Miksi Mies Pettää

Uskottomuuden taustalla on vain harvoin pelkkä hetken himo. Viina virtaa, ja ilta venyy pitkälle. Oma puoliso tai perhe ei ole läsnä eikä niin mielessäkään. Humalassa vieras henkilö houkuttaa. Tilanne on otollinen hairahdukselle. Jossain vaiheessa käy "vahinko". Pettämistilanne saattaa olla nopeasti ohi, eikä käteen lopulta jää hetken mielihyvää erikoisempaa. Tilalle tulee huono omatunto. Nopean hetken aikana on saattanut rikkoa perheensä, avioliittonsa tai ainakin kumppaninsa luottamuksen. Mitä tapahtuu, kun ihminen lankeaa houkutukseen ja riskeeraa koko elämänsä lyhyen intohimon vuoksi? Halu voittaa kontrollin Psykologi Sanna Aulankosken mukaan pettämistilanteessa ihminen heittäytyy hetkelliseen nautintoon. Tähän on syynä seksuaalinen halu ja kontrollin pettäminen. Myös alkoholilla voi olla tekemistä asiassa, mutta se ei selitä viettiä pettää. – Halu pettää ei synny sillä tietyllä hetkellä, vaan taustalla on jotain muutakin. Hetkellisen halun laukaisee esimerkiksi pohjalla oleva ihastuminen tai rakastuminen.

Miksi mies pettää kännissä

05. 07. 2017 13:45 - Syitä on monia, silti yleisin syy on se, että joku toinen osoittaa kiinnostustaan. Pettämiselle on olemassa monia eri syitä. Toinen pettää seksin vuoksi, toinen kertoo päätyneensä ratkaisuun pelkästään humalatilansa vuoksi. Daily Star -sivusto uutisoi tutkimuksessa, jossa selvitettiin syitä sille, miksi mies yleensä pettää. Tulosten mukaan mies ajautuu pettämään helpoiten silloin, kun toinen tekee aloitteen ja osoittaa kiinnostustaan miestä kohtaan. Näin kertoi ainakin 48 prosentti kyselyyn vastanneista. Toiseksi yleisin syy oli se, että oma suhde koetaan jo menetetyksi, jolloin pettämistä ei katsota niin pahalla. Myös tyytymättömyys parisuhteen seksielämään ajoi monet vieraaseen sänkyyn. Kyselyn mukaan noin kaksi viidestä jättää kertomatta pettämisestä puolisolleen. 28 prosenttia sen sijaan myöntää asian, mutta vasta kiinni jäätyään. Yleisimmät syyt top 5 -listaus 1. Joku muu teki ensimmäisen liikkeen ja osoitti kiinnostuksensa. 2. Suhde oli jo muutenkin kuollut.

Jokainen ihminen suhtautuu kuitenkin näihin todella erilailla, joten paha mennä ulkopuolisena sanomaan. Fakta kuitenkin on, että jos pidät miehen kotona tyytyväisenä seksin suhteen, mies ei sinua petä. Piste. " – Mies, sinkku, 40 AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Näitä asioita AVA on jo kysynyt miehiltä: AVA Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Miksi mies pettää lake

Miksi miehet pettävät? Tästä löytyy syy. Mikään ei ole tehokkaampi tapa estää miestä pettämästä kuin hyvä parisuhde. Pettämistä harkitsevalle miehelle syyllisyydentunto on huomattavasti pahempi asia kuin eroamisen pelko, ystävien tai perheen hylkääminen tai parantumaton sairaus. Tästä huolimatta ei ole takuuvarmaa keinoa pitää mies poissa heikoista hetkistään tai ääliömäisestä käyttäytymisestä. Joten, katsotaanpa ensin ne syyt miksi miehet yleensä pettävät, ja koitetaan sitten löytää ratkaisut. 01. He eivät ole enää parisuhteessa täysillä mukana. Suurin syy miksi miehet pettävät, on se, että he eivät psyykkisesti enää koe olevansa parisuhteessa, tai ainakaan he eivät koe enää seksuaalista viettiä. He ovat saattaneet menettää mielenkiinnon kokonaisuudessaan, tai he ovat voineet yksinkertaisesti kyllästyä rutiininomaiseen, itseään toistavaan seksiin. Jännityksen katoaminen on ihan yhtälailla hänen vikansa kuin sinunkin; mikäli uusia asioida ei enää kokeilla, voi himot kadota. Hän on tylsistynyt, ja hänen libidonsa vaatii enemmän.

"Terapiabisneksessä meillä on ihan nimikin tällaisille syille. Niitä kutsutaan kieltämiseksi. Psykoterapeuttisesta näkökulmasta katsottuna kieltäminen on sarja sisäisiä valheita ja petoksia, joilla ihmiset vakuuttavat itselleen, että heidän kyseenalaiset tekonsa ovat ok (heidän omasta mielestään), " Weiss kirjoittaa. Mitä todelliset syyt pettämiseen sitten ovat? Weissin mukaan pettämisen taustalla on yleensä useita syitä. Esimerkiksi nämä kymmenen syytä, yksin tai yhdessä esiintyen, voivat johtaa pettämiseen. Epävarmuus Ihmiset haluavat tuntea itsensä halutuiksi ja arvostetuiksi. Jos mies on epävarma itsestään, hän saattaa testata viehätysvoimaansa pettämällä. Robert Weissin mukaan iso osa pettämisestä linkittyy tavalla tai toisella keski-iän kriisiin, jonka pyörteissä epävarmuus itsestä voi iskeä. Kuvitelma erityisyydestä Mies saattaa ajatella olevansa erikoislaatuinen henkilö, johon eivät vain päde samat säännöt kuin muihin. Näin ollen hän ajattelee ansaitsevansa muita suhteita tai muuta seksiä yksiavioisen parisuhteensa lisäksi.

Miksi mies pettää inn

Suhteen aikaisessa vaiheessa voit kevyesti (mutta vakavasti) ilmaista hänelle, että et siedä pettämistä. Kerro se hänelle suoraan kun hän paistattelee rakkaudessasi. Hän tulee muistamaan tämän ja ehdottomasti miettii tätä ennen kuin pettää sinua. Se ei välttämättä pysäytä häntä, mutta jos olet yhä hänelle tarpeeksi hyvä syy tulla kotiin, tämä saattaa toimia. LUE MYÖS: Naiset listasivat pahimmat oletukset, joita miehet heistä tekevät D) Tee asioita hänen kanssaan ja häntä varten. Jotkut miehet elävät tyttöystäviään varten, jotkut miehet vain kestävät tyttöystäviään. Ole senkaltainen tyttöystävä jota varten mies elää. Se ei tee sinusta kahlittua. Itseasiassa, se todennäköisesti tekee miehestä sinun oman pikku palveluspojan, joka tekee mitä tahansa miellyttääkseen sinua. Kokkaa ruokia joista hän nauttii, katso hänen kanssaan jalkapalloa, anna hänelle tilaa, kun hän sitä tarvitsee tai koskettele häntä hellästi, jotta hän ei koskaan menetä yhteyttä sinuun. LUE MYÖS: 9 asiaa, jotka miesten tulisi tietää naisista E) Älä nalkuta.

Julkaistu 03. 01. 2020 - 03. 2020 klo 14:00 Kirjoittanut Minna Jaakkola, Pari- ja perhesuhteiden asiantuntija, Väestöliitto "Rakastan puolisoani. Me olemme parhaita ystäviä ja onnellisia yhdessä. Mutta nyt minulla on silti suhde toisen kanssa. " Tai sitten toisin päin: "Luulin, että meillä on kaikki hyvin ja olemme tosi läheisiä, mutta nyt sainkin tietää hänen pettäneen. Onko kaikki ollut vain valhetta? " Usein ajattelemme, että hyvässä suhteessa, jossa on myös läheisyyttä ja seksiä, ei petetä. Jos kotona saa osakseen rakkautta, arvostusta ja tuntee itsensä haluttavaksi, miksi vilkuilisi toisaalle? Pettämisen ajatellaan perinteisesti johtuvan läheisyyden tai yhteyden puutteesta parisuhteessa. Pari on etääntynyt toisistaan tai arki on urautunut. Muita syitä joilla pettämistä perustellaan, ovat esimerkiksi pakkomielle seksiin, narsismi tai sitoutumisvaikeudet – suhteen toinen osapuoli määritellään leimalla, joka selittää hänen käytöksensä. Monesti näin voi ollakin, mutta nämä eivät näytä olevan ainoita selityksiä.

Miksi mies pettää new

  • Cancun - Sää ja lämpötila | TUI.fi
  • Mies brno
  • Miksi mies pettää in texas
  • Miksi mies pettää in hindi
  • Miksi mies pettää y
  • Miksi mies pettää new

Kosto tai vihaisuus Jos mies ei edes yritä peitellä pettämistään, motiivina saattaa olla ärsyyntyminen kumppaniin tai kostonhalu. Tällöin pettäminen on tarkoitettu puolison nähtäväksi ja loukkaamiseksi.

Miksi mies pettää y

Muuta asioita. Ole aloitteen tekijä useammin, ota ohjat käsiisi. On monia asioita joita voit tehdä maustaaksesi seksiä, ilman, että hänen tarvitsee etsiä toista naista tyydyttämään tarpeita. Kokeili tuoda takaisin sellaista asioita mitä hän rakasti tehdä silloin kun olitte vasta tavanneet. LUE MYÖS: Jos hän tekee nämä 12 asia, a hän rakastaa sinua B) Älä koskaan anna hänen unohtaa sinun olemassaoloa. Et halua tukehduttaa miestäsi tai vaikuttaa roikkujalta. Mutta hän on sinun miehesi. Jos hän viettää pitkiä päiviä toimistolla tai käy ulkona poikien kanssa, voit tekstata hänelle lyhykäisyydessään " rakastan sinua " tai " kaipaan sinua " tai " minulla on sinulle ylläri kun tulet kotiin! ". Älä kysy häneltä missä hän on tai milloin hän tulee kotiin. Olet jo muistuttanut häntä siitä, että häntä odottaa kotona nainen joka rakastaa häntä ja ajattelee häntä. Käytä rakkauttasi pakottaaksesi syyllisyydentunteen hänen mieleensä. LUE MYÖS: Tänän vuoksi ihmiset pettävät parisuhteissa C) Anna hänen tietää seuraukset.

Ja kaiken tämän päälle, älä nalkuta tai riitele turhista asioista, jotka vahingoittavat. Muista, olet hänen tuki ja turvansa, joten kun nalkutat turhasta, saatat työntää hänet suoraa tunteiden sekamelskaan josta hän ei osaa kääntyä pois. Hänellä ei ole kaikkia niitä vaihtoehtoja mitä sinulla on; kyyneleet, naisystävät, äiti tai eilinen pitsa. Vieraan naisen avonainen syli saattaa tasoittaa hänen sielunsa rypyt. Ei ole olemassa mitään taikaa joka takaisi, että nämä asiat pitävät miehesi uskollisena. Mutta kun olet paras asia hänen maailmassaan, niin todennäköisesti myös hän haluaa olla paras osa sinun elämääsi. Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Wed, 14 Oct 2020 23:34:39 +0000