Saunalahti Saunalahti Saunalahti

  1. Saunalahti asiakaspalvelu

Prepaid-liittymän PUK-koodia ei ole mahdollista saada OmaElisasta, eikä Elisan asiakaspalvelusta. Jos puhelimesi kysyy PUK-koodia ja sinulla ei ole sitä tallessa, käytössäsi olevaa Prepaid-liittymää ei voi enää käyttää. Nettipaketin ostaminen Voit ostaa kiinteähintaisen nettipaketin PREPAID Kaupassa, R-kioskilla tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä tilattavien nettipakettien hinnat ja tilausohjeet löydät täältä. Internetin käyttöön tarvittava APN eli yhteysosoite on Prepaid-liittymissämme internet. Jos internet tai MMS-viestit eivät toimi laitteessasi, tarkista ovatko asetukset oikein. Katso laiteohjeet > Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G Saunalahti Prepaid Nettiaseman voit ostaa R-kioskilta. Katso hinnat verkkokaupastamme > Prepaid Nettiasema 4G -aloituspakkauksessa on Huawei E5573 4G -mobiilireititin. Reitittimen takuu on 2 vuotta. Ohjeet laitteen käyttöön > Saunalahti Prepaid toimii myös Ahvenanmaalla ja ulkomailla. Katso Saunalahti Prepaidin hinnat ulkomailla > Kohtuutonta mobiilinetin käyttöä (dataroaming) rajoitetaan Pohjoismaissa ja Baltiassa 11.

Saunalahti asiakaspalvelu

Tältä sivulta löydät ohjeita Saunalahti Prepaid -liittymän käyttöön. Saldoa ja paketteja Prepaid-liittymääsi lataat helposti PREPAID Kaupassa. Prepaid-liittymissämme ei ole laskuja eikä kuukausimaksuja, liittymän käyttö maksetaan etukäteen. Aloituspakkaus sisältää kaikkiin puhelimiin sopivan SIM-kortin (Mini/Micro/Nano), 6 € puheaikaa ja käyttöohjeen. Voit ladata saldoa ja ostaa netti- ja yhdistelmäpaketteja (netti/puhelut/viestit) PREPAID Kaupassa ja R-kioskeilla. Saldoa voit ladata myös Otto. -pankkiautomaateilla, Elisan myymälöissä, S-ryhmän kaupoissa, K-marketeissa sekä Shell/St1-huoltoasemilla. Katso tarkemmat latausohjeet > Jos lataat saldoa lataussetelillä, tarkista lataussetelistä latauskoodi (15 numeroa pitkä) ja lähetä Prepaid-liittymästäsi tekstiviesti LATAA [latauskoodi] numeroon 18258. Näet Prepaid-liittymäsi statuksen PREPAID Kaupassa (prepaid-liittymäsi puhelimen/tabletin kautta) ja ensimmäisen kaupasta tehdyn latauksen jälkeen (jos käytät muuta nettiyhteyttä). PREPAID Kauppa käyttää evästeitä, joten seuraavalla kerralla ei tarvitse erikseen syöttää puhelinnumeroa.

12. 2019 jälkeen aktivoiduissa Rajoitukseton 4G -paketeissa. Jos käyttö ylittää 50 Gt, netin nopeus muuttuu maks. 0, 5 Mbit/s tasolle Pohjoismaissa ja Baltiassa paketin paketin voimassaoloajan loppuun asti. Kohtuuttoman mobiilinetin käytön rajoittaminen ulkomailla (dataroaming) pohjautuu Saunalahti Prepaidin erityisehtoihin. Saunalahti Prepaid erityisehdot Saunalahti Prepaid -aloituspakkaus sisältää: kaikkiin puhelimiin sopivan SIM-kortin (Mini/ Micro/ Nano) 6 € puheaikaa käyttöoppaan ​ Saunalahti Prepaid käyttöopas Mainosviestit Saunalahti Prepaid -asiakkaana saat myös käyttöösi hyödyllisen tekstiviestipalvelun, joka tuo suoraan puhelimeesi tietoa Elisan ja yhteistyökumppaneidemme tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista. Viestien lähettämisen voit kieltää lähettämällä tekstiviestin STOP numeroon 18258. Huom! Liittymää koskevat tiedotteet, asiakaskyselyt ja lataus/lisäpalveluetuviestit eivät kuulu kieltopalvelun piiriin. Muuta huomioitavaa Prepaid-liittymää ei voi rekisteröidä omalle nimelleen tai henkilötunnukselleen, eikä numeroa voi siirtää toiselle operaattorille.

Elisa - Verkkokauppa Ladataan sivua...

Voit tarkastaa liittymän saldon myös lähettämällä maksuttoman tekstiviestin TILI numeroon 18258. Prepaid-liittymä on voimassa 3 kuukauden ajan käyttöönotosta. Tämä 3 kuukauden aika alkaa siitä hetkestä, kun otat liittymän käyttöön eli laitat SIM-kortin puhelimeen ja liittymä löytää verkon. Avaamaton (=ei ole otettu käyttöön) Prepaid-paketti ei vanhene. Jokaisen latauksen jälkeen liittymä on voimassa 12 kuukautta. Liittymään lähetetään ennen voimassaoloajan päättymistä tekstiviesti, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa tai ostamaan paketti. Vanhentuneella liittymällä voit vielä soittaa maksuttomiin numeroihin (hätänumero ja 0800-numerot), lähettää viestejä Prepaid-palvelunumeroihin (18258, 15020, 0509029999), vastaanottaa puheluita ja viestejä sekä ladata saldoa yhden kuukauden ajan. Soittaessasi kuulet aina äänitiedotteen, jossa pyydetään lataamaan heti lisää saldoa. Prepaid-liittymän PIN-koodi on oletuksena 1234. Prepaid-liittymän PUK-koodi löytyy vain SIM-kortin kehyksestä. Muistathan säästää Prepaid-aloituspakkauksen!

  1. Saunalahti saunalahti saunalahti
  2. Saunalahti adsl
  3. Saunalahti asiakaspalvelu

Liittymän kielen voit vaihtaa lähettämällä sanan SUOMI, SVENSKA tai ENGLISH numeroon 18258. Voit tilata Prepaid-liittymääsi vastaajan sekä puheen ja tekstiviestien estopalveluita asiakaspalvelustamme. Tilausta varten tarvitset Prepaid-liittymäsi PUK-koodin, joka löytyy vain SIM-kortin kehyksestä. 0606-, 0707- ja 0708- alkuisten maksupalvelunumeroiden sekä 169-, 177- ja 178-alkuisten SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on estetty Saunalahti Prepaid -liittymistä lain edellyttämällä tavalla. Kyseiset palvelut on tarkoitettu ns. tavaraostamiseen, kuten elintarvikkeet, lehtitilaukset, autopesut jne. Saunalahti Prepaid -liittymillä voi käyttää digitaalisesti toimitettavia lisämaksullisia palveluita, kuten esimerkiksi sisältöpalvelut, asiointipalvelut, viihdepalvelut, lahjoitukset jne. Saunalahti Prepaid -liittymää ei voi rekisteröidä omalle nimelleen tai henkilötunnukselleen, eikä numeroa voi siirtää toiselle operaattorille.

Wed, 14 Oct 2020 15:36:23 +0000