Kuopio Wine Festival 2018 Esiintyjät

GN|MC (Espanja) Set of Sets tarkastelee elämää loputtomien mahdollisuuksien sarjana. Painovoimaa uhmaavien esiintyjien tarkkaan yhteistyöhön luottava teos synnyttää jatkuvassa muutoksessa olevan verkon, jossa liike ei hellitä hetkeksikään. Iiro Näkki Nykytanssin ja sirkustaiteen parissa työskentelevä Iiro Näkki on koreografi, jonka hengästyttävä [ frames] leikittelee akrobaattisen lattiatekniikan, parityöskentelyn ja improvisaation vuorottelulla. Compagnie 111 – Aurélien Bory (Ranska) Teoksessa Corps Noir Aurélien Bory vangitsee tanssijan energian kiehtovalla tavalla kankaalle. Corps Noir yhdistää tanssin, teknologian ja kuvataiteen upeaksi kokonaisuudeksi. Tanssioppilaitokset On Stage On Stage -esityksissä hakemusten perusteella mukaan valitut tanssikoulujen ryhmät esiintyvät festivaaliyleisölle.

Kuopio wine festival 2018 esiintyjät year

Copyright © 2001 - 2020 Cylex Tästä löydät yritykset, virastot, seurat, asianajajat jne. koko Suomen alueelta. Arvioi tuotteita ja palveluja ja auta siten muita tekemään oikeat päätökset. Suomen CYLEX toimialaluettelo CYLEX-toimialaluettelossa näkyvät sisällöt koskevat kolmansien osapuolten tietoja, mm. julkisesti saatavia tietoja tai asiakkaitten, joilla on ilmoitus CYLEX-toimialaluettelossa. CYLEX ei ota vastuuta näiden tietojen ajankohtaisuudesta, virheettömyydestä, täydellisyydestä, laadusta tai luotettavuudesta. Käytetyt brändinimet, logot, kuvat ja tekstit ovat kunkin oikeudenhaltijoitten omaisuutta. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, niin voit ottaa koska tahansa yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • Espoon silmäsairaala sello
  • Kuopio wine festival 2018 esiintyjät holidays
  • Weekend festival esiintyjät
  • Kuopio wine festival 2018 esiintyjät week
  • Harley davidson dyna varaosat
  • Nokia c6 käyttöohje
  • Oulun vuokra asunnot mean
  • U juna kirkkonummi helsinki
  • Osa-aikatyö ja sen edellytykset - Laki24.fi
  • Rst pultti m20

Kuopio wine festival 2018 esiintyjät holiday

Genelec-Gaala Upeat gaalaillat Kuopion Musiikkikeskuksella johdattavat tanssin lumoavaan maailmaan. Yoann Bourgeois-CCN2 Grenoble (Ranska) Määritelmiä kaihtavan ranskalaisvirtuoosin Yoann Bourgeois'n teokset leikkivät painovoimalla ainutlaatuisella herkkyydellä ja vangitsevat runollisella eleganssillaan. Le Patin Libre (Kanada) Le Patin Libre ravistelee taitoluistelun perinteitä ja stereotypioita teoksellaan Threshold. Virtuoosimaiset esiintyjät ovat kuin elohopean lailla etenevä parvi liu'un koreografisia mahdollisuuksia tutkivassa teoksessa. winter guests (Norja) Alan Lucien Øyenin Story, story, die. pureutuu rakkauden ja valheiden väliseen suhteeseen: mitä olemme valmiit tekemään etsiessämme muiden hyväksyntää? Teos yhdistää rikkaan koreografisen kielen tarkkanäköiseen tekstiin loistokkaiden tanssijoiden tulkitsemana. Peeping Tom (Belgia) Peeping Tomin Kind vie katsojan lapsen maailmaan. Kuinka lapsi kokee erilaiset tilanteet omista peloistaan ja toiveistaan käsin? Hyperrealistisesti visualisoitu, unenomainen teos on yhtä aikaa epämukava ja lumoava, humoristinen ja häiritsevä.

Lisätietoja: Toimialajohtaja Elina Pallonen-Eriksson Puh. 010 762 7704, Projektipäällikkö Jorma Iivanainen Puh. 010 762 9711, --- EU:n hyväksymä luomutunnus 1. 2012 jälkeen valmistetuille luomuviineille. Tunnus on ladattavissa lehdistökäyttöön osoitteessa. Festivaalitunnus ja kuvamateriaalia viinikylästä on ladattavissa lehdistökäyttöön osoitteessa. Kuopio Wine Festival on tutustuttanut suomalaisia eri maiden viini-, ruoka- ja musiikkikulttuureihin jo 16 vuotta. Ennen luomuteemaa festivaalin teemamaana on nähty Itävalta, Unkari, Italia, Kalifornia, Espanja, Kreikka, Etelä-Afrikka, Ranska, Chile, Australia, Portugali, Argentiina, Saksa, Välimeren saaret Sisilia, Kreeta, Mallorca ja Korsika, Brasilia sekä viimeisimpänä Espanjan Katalonia. OHJELMA 2013 Pe 28. 6. klo 19. 00 Kuningasidea 21. 00 Laura Närhi 22. 30 Paula Koivuniemi La 29. klo 18. 30 Popkorn 19. 30 Haloo Helsinki! 21. 15 Popkorn 22. 30 Jukka Poika Ma 1. 7. 30 Sami Hintsanen & The Oriental Experience 19. 30 Mariska & Pahat Sudet 21.

15 Sami Hintsanen & The Oriental Experience 22. 30 J. Karjalainen Ti 2. 30 Cheek 22. 30 Kaija Koo Ke 3. 30 Syndrooma 19. 30 Suvi Teräsniska 21. 15 Syndrooma 22. 15 Eppu Normaali To 4. 30 Anna Puu 22. 30 Popeda Pe 5. 30 Disco Inferno 19. 30 Elokuu 21. 15 Disco Inferno 22. 30 Yö La 6. 30 Haddaway 22. 30 Bonnie Tyler Liput Ennakosta 23 e Lippupalvelun myyntipisteet (+ Lippupalvelun toimitusmaksu alkaen 2, 50 e) sekä Prisma Kuopio, Varkaus, Iisalmi, S-Market Siilinjärvi ja Sokos Kuopio (ei toimitusmaksua). Portilta 25 e, S-Etukortilla portilta 23 e klo 17-19.

Kuopio wine festival 2018 esiintyjät tour

Kuopio Wine Festival on yksi Suomen suurimmista viini- ja ruokafestivaaleista, joka kerää vuosittain noin 35 000 hyvän juoman, ruoan ja musiikin ystävää Kuopion sataman alueelle. Kuopio Wine Festival järjestetään vuonna 2019 jo 23. kerran. Viralliset sivut Sijainti Kuopion satama-alue, Kuopio Hintatiedot 32, 00 € – 34, 00 € Tapahtuma on jaettu useaan osaan Osallistujat Huom! ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.

Aiemmat säännökset ovat koskeneet vain luomuviljelyä, ja koska valmistuksessa on ollut eroja, ei yksiselitteisesti määriteltyä luomuviiniä ole ollut. Vastedes kaikki EU:ssa myytävä luomuviini tuotetaan samoja sääntöjä noudattaen, ja luomutunnuksella varustettua viiniä ostava asiakas todellakin tietää saavansa luomua. Euroopan suurimpia luomuviinin tuottajia ovat Espanja, Ranska ja Italia, joiden kaikkien luomutuotanto on kaksinkertaistunut viiden viimeisen vuoden aikana. Kullakin on viljelyssä runsaat 50 000 hehtaaria luomurypäleitä, mikä on muutamia prosentteja maiden kokonaistuotannosta. Mikä on luomuviiniä? Luomuviljelyssä rypäleiden kasvatus tapahtuu kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti luonnon omia menetelmiä hyödyntäen. Tuotannossa pidetään huoli maan viljavuudesta ja maaperän hoidossa käytetään kumppanuuskasveja, jotka lannoittavat, torjuvat rikkakasveja ja antavat tilaa hyödyllisille hyönteisille. Maan rakennetta ja ravinnetasapainoa pidetään yllä eloperäisillä lannoitteilla tai luonnosta saatavilla kivijauheilla sekä vuorottelemalla köynnösten välissä kasvavia kivilajeja.

Tautien ennalta ehkäisemiseksi kasvit pyritään pitämään tasapainoisina ja hyväkuntoisina, ja mahdollisten tuholaisten torjuntaan käytetään niiden luontaisia vihollisia, esimerkiksi leppäkerttuja. Rikkakasveja torjutaan mekaanisesti ja sopivien kumppanuuskasvien avulla. Kasvustoa voidaan myös suojella luonnosta peräisin olevilla torjunta-aineilla, jotka on listattu luomuasetukseen. Elokuun 2012 alussa voimaan tullut asetus koskee nyt myös viinin valmistusprosessia ja määrittelee siinä sallitut menetelmät ja aineet. Rypäleet ovat valikoituja ja valvottuja, ja kaikkia kemiallisia aineita vältetään koko valmistuksen ajan. Sulfiittien käyttöä rajoitetaan: luomuviinien korkein sallittu rikkipitoisuus on 100 mg/litra punaviineissä ja 150 g/litra valko- ja roséviineissä, kun se tavanomaisissa viineissä on 50 g enemmän. Valmistuksessa on rajoituksia myös lämpökäsittelylle sekä suodatuksen, hiivan, kirkastusaineiden ja tanniinien käytölle. Euroopan ulkopuolella luomutuotannon käytännöt vaihtelevat, mutta jos valmistusmenetelmät ovat todennettavissa, myös kolmansien maiden viinejä voidaan myydä EU:ssa luomutunnuksilla.

EU:n hyväksymää luomutunnusta saavat käyttää 1. 8. 2012 jälkeen valmistetut luomuviinit. Koska asetus on tuore, Kuopion viinijuhlilla tullaan näkemään myös pitemmän kypsymisajan vaatineita luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä aiemmin valmistettuja viinejä, jotka eivät vielä pysty käyttämään EU:n luomutunnusta. Viinikylän ruokatarjonnassa teemana on puhtaus, luonnollisuus, luomu ja lähiruoka. Vaikka odotettavissa on viitteitä eurooppalaisten viinintuottajamaiden keittiöistä, ruokien raaka-aineissa pyritään hyödyntämään mahdollisimman paljon oman lähialueen tuottajia. Viinikylän lavalla nähdään tänä kesänä mielenkiintoisia vieraita, mm. pitkästä aikaa keikkaileva J. Karjalainen, Eppu Normaali, Tartu mikkiin -ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen bändeineen, Paula Koivuniemi, Anna Puu, Cheek, Mariska ja Haloo Helsinki. Ohjelmaa tähdittää myös 80-luvulla maailman- maineeseen noussut walesilainen raspikurkku Bonnie Tyler. Musiikkiohjelma sekä viini- ja ruokalistat löytyvät tapahtuman nettisivuilta osoitteesta.

Thu, 15 Oct 2020 00:52:03 +0000