Vuokrattavat Toimitilat Kerava

Esimerkiksi ominaisuuksia (lastauslaituri, hissi, katutasossa, vuokra ilmoitettu, ym), soveltuvuus (kahvila, koulutus, ym). Voit myös hakea kadunnimellä, postinumerolla, kohdenumerolla tai yrityksen nimellä. Hakutulos Voit valita näytetäänkö hakutulos listalla vai kartalla. Luo toimitilavahti pika 1 Aseta hakukriteerisi 2 Klikkaa luo toimitilavahti 3 Syötä sähköpostiosoitteesi ja valitse päivämäärä jolloin haluat toimitilavahdin poistuvan. Toimisto Toimistohotelli Liike Tuotanto Varasto Varastohotelli Autotalli/-halli Näyttely Työtila Hoivatila Tontti Muu tila Vuokrataan Vuokra Myydään Myynti Sijoitus Sijoitus Listalla Kartalla Tämä liiketila sijaitsee Kauppakeskus Karusellin Aleksis Kiven tien puoleisessa osassa, sisäänkäynti suoraan kadulta. Korkea, erittäin ilmava tila, joka on varustettu jäähdytyksellä. Tilaan ei kohdistu kauppakeskuksen vähimmäisaukioloaikoja. Tämä toi... Tilajako: esimerkiksi 4000 m2 hallia ja 500 m2 toimistoa. Kercan logistiikka-alueelle Keravalle valmistuu arviolta 2020 syksyllä modernia, lähes 12 metriä korkeaa varastotilaa.

Toimitilat Kerava | toimitilat.fi

Oikotien nimissä on lähetetty tekstiviestitse tietojenkalasteluviestejä, jossa on linkki huijaussivustolle. Jos olet kirjautunut sisään käyttäen viestin linkkiä, vaihda salasanasi ensi tilassa ja ole yhteydessä asiakaspalveluun. Oikotie ei pyydä kirjautumaan palveluun tekstiviestein. Vuokra/kk 1 260 € / kk Toimitilan tyyppi Toimistotila Kaupunginosa Keskusta Kaupunki Kerava Toimitilaa Keravan rautatieasemalla Siistiä ja valoisaa toimitilaa esim. toimistokäyttöön Keravan rautatieasemalla. Oma sisäänkäynti aseman eteläpäädystä. Tila muodostuu eteisestä, 4:stä toimistohuoneesta, taukotilasta ja wc:stä. Vuokraan sisältyy lämmitys, vesi, sähkö ja kiinteistönhuolto. Vuokrasopimuksen kesto min 1 vuosi 3 kk. Esittelyt ja lisätiedot: Vesa-Heikki Heinonen (LKV), puh. 050 5525800 tai Perustiedot Kohdenumero 15627274 Tilan pinta-ala 70 m² Lisätietoa vapautumisesta Heti vapaa. Hinta Lisätietoa vakuudesta 3 kk:n vuokra alvilla Vuokrankorotusperusteet Elinkustannusindeksi Talon ja tontin tiedot Rakennuksen tyyppi Puh: 050 5525 800 Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.

Vapaat toimitilat - Keravan Kaupunki

Toimitilat Kerava • Kaikki Vuokrattavat Toimitilat »

Rekisteröidy Oikotielle Salasanan vahvuus on liian heikko. Sähköpostiosoite on virheellinen. Sähköposti on jo käytössä. Pakollisia kenttiä puuttuu. Facebook kirjautumisessa tapahtui virhe. Rekisteröitymisessä tapahtui virhe. Voit yrittää uudelleen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Oikotie yrityksille Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille. Rekisteröidy yrityksenä Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Kirjaudu sisään

  1. 33 m² Kannistonkaarre 3 B, 04260 Kerava Kerrostalo Yksiö - Oikotie 15736691
  2. Kosovo odottaa itsenäisyytensä tunnustamista "minä hetkenä tahansa" - Suomenkuvalehti.fi
  3. Imatran vappu 2019
  4. Ylempi amk sosionomi
  5. 70 m² Asemanaukio 1, 04200 Kerava Toimistotila vuokrattavana - Oikotie 15627274

Vuokrattavat asunnot

Etusivu Toimitilat Jätä ilmoitus Tilaa etsitään Yritykset Aluekatsaus Artikkelit Info Odota hetki... Toimitilat Kerava haulla löytyi 136 vuokrattavaa tai myytävää toimitilaa. Tarjolla yhteensä 28298 vapaata toimitilaa! Hakuvinkit Sijainti Voit hakea seuraavilla kriteereillä; maakunta, kunta, kaupunki, kaupunginosa, kadunnimi tai postinumero. Voit valita sijainnin hiirellä klikkaamalla tai kirjoittamalla sijainnin. Kirjoitettaessa saat ehdotuksia sijainneista, voit halutessasi hyväksyä ehdotuksen painamalla rivinvaihtonäppäintä tai klikkaamalla hiirellä. Tilatyyppi Valitse haluamasi tilatyyppi tai useampia. Jos et valitse tilatyyppiä, haetaan kaiken tyyppisiä kohteita. Pinta-ala Valitse pienin ja suurin neliömäärä. Kauppatapa Valitse haluatko etsiä vuokrattavia -, myytäviä - vai sijoituskohteita. Sijoituskohteissa on yleensä tarkemmat tiedot koskien vuokratuottoa ja vuokralaisia sekä muuta tietoa. Jos et valitse mitään, haetaan kaikista kohteista. Hakusanat Haku-/avainsanoja haettavasta kohteesta.

Lattiankantavuus 5000 kg/m2. Tilaa vuokrattavissa yhteensä 12 000 m2, jos... Kercan logistiikka-alueelle Keravalle valmistuu arviolta 2020 syksyllä modernia, lähes 12 metriä korkeaa varastotilaa. Tilaa vuokrattavissa yhteensä 12 000 m2, josta vuokrattavissa myös pienempiä osuuksia alkaen 4000 m2.... Varastotilaa 6000 - 12000 m 2 7000 - 8000 m 2 Toimistotilaa 300 - 800 m 2 6000 - 10000 m 2 Kerros: 1 Täysin uutta varastotilaa Keravalla. GCC Kerca II tarjoaa yrityksille monipuolisia korjaamo-/huolto-/tuotanto-/liiketiloja. Tilat ovat korkeita, joten niitä voidaan hyödyntää myös hyllyvarastointiin. Rakennuksen etuna on läpiajettavuus ja hyvä sija... Uudiskohde: Tontti on esirakennettu ja kohteella on välitön aloitusvalmius. Vuokrataan hyväkuntoinen ja valoisa liiketila hyvältä sijainnilta Alikeravalta, liikekeskuksesta. Muita vuokralaisia täällä ovat mm. Ahlsell, ETRA, Easyfit, Hoplop jne. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja vuokralaiset voivat hyödyntää myös kiinteistö... Lähes uutta ja siistiä katutason liiketilaa Alikeravalla.

Verkkopalvelua ylläpitää Suomen Oy PL 861, 00101 Helsinki Y: 2361645-7 Kotipaikka: Helsinki ASIAKASPALVELU avoinna ma-pe klo 9-16 puh. 010 321 1388 sähköposti: Ilmoitusmyynti Mika Laurikainen puh. 040 351 4336

  1. Rax buffet itäkeskus helsinki helsinki.fi
  2. Alfa galaktosidaasi entsyymi
  3. Renkaat ulkomailta
Thu, 15 Oct 2020 04:00:27 +0000