Lumene Elvyttävä Päivävoide Kokemuksia

Tretinoiini ja tatsaroteeni on rekisteröity lääkeaineiksi, joten niitä saa vain reseptillä. Anti-age-voiteen valinnassa kannattaa Leivon mukaan keskittyä siihen, mikä on ilmoitettu vaikuttavaksi aineeksi. Yleensä lista niistä on äärettömän pitkä ja usein se ei sisällä vaikuttavien aineiden pitoisuuksia. Mieluummin kannattaa välttää sellaisia tuotteita. Mitä enemmän erilaisia aineita samassa voiteessa sitä isommat ovat sivuvaikutusriskit kuten allergisoituminen, pigmentaatiohäiriöt ja ihon ärtyminen. Kallis tuote ei välttämättä ole paras. - Tuotteen hinta ei kerro sen tehokkuudesta, enemmänkin markkinointiorganisaation taidoista, Leivo toteaa. Testasimme joukon erilaisi anti age -tuotteita, katso testaajien kommentit kuvien alta. RVB Light Life Age Repair Night Cream-Mask, 50 ml / 166 euroa Ravitseva yövoide-naamio, joka ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Ylellinen, lähes tuoksuton tuote, joka rauhoittaa jopa auringon rasittamaa ihoa. Suhteellisen tyyris tuote. Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream, 40 ml / 183 euroa Tuotteet tehostavat ihon omaa kollageeniaineenvaihduntaa.

Lumene elvyttävä päivävoide kokemuksia beauty

Tuntuu iholla melko pitkään hieman tahmeana. Käytön jälkeen iho tuntuu sileältä, mutta aiheutti herkkäihoiselle testaajille myös aluksi näppylöitä. Biotherm Skin Vivo -seerumi, 50 ml / 85 euroa Voimakas tuotelinja, joka ei välttämättä sovi herkkäihoiselle. Ystäväni kehui kuitenkin ihonsa kirkastuneen. Tuotteissa hieman tympeä tuoksu. Mariderm kosteuttava puhdistusemulsio, 200 ml / 19 euroa Pehmeä, puolukkaa sisältävä puhdistusmaito, joka puhdistaa vesimäisestä rakenteesta huolimatta tehokkaasti myös silmämeikin. Löysän koostumuksen takia tuotetta lorahtaa turhankin paljon, mutta jättää ihon ihanan pehmeäksi. Miellyttävä, Lumene Premium Beauty elvyttävä kaulavoide, 50 ml / 39, 90 euroa Voide imeytyy hyvin ja on miellyttävä iholla. Tuoksu sopivan neutraali. Käytin tätä koko kesän ja kaulan alue on kuin onkin kiinteytynyt! Hyvä hinta-laatu-suhde. Lancôme Génifique nuorekkuutta aktivoiva tiiviste, 30 ml / 95 euroa Ns. nuoruustipat kuulostavat vähän pelottavilta, mutta toimivat ihon välittömänä virkistäjänä.

LUMENE | Keskustelu | Anna

Näkemystensä ansiosta Lumenella on jälleenmyyjiä lukuisissa maissa. Lumene toimittaa paljon tuotteitaan esimerkiksi Venäjälle. Konsernin tytäryhtiöitä on perustettu mm. Viroon, USAan, Liettuaan ja Norjaan. Jatkuva tarve pysyä nuorena on saanut ihonhoitomarkkinat kasvamaan valtavaksi modernina aikana. Riippumatta rasvojen ja tuotteiden rakenteesta on tärkeintä käyttää oikenlaisia voiteita tietylle ihotyypille. On tärkeää suojata iho yö- ja päiväsaikaan, jolloin iho altistuu kuivuudelle ja uurteille. Karpalouute, hilla sekä puolukkauute hidastavat ryppyjen ilmaantumista iholle ja ne ovat murto-osa luonnon ainesosista, joita Lumene käyttää voiteissaan. Tulet löytämään monia eksoottisen kotoisia marjoja ja öljyjä valikoimasta, jonka tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Muita tärkeitä ainesosia ovat muun muassa antioksidantit, vitamiinit sekä ravintoaineet. Parhaan vaikutuksen saamiseksi pohjoisen marjat poimitaan käsin. Monissa Lumenen mainoksissa käytetään pojoismaisia tähtiä kuten ruotsalaista Elsa Hoskia.

Tuntuu, että merkki otti ison harppauksen eteenpäin aivan yhtäkkiä. Nykyään Lumenella on useampiakin tuotteita joita kiinnostaisi kokeilla. Nappasin Prismasta taannoin kauppareissulla mukaani tuplapakkauksen, jossa on Lumenen Klassikko yövoide sekä saman sarjan kosteuttava päivävoide. Teen muuten useimmat edulliset löydöt nimenomaan Prismasta, jossa käydään joka viikko hoitamassa koko viikon ruokaostokset. :D Pakkauksessa tullut päivävoide ei aiheuttanut mitään kovin ihmeellisiä tuntemuksia. Ihan ok voide varmasti jollekin, mutta omalle iholleni se ei oikein riittänyt. Pakkauksen yövoide sen sijaan oli löytö! Heti ensimmäisenä iltana kun voidetta kokeilin, olin aidosti ihmeissäni siitä miten hyvältä se iholla tuntui. Voide on paksuhkoa, ravitsevan tuntuista, ja iho oli aamulla todella pehmeä. Ei tämä voide tietenkään samanlaiselta tunnu iholla kuin selektiivisen kosmetiikan luksusvoiteet, mutta ei se mielestäni myöskään neljän euron voiteelta tunnu. Ja trust me, olen kokeillut aika montaa neljän euron voidetta!

Lumene elvyttävä päivävoide kokemuksia overnight

Tällaiset muoviset, pinnoitetut tuntemukset eivät kerro huonosta kosteutuskyvystä vaan liittyvät vain tuotteen kosmeettiseen rakenteeseen. Usein kalliimman voiteen hinnassa tulee maksaneeksi nimenomaan ihanasta aisteja hellivästä koostumuksesta ja silkkisestä ihotunteesta, vaikka kosteustehot muovisen tuntuisessa voiteessa voivat olla yhtä hyvät. Hoitava päivävoide kuivalle iholle 5, 90€ / 50 ml Paksumpi kuin kaikkien ihotyyppien päivävoide mutta raikkaampi ja notkeammin levittyvä kuin sarjan jäykkä yövoide. Oikein hyvän tuntuinen. Kosteuttavina ainesosina mm. sanahirviö octyldodecyl myristate (näitä lukemalla ymmärtää, miksi kasviuutteet ja öljyt kuulostavat markkinoinnissa aina paremmilta vaikka octyl-juttukin voi olla johdettu luonnollisista raaka-aineista), betaiini, glyseroli, sheavoi ja manteliöljy. Kiiltoa kontrolloiva päivävoide rasvoittuvalle ja sekaiholle 5, 90€ / 50 ml Tämän voiteen koostumus oli eniten mieleeni; mukavan ohut, raikas ja emulsiomainen. Ei yhtään geelimäinen, niinkuin rasvoittuvalle iholle suunnatut voiteet usein ovat.

Aco Sun Spray SPF30 on täysin kirkasta nestettä, joka ei sotke eikä tahmaa. Sitä voidaan suihkuttaa kätevästi myös ihan ylösalaisin - yllättävän tärkeä ominaisuus mitä ei läheskään kaikissa spraypulloissa ole. Se on myös erittäin veden- ja hienkestävää sekä hajusteeton. Tässä oli varmasti jokaiselle jotakin. Minusta on ilahduttavaa, että myös kasvomeikkituotteissa on korkeita suojia - näin voi yhdistää näppärästi punoituksen peittämisen ja tasoittamisen sekä auringolta suojaamisen. Aurinkoista viikonloppua ja äitienpäiväsunnuntaita! Maarit

  1. Etupyörän laakerin vaihto hinta
  2. Söpöä halpaa Lumenelta – Karkkipäivä | Terve.fi
  3. Sairasloman palkka pam
Thu, 15 Oct 2020 02:12:26 +0000