Hiusten Vaalennus Sitruuna Hunaja

Buustasin ihan liikaa silver-tuotetta ja lopputuloksena violetti/punerva. Ja tämä sävy nappasi kiinni hiuksiin nopeasti, todella nopeasti. Kun huomasin buustatun taittoni/hopeatuotteeni menneen överiksi, pesin hiukseni samantien, Tein testauksen kuvan oikealle puolelle ja aivan liian suurelle osiolle. Minun oli aivan pakko tasoittaa sävyä, jotta hiukset eivät olisi eri paria eri puolilta. Laimensin hoitoaineella buustattua taittoani ja levitin myös vasemmalle puolelle. Lämmin ja punerva siitäkin tuli, mutta ei violetti, eikä yhtä tumma. Huomasin olevani taas tummahiuksinen, sillä taittoyritykseni tummensi ja värjäsi hiukseni. Hyvä Minna! Ei näin! Kyllä kiukutti oma typeryyteni ja uhkarohkeuteni. Mokani oli se, että buustasin hopeatuotettani liian paljon ja liian punaisella violetilla. Luulin violetin suoravärin olevan sinisempää, joten siinä kävi moka. Sekoitin sitä liikaa hopeatuotteeseeni, se oli moka. Ja vielä se, että otin suuren testiosion. Ajattelin, että näen isommasta osiosta paremmin, että mitä tapahtuu.

Testissä hiusten vaalennus hunajalla | Teräsmeduusat

koska päänahka kutisee edelleen. Laitan myös hoitoainetta. Tutkin hiuksia peilistä. Siis mitä! Ne näyttävät vaaleammilta. Ehkä se johtuu vain siitä, että en yleensä tarkkaile märkien hiusteni väriä. Hiukset kuivuvat. Mitä pahuutta tämä on? Ne OVAT vaaleammat. Ei ole todellista! Mitään ennen -kuvia en tietenkään ottanut, koska tämä oli aivan ex tempore -kokeilu, joten sinun pitää nyt vaan uskoa mitä sanon. Mitenkään superisti hunaja ei vaalenna, mutta kyllä se jotain tekee. Punaisuutta ei ole havaittavissa, vaikka sitä joskus tuntuu itsestäänkin näkyvän, että se kaneli oli kyllä yhtä tyhjän kanssa. Muuten oli kaikin puolin yllättävän jees homma, mutta päänahka kyllä kutiaa edelleen. P. S. Ylimpänä kuvana oleva vahinkolaukaus osoittaa, että ei tästä nyt kovin luotettavaa sävyvertailua saisikaan, kun valo vaikuttaa noin paljon. Mutta oletan, että muistan minkä väriset hiukseni olivat ennen, ja jotain tosiaan tapahtui.

Hiusten vaalennus sitruuna hunaja lyrics

7 helmikuun, 2019 Jotta voisit vaalentaa hiuksiasi ilman riskiä niiden vahingoittumisesta, kannattaa käyttää eräitä luonnollisia tuotteita, jotka vievät kyllä kauemman aikaa vaikuttaakseen, mutta jotka takaavat terveellisemmän tuloksen. Kauneudenhoidon maailmassa riittää aina vaaleampaa tukkaa kohden pyrkiviä ihmisiä, ja tähän on monia syitä, jotka vaihtelevat henkilökohtaisesta mieltymyksestä muotiin. Usein keinotekoisia ja kemikaaliaineita sisältäviä vaalennusmenetelmiä halutaan kuitenkin välttää, ja onneksi onkin saatavilla muitakin vaihtoehtoja. On parasta valita luonnolliset keinot hiusten vaalennukseen, ja tähän tarkoituksen on monia hyviä tuotteita, jotka vaalentavat tukkaa vähitellen. Mitä tulee hiusten terveyteen, muista, että luonnollinen on paras ratkaisu. Ennen kuin kuitenkaan valitset luonnollisista tuotteista itsellesi sopivimman, pidä mielessäsi seuraavat faktat: Ensinnäkin ota huomioon, että väri tai vaalennus ei tule olemaan yhtä voimakas kuin olisi tavallisen hiusvärin kohdalla.

Uskomattoman tehokas hunajavaalennus hiuksille - Maria Nordin

  1. Halvat lennot Helsinki - Berliini : Halpalentotarjoukset Berliini, alkaen 67,69 €
  2. Kebab grilli kotikäyttöön
  3. Helsingin kansallisooppera ohjelmisto
  4. Hiusten vaalennus sitruuna hunaja lyrics
  5. Abc noutopöytä kuopio 2017
  6. Rossignol sukses valinta 2015

Vaalenna hiuksia luonnollisesti - Askel Terveyteen

Wed, 14 Oct 2020 19:36:08 +0000