Koira Ei Syö Eikä Juo

  1. Koira ei syö eikä jun jie
  2. Koira ei syö – Mahdollisia syitä syömättömyyteen – TassuApu
  3. Koira ei syö eikä jo 2012

Nappuloita aina tarjolla, harvoin naksuttaa. hormooneja minäkin epäilen.. varsinkin silloin jos on paljon nartuilla juoksuja niin koiruli vinkuu ja itkee ulos vaikka oltaisiin tunnin lenkki heitetty:) omasta mielestäni en ole liikoja hellitellyt ruoalla, mutta täytyy olla sitten vieläkin tiukempi. mietin vaan sitäkin että auttaisiko jokin koira kaveri asiaa? esim labradori tai muu ahne rotu joka motivoisi syömään päivittäin? onko komemusta? ja pallit lähtee ensi talvena:) -ap Ei olla kuitenkaan nappuloita vaihdettu toiseen tms. Ja hyvässä kunnossa on aina ollut. Vuosi sitten kastroitiin ja samalla ruokahalu kasvoi, nyt on tullut pari kiloa hoikalle koiralle lisää. Nyt saa olla tarkkana ettei mene ylipainoksi. Se nirsoilija oli mukavampi.... Ja kuten moni on sanonut, ei koiralle pikku paasto tee pahaa. Tarjoat ruokaa, jos ei syö, kuppi pois ja seuraavalla ruokintakerralla tarjotaan uudelleen. Ei herkkuja, ei välipaloja, ei lahjontaa, ei kauhistelua. Toki jos koiralla on sairauden oireita, suunnataana eläinlääkäriin selvittämään, mistä on kyse.

Koira ei syö eikä jun jie

Sivut Kommentit (31) väärille teille ja alkanu lahjomaan koiraas syömään. Ei ne niin tyhmiä ole et söis jotain "pahaa" jos tietää että kohta saa makkaraa tms. Ihan takuulla syö mitä vaan kun tarpeeks paastoaa. Meilläkin narttu kokeilee joskus ja voi paastota kauankin mut lopulta uskoo ja syö mitä tarjotaan. Lopeta lelliminen! ei varmaan enää halua nappuloita. Ja koira voi olla ihan hyvin syömättä parikin päivää. Se on geeneissä niillä. Ja jotkut koiranomistajat antaa ruokaa joka toinen päivä (ei sovi kaikille koiraroduille)ja se on ok, vaikka aika hurjalta kuulostaakin. Pääasia, et vettä on tarjolla. Oletko käyttänyt eläinlääkärillä, jos vaikka olisi hampaissa tms vikaa? Syökö esim. tuoretta lihaa? Sisältö jatkuu mainoksen alla Huolissaan tulee olla jos jatkuu viikon. Uroskoirat saattavat esim. lähiseudulla asuvan nartun juoksuajan takia tehdä syömälakon. Ne hormoonit. juoksuaikainen narttukoira, nuoret urokset usein paastoavat silloin, kun muut asiat täyttävät koko pään... Terve koira ei tapa itseään paastoamalla, ja luonnossa sudet paastoavat useinkin - sen mukaan, tuleeko saalista vai ei.

Kun kakka on tullut viimeksi lauantaina, veisin lääkärille jos et saa sitä tulemaan. Jos mahdollista, käytä koira siten ulkona että saa olla vapaana. Monesti suoli toimii siten paljon paremmin. t. 4:n koiran omistaja #7 Meidän poikakoira tehnyt tuon kahdesti ja ihan säikähdyksellä selvitty. Johtunut meillä varmaan juoksuista. Maha mennyt samalla löysäksi. Mutta tärkeää on tosiaan tuo juominen. Jos ei juo, niin soita lääkäriin. Kannattaa myös kokeilla ruoaksi jotain muuta, vaikka kalaa ja riisiä, josko maistuisi. Meillä ei maistunut myöskään herkut vaikka aina syö kaiken. Alle viikon koiran paastoa ekalla kerran kesti ja pipetillä juotin vettä jopa hieman väkisin. hello #8 Onko uros vai naaras? Jos uros, niin onko naapurin narttukoira kiimassa...? Minä en hätäilisi parin syömättömyyden takia, ellei koira ole aina ennen ollut perusahne, joka ei jätä muruakaan lautasille. Jos taas on semmoinen, joka ei aina syö kaikkia muutenkaan tai ruokaa on yleensä yllinkyllin, niin en välittäisi vaikka olisi melkein pari päivää syömättä.

Koira ei syö – Mahdollisia syitä syömättömyyteen – TassuApu

Kunhan suostuu juomaan, anna syödä silloin kun tahtoo. Monet koirat eivät syö päivällä, mutta syövät yöllä, sekin muistuma susilauman tavoista, sillä saalis eli riistaeläimet liikkuvat juuri iltahämärässä. Äläkä ihmeessä vaihtele ruokaa, sillä opetat koiran vain nirsoksi. Luonnossa koiran ruokavalio ei juurikaan vaihtele (raakaa lihaa päivästä ja vuodesta toiseen, usein vielä saman eläimen lihaa). Päinvastoin kuin ihmiset, koira ei kaipaa uusia makuelämyksiä vaan pelkästään vatsansa täyteen. Käyttäisin pelkkiä kuivia nappuloita, sillä ne voi jättää odottamaan koiraherran seuraavaa nälkää, ihmisen tähteitä ei voi. Kyllä se routa porsaan vielä kotiin ajaa, älä huolehdi. Mutta jos syömättömyys jatkuu pitkään, niin käytä lääkärissä. Voi olla ongelmia suussa tai nielussa. pentuiän ohittaneet koirat ilmeisesti pärjäävät tosi vähällä muonalla, jos sille päälle sattuvat. omakin pentuni on välillä hemmetin ronkeli, mutta tuskin kukaan ruokakupin äärellä nälkään kuolee, joten en olisi kauhean huolissani.

Kuumetta se ei silti nosta, ei laita koiraa aivastelemaan tai sillain "heikoksi". Itse seuraisin hetken koiraa ennenkuin viesin lekurille, mutta jos tuntuu kovin stressaavalle niin soita ell ja kysy asiaa. Näin saat itsellesi helpomman olon. #17 Niin siis tottakai kannattaa käyttäää lääkärissä, kaikesta huolimatta joskäytös muuttuu huomattavasti. Koira on aika nuori vielä ja seuraavalla kerralla tiedät että tämä on taas tätä #18 Alkuperäinen kirjoittaja koiramamma: Tätä mäkin uskon. Meidän entinen koira piti aina vähän väliä parin päivän syömättömyyskauden ja näin teki aikaisemmatkin koirat. Muutaman päivän syömättömyys voi olla monille koirille ihan arkea. Joku koira halua syödä vain tyyliin 5 krt viikossa ja silti on hyvämassainen koira. #19 itoksia taasen, mää seurailen tuota vielä. Nyt me lähdetään sinne kakanirroitus lenkille #20 Lenkki heitetty ja tulihan se kakkakin Lenkillä oli ihan suht pirteä, nyt kävi makaamaan samantien. Outoa, ettei mennyt juomakupille, kun sisälle tuo tosiaan nyt olla ihan ok?

Koira ei syö eikä jo 2012

vaan välillä on tavallista kotiruokaa ja koiranmakkaraa. Yleensä niin, että raksuja on aina kupissa ja kerran päivässä jotain muuta ruokaa. Yleensä kahden-kolmen päivän täydellinen syömättömyys on sellainen aika, että kannattaa ottaa yhteys lääkäriin jos tilanne ei selviä omin voimin. Kissa puolestaan oli sellainen, että se jatkuvasti muutti ruokavaliotaan. Ei vain yksinkertaisesti suostunut syömään jotain tiettyä merkkiä tai yhtäkkiä lopetti ennen kelvanneen kissanruoan syömisen. Että kannattaa vähän testailla, mitä syö. Tuo nirsous on suhteellista: jos se menee niin pitkälle, ettei koira syö, niin yksinkertaisesti silloin on pakko vaihtaa toisenlaisiin ruokiin. Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

  1. Hyttysverkko oveen puuilo
  2. Koira ei syö eikä jun jie
  3. Hervannan vapaa-aikakeskus uusittu kuntosali - YouTube
Wed, 14 Oct 2020 10:04:18 +0000