Lasten Koko 8

Terveydenhuolto antaa lisäohjeita altistuneille. Kyseinen tunti jossa tartunta on todettu jää toistaiseksi tauolle eikä altistuneiden oppilaiden tulisi osallistua myöskään muiden ohjaajien tunneille kahteen viikkoon altistumishetkestä. (Vaikka oppilas ei olisi joutunut karanteeniin altistumisen vuoksi niin silti tämä kahden viikon sääntö meillä voimassa) Tapauksen jälkeen Studiolle tehdään ammattilaisen toimesta siivous jossa huolehditaan siitä että virusta ei jää pinnoille tai tilaan. Muiden ohjaajien tunnit voivat jatkua normaalisti siivouksen jälkeen. Jos oppilas on altistunut muualla kuin Studiolla kesän 2020 aikana koronavirukselle, ja on saanut terveydenhuollosta ohjeistuksen kotikaranteenin aloittamisesta, on siitä myös ilmoitettava Sannalle. Tunnin ostettuaan verkkokaupasta jokainen sitoutuu näitä ohjeita noudattamaan. Sanna Lehti, 045 114 6681,

Lasten koko 8 weeks

Ovi löytyy alakerran (ulko-ovi) ilmoitustaulun vierestä (kyltti ovessa). Muut toimenpiteet: Käteismaksuja, -tai korttimaksuja ei oteta vastaan Studiolla paikan päällä lainkaan. Kaikki tunnit ovat myynnissä Studion verkkokaupassa. Lähiopetustunnit ovat maksimissaan 45 minuuttia ja siirtoaika seuraavan ryhmän kanssa on 15 minuuttia. Lähiopetustuntien välissä ohjaaja puhdistaa wc-tilojen pinnat. Muut tilat siivotaan työterveyslaitoksen antamien ohjeiden mukaan päivittäin (ohjeet tehty yhteistyössä THL:n kanssa). WC-tiloissa on käytössä käsipaperia käsien kuivaamiseen ja käsipaperi roskis tyhjennetään päivittäin kuten myös muut roskikset. Ryhmäkoot on supistettu niin että lasten tunneilla on 6 oppilasta per tunti ja muilla tunneilla maksimissaan 10-15 oppilasta riippuen tunnista. Tangot puhdistetaan tuntien välissä desinfiointi-aineella. Ohjaajat eivät ole kontaktissa toisiinsa lainkaan. Yksi ohjaaja/tunti paikalla. Toimintamalli mahdollisessa tartuntatilanteessa: Jos oppilas/ohjaaja sairastuu korona virukseen kesän 2020 tuntien aikana on tieto siitä toimitettava Sanna Lehdelle ( alla) Tunnilla mahdollisesti altistuneisiin oppilaisiin otetaan välittömästi yhteyttä ja annetaan lisäohjeita siitä mihin heidän tulee olla yhteydessä.

Kaksi lasten t-paitaa (koko 8 v.), 1 eur / kpl,...

Mikäli lapsellasi on lasten märkäpuku, on hyvä idea auttaa häntä sen päälle pukemisessa juuri samoista syistä, jotka mainitsimme edellä. Myös märkäpuvun säilyttämiseen ja varastoimiseen liittyen on tarjolla muutama vinkki, jotka pidentävät märkäpuvun käyttöikää. Märkäpuku tulee säilyttää viileässä paikassa suojassa korkeilta lämpötiloilta ja suoralta auringonvalolta, koska UV-säteet kuluttavat ja haalistavat neopreeniä. Märkäpuku tulee ripustaa kuivumaan sisäpuoli ulos käännettynä. On suositeltavaa ripustaa märkäpuku joko muoviseen tai muuhun ei-metalliseen ripustimeen kuivumisen ajaksi, jonka jälkeen sitä voidaan säilyttää riiputtamatta esimerkiksi vaatehuoneen hyllyllä.

Lasten pole 6+ koko kesä 4vko LÄHIOPETUS | Studio Flow & Go

  • Lasten Festarit la 1.8.2020 klo 10-16 Ilmainen virtuaalitapahtuma
  • Kaukoputki
  • Naisten juhlamekot
  • Lasten talvisaappaat

Lasten talvikengät

Märkäpuku - Miesten, naisten ja lasten märkäpuvut SkateProsta

Pukuhuoneisiin tai eteiseen ei jäädä oleskelemaan ja vältetään ruuhkan syntymistä. Tanssisalissa on merkitty jokaiselle paikat joten pystymme pitämään turvaväliä myös salin puolella. Saliin mentäessä ota oma paikka. Ohjaajan kanssa pitää olla myös turvaväli koko tunnin ajan. Tunnille ei saa tulla kipeänä! Ei edes vähän flunssaisena. Pitää olla täysin terve. Pienikin kurkkukipu, yskä tai nuha on tällä hetkellä hyvä syy jäädä pois tunneilta. Opettajalla on oikeus lähettää oppilas kotiin jos huomaa että on kipeänä tullut tunnille mukaan. Kännyköitä ei tuoda salin puolelle lainkaan. Tunnin jälkeen: Poistu heti tunnin jälkeen salista, käy käsienpesulla ja käytä käsidesiä. Tunnin jälkeen saliin ei voi valitettavasti jäädä kuvaamaan videoita tai juttelemaan muiden oppilaiden/ohjaajan kanssa. Studiolta poistutaan mahdollisimman nopeasti jotta seuraava ryhmä pääsee sisään. Ryhmät eivät voi olla yhtä aikaa tiloissa. Käsienpesulla voi myös tunnin jälkeen tai ennen tunnin alkua käydä Vesikoskitalon rroksen wc tiloissa.

Laita palautettavan tuotteen tiedot ja maksuvahvituksessa oleva tilausnumero sähköpostilla osoitteeseen Saat paluuviestinä vahvistuksen palautuksesta. Palautus on maksuton. Palautuksen ja vaihdon toiseen tuotteeseen pitää tehdä viimeistään 60min ennen tunnin alkamista jolle palautettava tai vaihdettava tuote oli ostettu. Reklamaatiot Reklamaatiot voi osoittaa Studio Flow & Go:lle sähköpostilla Ohjeet kesän 2020 lähitunneille osallistumiseen: Studio Flow & Go on tehnyt seuraavia toimenpiteitä ja ohjeistuksia korona viruksen leviämisen estämiseksi sekä laatinut toimenpiteet mahdolliseen tartuntatilanteeseen: Tunneille saapuminen: Treeni/tanssivaatteet puetaan jo kotona päälle. Tunnille saavutaan noin 5min ennen tunnin alkua. Odota Vesikostitalon käytävässä tai ulkona jos olet saapunut liian aikaisin paikalle. Edellisen ryhmän pitää ehtiä poistumaan ennen uuden ryhmän saapumista. Kun olet saapunut Studiolle käy heti käsien pesulla ja käytä käsidesiä. Mene suoraan salin puolelle. Muista pitää turvaväliä muihin koko Studiolla oleskelun aikana.

Wed, 14 Oct 2020 22:42:24 +0000