Elixia Onkiniemi Kokemuksia

 1. Aviisi 02/2010 - Testaa ilmainen poreamme ja hierontatuoli
 2. Elixia salmisaari

4. 6 4. 6 / 5 tähteä. Sulkeutuu 55 minuutin kuluttua Yhteisö Näytä kaikki 2 196 henkilöä tykkää tästä 2 126 henkilöä seuraa tätä 5 228 paikkamerkintää Tietoja Näytä kaikki Haarlankatu 4 (6 495, 98 km) 33230 Tampere Hae reittiohjeet Elixia Finland Location +358 10 3099350 Contact ELIXIA Onkiniemi on Messenger Kuntosali/fitness-keskus Hintaluokka €€€ Avoinna 6. 30–22. 00 Sulkeutuu 55 minuutin kuluttua Sivun läpinäkyvyys Näytä lisää Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät.

Aviisi 02/2010 - Testaa ilmainen poreamme ja hierontatuoli

En ole käynyt kuntokeskuskissa varta vasten pummilla, vaan olen Elixian jäsen, mutta hyödynsin säntillisesti kaikki ilmaislippuset ja puoliksikin ilmaiset lappuset, mitä käsiini on osunut. Jos mielii jumppailla muiden rahoilla, samanlaisia kuponkisaaliita voi yrittää metsästää muiltakin hyvinvointimessuilta. ShapeX:n lipukkeen otin käyttöön tosin vasta viimeisenä voimassaolopäivänä, koska luulin paikkaa pelkäksi kuntosaliksi ilman jumppia. Ihme kyllä sain paikalle raahauduttuani kymmenen päivän joululahjakupongin. ShapeX:ssä oltiin erityisen avokätisiä loppuvuodesta varmaankin siksi, että syksyllä perustettu liikuntakeskus oli niin uusi, että se tarvitsi paljon uusia jäseniä. Muuallakin lisätutustumisaika vaikutti olevan mahdollista kysymällä, kun harkitsi jäsenyyttä ja oli kiinnostunut jostain tietyistä jumpista. Sykkeen tutustumisviikon aikana tulin kipeäksi, joten tutustumisjaksoa venytettiin pyytämättä toiseen viikkoon. Kaikki paikat mainostivat isoja alennuksia, joita tutustumisen jälkeen saa, jos liittyy jäseneksi.

Ylitä risteys ajamalla suoraan ja jatka eteenpäin n. Toimistomme löytyy aivan rakennuksen Tampereen puoleisesta päädystä. Pysäköinti Yleisiä pysäköintipaikkoja löytyy rakennuksen Lielahden puoleisesta päädystä. Tuletko Nyssellä? Bussilla 3 ja 3V Toimistoamme lähin pysäkki on Onkiniemi (1000 ja 1001), josta matkaa kävellen perille on noin 450 metriä. Bussilla 21 ja 35 Lähimmät pysäkit ovat Santalahti (1002, 1003) sekä Savilinna (0098, 0099). Santalahden pysäkiltä matkaa toimistolle on kävellen noin 500 metriä ja Savilinnan pysäkiltä noin 650 metriä. Tarkemmat reittiohjeet löydät Repa Reittioppaasta.

 1. Hajuvesi Lacoste naisten-taika tuoksu
 2. Elixia onkiniemi kokemuksia
 3. Lasten kanssa ulkomaille minne
 4. Nordea mastercard platinum ehdot pay
 5. Tilitoimisto Tampere | Tilitoimisto Mandaatti Tampere | Bisnesviisautta
 6. Dlx musiikki
 7. Saapuminen | iDiD digital signage.
 8. Espoon asunnot hakemus
 9. 51 Ekaluokkalaisen reppuun | Sujuvampi arki
 10. Vuokrattavat

Esimerkiksi Elixiassa on erityiset Elixia-päivät, jolloin tutustujia haalitaan paikalle lehti-ilmoituksilla. Itse olin Hämeenkadun varrella päivystävälle Elixian feissarille toukokuussa liiankin helppo saalis, sillä olin Elixiaa ennen käynyt vain yhdellä hieltä haisevalla salilla, jonka jumppien askelkuvioissa en pysynyt perässä. Kansalaisopiston kursseilla tahti tuntui olevan puolestaan turhankin verkkainen. Kuvittelin, että Elixian helpot mutta tehokkaat tunnit, selkäjumpat ja raikkaat kolmen saunan suihkutilat ovat harvinaista herkkua. Itse asiassa vain Elixian arkiaamiainen on etu, josta joudun luopumaan vaihtaessani paikkaa. Kierrettyäni liikuntakeskuksia olen huomannut, että tunnit ovat joka paikassa melkein samoja ja tilat useimmissa paikoissa viihtyisiä. Jäsenyyspaikat kilpailevat nykyään liikuntaan mitenkään liittymättömillä oheisviihdykkeillä. Kuntoilijoita houkutellaan jäämään liikunnan jälkeen oleilemaan, sillä lähes joka jäsenyyspaikassa tarjolla on ilmaista kahvia ja lehtiä.

Elixia salmisaari

COVID-19 erityistoimenpiteet keskuksissa ELIXIA Onkiniemi toimii kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Haarlan vanhassa tehtaassa, jonka jopa 9 metriä korkeat, nykyaikaisiksi ja korkeatasoisiksi muutetut tilat huokuvat historiaa. Keskuksesta löytyvät nykyaikaiset, toiminnalliset tilat treenaamiseen, laadukas valikoima ryhmäliikuntatunteja ja Personal Trainer -palveluita, lastenhoito sekä laadukkaat kuntoiluvälineet. Pysäköinti pihassa on maksuton. ELIXIA Onkiniemessä on saatavilla myös hierontapalveluita. Varaa aikasi Esa Harsulle tai Aki Mäkelälammille. Keskuksen ajankohtaiset asiat ja tiedot tulevista tapahtumista löydät keskuksen Facebookista ja Instagramista. Tervetuloa!

Testaajakin saa hörppäistä ilmaiset sumpit, mutta myös pelata biljardia, istua hierontatuolissa, maata höyrysaunassa ilmainen kuorintavoide naamalla ja löllyä porealtaassa.

Jos Atalpan ahtaus alkaa hetkellisesti kyllästyttää, mutta kaupallisista liikuntakeskuksista tuntuu olevan mahdoton valita itselle sopivinta, on olemassa pelastus: useimpiin jäsenperiaatteella toimiviin kuntosaleihin pääsee tutustumaan ilmaiseksi. Enkä nyt tarkoita puolen tunnin lämmittelyä, vaan ilmaista päivän, viikon tai jopa kuukauden kuntoilua. Sain 1-30 päivän ilmaislippuja eri kuntoklubeihin, kun vierailin naisten shoppailu- ja hyvinvointimessuilla Naisdayssä, jonne puolestaan jaettiin ilmaisia lippuja Elixialla pahanmakuisten urheilujuomien kylkiäisinä. Naisdayssä jaettiin ilmaiseksi päivän passi Lady Lineen, viikon treenit Sykkeeseen, kuukauden passi ShapeX Clubiin ja tutustumiskäynti Leidiin. Lisäksi jaossa oli viikon treenit viidellä eurolla Leidiin. Naisdayn tutustumiskuponkien loputtua surffailin netissä ja huomasin, että tutustumiskertoja on myös ainakin GoGolla ja Fressillä. Sain GoGolle ja Fressiin parin päivän vierailun. Fressillä tosin voitin jonkun nettiarvonnan, joten toinen kuponki saattoi johtua siitä.

Tällä hetkellä tennis, sulkapallo ja jääkiekko kuuluvat laji valikoimaan.

KOULUTUS Liikunnanohjaaja 3v. Personal Trainer. Liikunnan ammattitutkinto. Kunto- ja terveysliikunnan ohjaaja. Fibaco Performance Coach. KOKEMUS Kuntosali ohjaaja ja asiakasneuvoja Nautilaus Rovaniemi 2006-2009. Asiakasneuvoja CMS Club Santasport Rovaniemi 2010. Liikunnanohjaaja Lapin Urheiluopisto Rovaniemi 2011. Personal Trainer Elixia Onkiniemi Tampere 2012-2013. Personal Trainer Evofitness Tammisto Vantaa 2013-2017. ERITYISOSAAMINEN Painonpudotus ja elämäntapamuutos-prosessit. Toiminnallinen harjoittelu erilaisin välinein ja omalla keholla. Kehon liikkuvuuden, toiminnallisuuden ja lihasepätasapainon parantaminen. Voiman ja laji kohtaisen voiman parantaminen. Tanko liikkeet esim. Rinnalle veto ja maastaveto. MITÄ VOIN TARJOTA PERSONAL TRAINERINA? Monipuolisesti ja motivoivasti haastavan, tehokkaan ja turvallisen harjoittelun monen vuoden kokemuksella. MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA? Itse tykkään harjoitella paljon tankoa, käsipainoja, renkaita ja omaa kehoa käyttäen. Lisäksi lenkkeilen ja pelaan eri pallopelejä.

Wed, 14 Oct 2020 12:14:09 +0000