Jyväskylä Suuromistajien Vuokra Asunnot

Realia Asuntovuokraus Realia Asuntovuokraus on osa Realia Managementia ja olemme Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Tarjoamme alan kokonaisvaltaisinta vuokrauspalvelua sekä suurille kiinteistönomistajille että yksityisille asuntosijoittajille. Suurimpina asiakkainamme ovat monet vuokra-asuntojen suuromistajat, kuten eläkevakuutusyhtiöt, asuntorahastot, ammattimaiset sijoitusyhtiöt sekä tietysti yksityiset asuntosijoittajat, lisäksi välitämme monella paikkakunnalla Asokotien asumisoikeusasuntoja. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti omien toimistojemme kautta Pääkaupunkiseudulla, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Tutustu meihin ja laajaan tarjontaamme tarkemmin sivuillamme ja Konsernin sivuille

Vuokra asunnot florida

Hakuehdot: Realia Asuntovuokraus Jyväskylä, Suuromistajien vuokra-asunnot Sivu: 1... 6 7 8 9 kerrostalo, 28, 5 m² 1h+kt Jyväskylä, Mannila, Liinaharjankatu 1 529 €/kk Heti vapaa kerrostalo, 58, 5 m² 2h+k+s Jyväskylä, Heinämäki, Pärnäsentie 1 752 €/kk kerrostalo, 30 m² 1h+kk Jyväskylä, Keljonkangas, Kerkkäkatu 5 505 €/kk kerrostalo, 23 m² Jyväskylä, Mannisenmäki, Mannisenmäentie 8 465 €/kk kerrostalo, 50, 5 m² 2h+kt+s Jyväskylä, Seppälä, Seppäläntie 4 759 €/kk kerrostalo, 28 m² Jyväskylä, Mannila, Liinaharjankatu 17 528 €/kk 9

Asuntorakentamisessa kasvatetaan omaperustaista tuotantoa siten, että pääoman kierto nopeutuu. Toimitiloissa painopiste on strategiakauden alussa olemassa olevien kiinteistöjen kehittämisessä ja korjaamisessa. Infrapalveluissa markkina-asemaa vahvistetaan ja kunnossapitoa kasvatetaan. Venäjällä YIT tavoittelee ensisijaisesti kannattavuutta ja hallittua kasvua. YIT on sitonut pääomaa pääosin omaperustaiseen asuntorakentamiseen sekä siihen liittyviin tontteihin. Pääoman käyttöä tehostetaan käynnistetyllä laajalla toimenpideohjelmalla. Asuntojen suuri tarve ei ole vähentynyt ja YIT:n asiakaskunnalle suunnattujen asuntojen kysyntänäkymät ovat pitkällä aikavälillä hyvät, mikä tarjoaa kasvumahdollisuuksia. Baltian maissa ja Keskisessä Itä-Euroopassa YIT pyrkii hyödyntämään markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia. Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

YIT Oyj:n hallitus on 19. 8. 2009 vahvistanut konsernin strategian kaudelle 2010-2012. Strategian päätavoitteena on kannattava kasvu. Konsernin liikevaihdon kasvutavoite on nostettu keskimäärin 5-10 prosenttiin vuodessa. Aikaisemmin tavoitteena oli liikevaihdon positiivinen kasvu. YIT-konsernin muut strategiset tavoitetasot on pidetty ennallaan ja ne ovat: sijoitetun pääoman tuotto 20 prosenttia, operatiivisen kassavirran investointien jälkeen tulee olla riittävä osingonmaksuun ja velkojen vähentämiseen, omavaraisuusaste 35 prosenttia ja osingonjako 40-60 prosenttia tilikauden tuloksesta. Kiinteistö- ja teollisuuspalveluissa tavoitteena on, että YIT on Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa johtava teknisten järjestelmien huoltaja ja edelläkävijä energiansäästöpalveluissa. Tavoitteena on kasvattaa huolto- a kunnossapitoliiketoimintaa muuta toimintaa nopeammin sekä orgaanisesti että yrityskaupoin. Suomen rakentamispalveluissa YIT:n tavoitteena on vahvistaa asemaansa kaikilla kolmella keskeisellä rakentamisen alueellaan – asunto-, toimitila- ja inframarkkinoilla.

Vuokraovi Lyseonkatu 4, 40100 Jyväskylä Phone: 010 228 5555 Presentation Vuokraamme ja hallinnoimme noin 1600 vuokra-asuntoa Jyväskylässä. Kiinteistöjen omistajina ovat mm. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, LähiTapiola, Y-säätiö, ICKodit ja Ålandsbanken asuntorahasto. Vuosittain kauttamme löytää uuden kodin noin 800 perhettä. Täytä vuokra-asuntohakemuksesi osoitteessa. Etsitään sinulle sopiva koti.

  • Windoora Ovi- ja ikkunamaali
  • Helsinki vuokra asunnot
  • Realia Asuntovuokraus Jyväskylä | Suuromistajien vuokra-asunnot Jyväskylä - contact, rental - Vuokraovi.com
  • Välitystoimistojen vuokrakohteet (Suuromistajien vuokra-asunnot) - Vuokraovi.com
  • Jyväskylä suuromistajien vuokra asunnot de
  • Kasperi kunnas vanhemmat
  • Kalustetut vuokra asunnot
  • Kalustetut vuokra asunnot helsinki
  • Jyväskylä suuromistajien vuokra asunnot 2018
  • Windows päivitys jumitti koneen, "kumotaan muutoksia" - Microsoft Community

Vuokraovi Lyseonkatu 4, 40100 Jyväskylä Puh: 010 228 5555 Esittely Vuokraamme ja hallinnoimme noin 1600 vuokra-asuntoa Jyväskylässä. Kiinteistöjen omistajina ovat mm. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, LähiTapiola, Y-säätiö, ICKodit ja Ålandsbanken asuntorahasto. Vuosittain kauttamme löytää uuden kodin noin 800 perhettä. Täytä vuokra-asuntohakemuksesi osoitteessa. Etsitään sinulle sopiva koti.

Presentation Realia Asuntovuokrauksen asuntovuokraukseen erikoistuneet vuokravälittäjät palvelevat sinua ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Avara on vastuullinen vuokra-asuntojen omistuksia johtava ja hallinnoiva palveluyritys. Vastaamme n. 8 000 vuokra-asunnon hallinnoinnista ja toiminnan organisoinnista, lisäksi kehitämme ja luomme uusia asumisen palveluita.

Uusimmat jutut ja vinkit Oikotien uutiskirjeillä Ideoita ja inspiraatiota asumiseen Tilaamalla Oikotie Asuntojen uutiskirjeen saat sähköpostiisi kaksi kertaa kuukaudessa sisustusaiheisia artikkeleita, asumisen oppaita sekä inspiraatiota arkeen ja juhlaan. Asiaa työelämästä Tilaamalla Oikotie Työpaikkojen uutiskirjeen saat sähköpostiisi kerran kuukaudessa hyödyllisiä vinkkejä ja artikkeleita työelämästä. Uutiskirje sisältää aina kuukausittain vaihtuvan kilpailun, jossa voit voittaa upeita palkintoja.

Hakuehdot: Realia Asuntovuokraus Jyväskylä, Suuromistajien vuokra-asunnot Sivu: 1 2 3 4... 9 kerrostalo, 46, 5 m² 2h+kt Jyväskylä, Seppälä, Palanderinkatu 5 660 €/kk Heti vapaa kerrostalo, 36 m² 1h+kt Jyväskylä, Lohikoski, Turotie 3 594 €/kk Vapautuu 1. 8. 2020 kerrostalo, 59 m² 2-3h+kt+s 785 €/kk kerrostalo, 45, 5 m² 2h+kt+s Jyväskylä, Lohikoski, Niittytie 2-4 700 €/kk Vapautuu 1. 9. 2020 kerrostalo, 28 m² Jyväskylä, Mannisenmäki, Mannisenmäentie 6 525 €/kk kerrostalo, 38, 5 m² 630 €/kk 1h+kt+alk.

Wed, 14 Oct 2020 09:42:26 +0000