Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu, Farmasian oppimiskeskus ry, Folkhälsan Syd, Kirpputori Aino, Leevin palvelutalo, Nicks barbershop, Oulunkylän Yhteiskoulu, Pohjois-Haagan yhteiskoulu, Autoliikenteen työnantajaliitto Ry, Helsingin seurakuntayhtymä, Codecon Oy, Patmos lähetyssäätiö, Helsinki Business College Oy,

  1. Huonekalujen korjaus helsinki.fi
  2. Huonekalujen entisöinti helsinki
  3. Huonekalujen korjaus helsinki
  4. Huonekalujen korjaus helsinki vantaa

Huonekalujen korjaus helsinki 2

on toimintansa toukokuussa 2010 aloittanut yritys, jonka toimialaan kuuluu huonekalujen kunnostus, entisöinti ja myynti. Lisäksi Puutiikki myy verstaan yhteydessä olevassa Putiikissa taidegrafiikkaa sekä käsityöläisten valmistamia sisustustuotteita ja tarve-esineitä. Puutiikki kunnostaa vanhat huonekalut ammattitaidolla, perinteitä kunnioittaen sekä arvostaen laatua ja yksilöllisyyttä. Huonekalujen kunnostukseen ja pintakäsittelyyn käytetään sekä perinteisiä että nykyaikaisia materiaaleja ja menetelmiä. Myös pintojen marmorointi ja ootraus ovat mahdollisia. Tarvittaessa kunnostukseen kuuluu myös esimerkiksi uudelleen verhoilu, perustusten korjaus tai teko sekä liimaukset ja puuttuvien osien valmistus. Ota yhteyttä tai käy tutustumassa paikan päällä!

PAKILAN TYÖKESKUS Pakilan työkeskuksessa tehdään niin puuosien kunnostuksia kuin verhoilujakin. Osastoilla kunnostetaan asiantuntemuksella ja ammattitaidolla kalusteiden runkoja. Verhoilussa on mahdollista käyttää niin moderneja kuin perinteisiäkin menetelmiä ja materiaaleja. Pakilan työkeskus on kunnostanut lukuisia suomalaista huippumuotoilua edustavia Artek-kalusteita. Kunnostetut Artek-huonekalut sijoittuvat erilaisiin Helsingin kaupungin kohteisiin. Klassisten Kilta-tuolien verhoilu kuuluu Pakilan työkeskuksen erikoisuuksiin. Kalustekunnostuksissa etusijalla ovat kaupungin eri yksiköiden tilaustyöt. Aikataulun salliessa työkeskuksessa voidaan kunnostaa myös yksityis-henkilöiden kalusteita.

Kunnostetut kalusteet | Pakilan työkeskus

Nyt suljettu Yhteisö Näytä kaikki 214 henkilöä tykkää tästä 216 henkilöä seuraa tätä 3 paikkamerkintää Tietoja Näytä kaikki Limingantie 40 (6 631, 01 km) 00560 Helsinki Hae reittiohjeet +358 44 5241122 Huonekalujen korjaus- ja verhoilupalvelu Hintaluokka € Avautuu kello 12. 00 Nyt suljettu Sivun läpinäkyvyys Näytä lisää Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät. Sivu luotu – 14. lokakuuta 2010 Ihmiset 214 tykkäystä 3 käyntiä Aiheeseen liittyvät sivut Pietari19142014 Muusikko/yhtye Fysiokoli, T:mi Antti Koli Fysioterapeutti Life after this one Taide Mihin valo katoaa?

/ Helsinki / Entisöinti / Huonekalujen entisöinti helsinki Alalta huonekalujen entisöinti löytyi 24 tulosta paikkakunnalta Helsinki. Puutiikki Puutiikki on toimintansa toukokuussa 2010 aloittanut yritys, jonka toimialaan kuuluu huonekalujen kunnostus,... Lue lisää Verhoomo Kanerva Verhoiluliike P. Kanerva Oy tekee verhoilutyöt ja huonekalujen korjaukset ammattitaidolla Helsingissä. Perint... Lue lisää Fargo vintage Vintage/Retro, Design, Antiikki tavaran myyjä. Myös laaja kattaus levyjä, lamppuja, rekvisittaa... Lue lisää Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:

Tervetuloa ideoimaan Studio Novoraan HUOM! Olemme lomalla. Avaamme 28. 7 klo 10. Tervetuloa. Kauttamme saat aina luotettavaa, laadukasta ja amattitaitoista huonekalujen verhoilu- entisöinti ja kehystys palvelua. Näiltä sivuilta löydät esimerkkejä myynnissä olevista tuotteista. Tilaa postiennakolla tai varaa kiinnostava esine puhelimitse. Nouda liikkeestämme tai tilaa halutessasi kotiinkuljetus. Galleria sivulta löydät esimerkkejä tehdyistä töistä ja lisää kuvia ja ajankohtaista tietoa löytyy Studio Novoran facebook sivulta. Entisöinti ja verhoilu Entisöimme ja verhoilemme ammattitaidolla vanhat huonekalusi. Yhdessä; löydämme parhaat materiaalit, kauneimman värimaailman sekä asianmukaiset pintakäsittelymenetelmät. Irtopäälliset Valmistamme sohvien ja tuolien irtopäälliset. Kauttamme onnistuu myös verhojen, tyynynpäällisten ja päiväpeitteiden ompelu. Vanhat huonekalut Meiltä löydät valmiita huonekaluratkaisuja ja uniikkia sisustustavaraa. Kuljetus Kuljetamme puolestanne. Käytössä on Studio Novoran oma auto ja suuremmissa kuljetuksissa käytämme kuljetuspalvelua.

Wed, 14 Oct 2020 09:38:47 +0000