Iskelmä Baari Tampere

 1. Iskelmä baari tampere to helsinki
 2. Iskelmä baari tampere vs

Musiikki Karaoke tahtoo!! 25. 11. 2009 00:30 No siinä tuo otsikossa tulikin. Eli: olen tulossa Manseen ja kaipailisin illaksi hyvää karaokemestaa. Löytyisikö sellaista joka olisi keskustassa, ei olisi ylipitkiä jonoja ja erityisesti kansainvälinen lista olisi hyvä? Toki ne äänentoistot ja hyvät juontajat olisivat myös plussaa. Ainiin, ja päivä kun tulen on siis torstai. en tiijä missä on mutta on kuulema tampereen maineikkaimpia Kaijakka on ainakin maineikas strippibaarina. Iskelmäbaari lienee turvallisin valinta. Jonoa kyllä on, mutta niinhän hyvissä paikoissa aina. Niin varmaan kirjoitti: Kaijakka on ainakin maineikas strippibaarina. Iskelmäbaari lienee turvallisin valinta. Mitä nauramista on Kaijakassa, ihmettelen. Se strippibaari on eri kerroksessa. Kaijakassa on todella hyvä levyvalikoima, löytyy nimittäin muitakin kuin Mellin ja Magnumin. Siellä on myös Finn ja Power, sekä nämä Mellit, Magnumit, en muista oliko Laulavat koirat sun muut. Uusista en tiedä, kun on jo vuosi aikaa kun olen käynyt.

Iskelmä baari tampere to helsinki

C. Jardin Del Sol 35100 Playa Del Inglés, Gran Canaria p. (+34) 928 768 582 Avoinna joka päivä klo 12-02. Tykkäämällä ISKELMÄ - BAARIN facebook -sivuista, pysyt parhaiten ajantasalla tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista uutisista. Keskustele tästä Asiaton sisältö

Näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja-Iskelmän kanavaääni - Joonas Nordmania kuullaan tänään Sadun Sunnuntaivieras -ohjelman kesäuusinnassa klo 13-16. 🌼 Kuinka montaa ammattia sinä olet elämäsi aikana tehnyt? Joonas on kokeillut myös toimittajan töitä, millainen kokemus se oli? Haastattelu löytyy myös RadioPlaystä: /sadun-sunnuntaivieras/listen/2027421/ -1:28 29

Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla perheellinen. Toki voi mennä 10v. kun Stefu on vähän hidas mies. Mies pimittää rahankäyttöään Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä? Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Iskelmä baari tampere vs

 • Myllykylän kartano porvoo
 • Iskelmä baari tampereen
 • Iskelmä baari tampere vs
 • Vvo oulu vapaat asunnot
 • Gala kebab harjavalta aukioloajat mean

Iskelmäbaarista olen kuullut kehuttavan, mutta lienee samantasoinen kuin muissa kaupungeissa olevat Iskelmäbaarit (kahdesta kokemusta). Sitten on se Killinki, itse en tykkää niin ahtaasta paikasta, mutta käypä katsomassa Tampereen paikat osoitteesta: PS. Näitä paikkoja on kerran aiemminkin kyselty, en muista aikaa milloin. Oon mikä oon kirjoitti: Mitä nauramista on Kaijakassa, ihmettelen. Uusista en tiedä, kun on jo vuosi aikaa kun olen käynyt. PS. Kaijakassa on ainakin tampereen laajin biisilista ja laitteet laulajan puolesta.. tissithä on tosiaan siellä erikerroksessa mutta eipä ne oo minua ainakaa haitannu;);) tiikerihai, iskelmä, iskelmä baari karaokeen panostaneet mut melkei joka puljusa alkaa olee josai nurkasa karaoke Heips, jatkanpa tähän vanhaan ketjun, kun olen tulossa Tampereelle työkeikalle ja iltaisin olisi aikaa käydä lauleskelemassa. Googletin ainakin Ale pupin, Kaijakan ja Tiikerihain. Kommentteja näistä ja jos tulee muita kivoja paikkoja mieleen.. tällaselle vähän keski-ikäiselle ihmiselle - kiitos Kaijakassa hyvät laitteet ja paljon valikoimaa myös englanninkielisellä listalla.

Gloriasta olen myös tykännyt. Tiikerihaissa on huono monitorointi, ei oikein kuule kunnolla ääntään, (kävin kerran kun oli ruuhkaa) levyvalikoima ok. Iskelmäbaarissa on hyvä valikoima suomilistalla, englanninkielisiä ei niin paljon. Täälläkin olisi monitorointi lavalle voitu järjestää paremmin. Hällänkellari ei ole paikkana kovin viihtyisä, mutta suht hyvä laulaa ja hyvät valikoimat kappaleissa. Tunnelmaltaan paras karaoke paikka ehdottomasti ravintola vanha minttu, vetäjä heittää hyvää läppää ja loistava kappale valikoima. Pertsa Ehdottomasti Pertsa kanssa samaa mieltä. Osallistu keskusteluun Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne? Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon ja siihen millaisena asiakkaat työpaikkanne näkee. Jos työntekijät ovat asiattamonäia ja käyttäytyvät kuin keskenkasvuiset lapset niin ei se yritys juurikaan houkuttele asiakkaita.

 1. Miesten pitkät t paidat
 2. Wharfedale sw 12 kokemuksia 9
 3. Nostalgia soittolista
 4. Parsa lohi piirakka in spanish
Wed, 14 Oct 2020 10:36:27 +0000