Helsinki Oulu Lentoaika

  1. Helsinki oulu lentoaika world
  2. Helsinki oulu lentoaika place

Elielinaukiolta lentokentälle kulkee bussi 415 ja Rautatientorilta bussi 615. HSL:n busseilla matkaan on varattava liikenteestä riippuen aikaa vähintään 45 minuuttia. Myös Finnair City Bus -linja-auto, joka kulkee lentokentälle yleensä noin puolessa tunnissa, starttaa matkaan Elielinaukiolta. Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Oulussa? Oulun lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevästi ja edullisesti Oulun joukkoliikenteen busseilla. Lentoasemalta keskustaan liikennöivät ainakin paikallisbussit 8B, 8 ja 9. Ydinkeskustaan suuntaaville kätevä bussi on 8B, jonka päätepysäkki on Toripakka kauppatorin tuntumassa. Myös linja 9 kulkee Heikinharjun alueelle Toripakan kautta. Heikinharju on Oulun keskustasta koillissuuntaan noin kahdeksan kilomerin päässä. Teknologiakylään ja yliopistoalueelle suuntaava linja 8 pysähtyy esimerkiksi Oulun linja-autoasemalla. Bussien tarkkoihin aikatauluihin ja reitteihin voit tutustua Oulun joukkoliikenteen nettisivuilla. Paikallisbussimatka Oulun lentoasemalta ydinkeskustaan maksaa noin 5, 80 euroa.

Helsinki oulu lentoaika world

  1. Helsinki oulu lentoaika airport
  2. Helsinki oulu lentoaika fc
  3. Helsinki oulu lentoaika news

Meno-paluu Yksisuuntainen Lähtökaupungin pitää olla eri kuin päämääräkaupungin. Valitse lähtökaupunki. Viimeisimmät haut {{}} {{}} - Inspiroidu! Päivämäärä vaaditaan. Etsitkö yksisuuntaista lentoa? 1 Matkustaja, Turistiluokka Luokka Saatavilla vain Economy-luokassa Vertaile: Halvat lennot välille Oulu ja Helsinki Säästä vertailemalla parhaiden lentoyhtiöiden ja verkkomatkatoimistojen lentojen hintoja välille Oulu ja Helsinki. Älä hukkaa aikaasi etsimällä halvimpia lentoja satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen tarjouksista – Jetcost vertailee ne puolestasi yhdellä painalluksella! Voit varata lentosi välille Oulu ja Helsinki parhaaseen hintaan vain hetkessä. Älä ohita mahdollisuutta säästää seuraavasta lennostasi välillä Oulu - Helsinki. Löydä ja vertaile lentolippujen hintoja Jetcost -sivustolla ja varaa lentosi nyt edullisimpaan hintaan. Suodata lentohakua kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki mieltymystesi perusteella Vertaile lentojen hintoja kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki tarpeidesi mukaan!

2020 23:20:19 Kuusamo 08. 2020 23:19:45 08. 2020 22:56:18 08. 2020 22:47:17 tieliikenne­onnettomuus: pieni

Kartta: Kuinka kauan kestää lentää Dubaissa Helsingistä? Lentoajan laskennassa standardoitu malli laskee Helsingin ja Dubain väliset etäisyydet sekä lähestymistavat ja laskut. Lennon rajoitusaste on n. 805 km / h - nousun ja laskeutumisnopeuden vuoksi. Muistakaa, että tämä on vain viitenumero, joka näyttää tavallisimmat lentoajat Helsingistä ja Dubain, ja että tietyt olosuhteet voivat tehdä lentoaikaa pidempään, sää, tekniset ongelmat tai peruutetut lennot. Lentoaika lasketaan Helsinki-Vantaalta, joka on Helsingin kansainvälinen lentoasema. Muut matkat: Näytä kaikki

Helsinki oulu lentoaika place

Myös syyslennot Ouluun voi saada halvalla. Esimerkiksi syys-lokakuussa kaupunkiin matkustavat saavat nauttia upeasta ruskasta ja halvoista lento- ja hotellihinnoista. Tarvitaanko lennolle Helsingistä Ouluun passia? Finnairin lennoilla Ouluun matkustavien ei välttämättä tarvitse ottaa mukaansa passia, sillä Finnair hyväksyy kotimaan lennoillaan matkustusasiakirjaksi myös virallisen henkilökortin, kuvallisen ajokortin tai Kela-kortin. Jos lennät Norwegianin lennoilla, on lennolle suositeltavaa ottaa joko passi tai kuvallinen henkilökortti.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Oulu? Lennot Helsingistä Ouluun liikennöivät suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Kummatkin lentoyhtiöt lentävät Helsingin ja Oulun väliä suorin yhteyksin, ilman välilaskuja. Oulun lentokenttä on lentoliikenteeltään Suomen toiseksi vilkkain, ja lentoyhteydet pääkaupunkiseudulta Ouluun ovat erinomaiset. Finnair ja Norwegian liikennöivät kaupunkiin tavallisesti kaikkina viikonpäivinä. Finnair operoi Ouluun parhaimmillaan jopa 18 lentoa päivässä. Vertaa lentojen hintoja ja voit saada lentoliput Helsingistä Ouluun hyvinkin halvalla. Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle? Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan kaupungin puolella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee kätevästi HSL:n lähijunalla, HSL:n julkisen liikenteen busseilla tai Finnair City Bus -lentokenttäbussilla. Lähijunat I ja P lähtevät lentokentälle Helsingin rautatieasemalta, ja matka-aika lentokentälle on junalla noin puoli tuntia.

Brändin Jetcost avulla löydät parhaat halpojen lentojen tarjoukset kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki sinulle mukautettuna. Valitse lentosi ominaisuudet käyttämällä saatavilla olevia suodattimia, kuten lentoaikaa, hintahaarukkaa, lentoyhtiötä ja paljon muuta! Vertaile nyt lentolippujen hintoja kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki ja löydä sinulle paras tarjous. Halvimmat käyttäjiemme äskettäin löytämät hinnat: Lennot Oulu - Helsinki alkaen 35 € Hinta löydetty Eilen alkaen 41 € Hinta löydetty 6 päivää sitten Hinta löydetty 9 päivää sitten Viimeaikaiset lentohaku: Oulu - Helsinki alkaen 113 € alkaen 166 € alkaen 88 € alkaen 154 € alkaen 89 € Tärkeimmät jatko lentoyhteydet kohteeseen Helsinki Suosituimmat reittihaut Suomi - Helsinki

Taksimatkan hinta lentoasemalta keskustaan on puolestaan noin 30–35 euroa. Kuinka kauan Helsinki–Oulu lento kestää? Lentäminen on kätevä tapa matkustaa Pohjois-Suomessa sijaitsevaan Ouluun, sillä suorat lennot Helsingistä Ouluun kestävät vain noin yhden tunnin. Ouluun on tarjolla joitakin välilaskullisia lentoyhteyksiä, mutta suorat lennot ovat yleensä nopeampia ja edullisempia. Milloin on paras aika matkustaa Ouluun? Oulu on suosittu matkakohde sekä kesäisin että talvisaikaan. Kesällä Pohjois-Suomen kaupunkiin matkustetaan nauttimaan esimerkiksi eläväisestä Rotuaarin kävelykadun alueesta, uimarannoista ja perinteikkäästä Pikisaaresta. Talvella Oulun seudulle kutsuvat matkailijoita puolestaan hyvät talviurheilumahdollisuudet. Lennot Helsingistä Ouluun ovat kalleimmillaan kevätkuukausista heinäkuuhun sekä joulukuisin ja hiihtolomien aikaan helmi-maaliskuussa. Jos haluat saada edulliset lennot talviselle lomalle Ouluun, kannattaa lennot hankkia esimerkiksi tammikuuksi, jolloin hinnat ovat yleensä halvat.

Wed, 14 Oct 2020 09:50:34 +0000