Marsu Etsii Kotia

 1. Marsu etsii koti.mbnet

Vanhemmat ovat hyviä lentäjiä! On luovutusikäisiä 10 päivän päästä 7 Ilmianna ilmoitus 2 päivää sitten Sekarotuinen kilppari tyttökissanpentu Tampere, Pirkanmaa Lisätiedot Myydään sekarotuinen tyttökissanpentu. Syntynyt 25. 03. 20, elikkä täyttänyt 14v 1. 07. 20. Eläinlääkäri tarkistama ja rokotettu sekä madotettu... 4 Ilmianna ilmoitus 3 päivää sitten 10kk vanha maatiaiskissa Kuusiokunnat, Etelä-Pohjanmaa Lisätiedot Uutta kotia etsii auringonkeltainen isokoinen poika kissa. Syntynyt 03. 09. 2019 ja luovutetaan 01. 08. 2020 alkaen. Kissa on madotettu ja rokotettu.... 4 Ilmianna ilmoitus 5 päivää sitten Sekarotuinen metsäkissa Turku, Varsinais-Suomi Lisätiedot Tämä kaveri tarvitsee uutta kotia. Syntynyt 7. 3. 2018 ja on leikattu, sisällä on kiltti, kesäisin tykkää ulkoilla. Äiti on Siperian... 4 Ilmianna ilmoitus 5 päivää sitten Kaninpoikasia Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Lisätiedot Muutama kaninpoikanen vielä etsii uutta kotia. Tottuneet jonkin verran käsittelyyn. Ovat sekarotuisia isäkanina ollut belgianjätti ja äitikani hieman... 2 Ilmianna ilmoitus 2 päivää sitten Raidallinen kotikissan pentu Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Hei, meillä olisi suloinen kissan pentu, joka etsii uutta loppuelämän rakastavaa kotia.

Marsu etsii koti.mbnet

Kissa on suloinen raidallinen kotikissan pentu (pikku... 6 Ilmianna ilmoitus 6 päivää sitten Viljakäärme ja lasinen terraario Kemi, Kemi-Tornio Lisätiedot Kolmevuotias viljakäärme etsii uutta kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Mukaan saa ison lasiterraarion, jonka mitat ovat 100 cm x 40 cm x 40 cm... 3 Ilmianna ilmoitus 25 päivää sitten Kaksi leikattua poikakissaa etsii uutta kotia Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa Lisätiedot Kissat etsivät uutta kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Vanhempi 5-vuotias oranssiraidallinen ja nuorempi 4vuotias mustaharmaaraidallinen.... Ilmianna ilmoitus Alennettu hinta 4 päivää sitten Kiltti 5v poikaluppa Helsinki, Uusimaa Eur 80 Lisätiedot Tosi kiltti ja helposti käsiteltävä poika-luppa (kääpiöluppa/kääpiökani mix) etsii uutta kotia tyttärellä puhjenneen heinäallergian vuoksi. Allergian... 3 Ilmianna ilmoitus 10 päivää sitten Myskiankka ukko Lahti, Päijät-Häme Lisätiedot uutta kotia etsii myskiankka ukko. 3 Ilmianna ilmoitus 4 päivää sitten Tommy 1 v Raasepori, Uusimaa Lisätiedot 1-vuotias sekarotuinen Tommy on isokokoinen (n.

Kodinvaihtajat Ry June 1 at 2:19 AM Pepen ja Stevenin kuvausta päivitettiin yhdistyksen käytettyä Pepeä... silmävaivan takia eläinlääkärissä. Kevään aikana Pepen cherry eye hoidettiin leikkauksella kuntoon, hampaat puhdistettiin hammaskivestä, veriarvojen todettiin olevan priimaa ja sydän tutkittiin ultraäänitutkimuksessa terveeksi! Sitä oikeaa kotiaan etsivistä veljeksistä voit lukea tarkemmin See More

 • Milano rautatieasema kartta 21
 • Uudet perunat vihreitä
 • A katsastus haapajärvi
 • Suikalehärkä Broileri-cappelli- Hernekeitto Janssonin kiusaus Kasvispihvit Viipaloitu kasslerpaisti Broileri-riisivuoka - PDF Ilmainen lataus
 • Elokuvat helsinki maxim
 • Autoarvio: Koeajossa Honda Insight 1.3 Elegance | Autotalli.com
 • Lukkoliike lahti aleksanterinkatu
 • Helsingin kaupunki liikuntavirasto
 • Transformationaalinen johtaja on tämän päivän Jedi - MIF
 • Marsu etsii koti.mbnet.fi
 • Espoon vanha kirkko
 • Osinkopolitiikka arkistot - Nordnet Blogi

Vaimo muuttui tunnekylmäksi - ikäkriisi vai mikä? Ollaan nelikymppisiä, ja suhdetta 15 vuotta takana, kolme lasta meillä. Suhteemme on ollut varsin tasapaksu, turvallinen ja hauska. Vaimoon on voinut luottaa kuin vuoreen, ja hän on ollut semmoinen joka hoitaa kaiken pyyteettömästi, ja samalla hirmuisen aktiivinen touhuamaan kaikenlaista perheen kanssa. Vaimoni on ollut iloinen ja hauska, seksiä ja läheisyyttä on ollut riittävästi, joskin minä olen ollut noissa aloitteen tekijä, ja vaimo sitten "suostunut", Pari vuotta sitten vaimoni muuttui vähitellen kireämmäksi, toki samaan aikaan lasten harrastusmäärät lisääntyi, ja arki oli yhä hektisempää. Samalla vaimoni aloitti urheiluharrastuksen, joka vei loputkin ajan rippeet. Töissä hänellä oli myös kiirettä ja stressiä. Huomasin tuolloin itsekin, ettei meillä jää parisuhdeaikaa juuri lainkaan, eikä ehditty missään käymään kahdestaan. Kun yritin ehdotella, niin vaimolla aina joko väsy tai muita suunnitelmia, esim naapurin lapset tulee illaksi meille.

Myydään Ostetaan Vuokrataan Halutaan vuokrata Annetaan Tallenna haku Sulje Kehitämme palveluamme, ja olemme pian ottamassa tarkennetun haun käyttöön. Mitä hakuehtoja tarvitset?

Ja kun sanoin että aikani ehdotin, ja sain torjuntaa, ja lopetin ehdottelut. Niin hän käänsi asian niin, että olis pitäny valita päivät paremmin, milloin ehdottaa, ja tarpeeksi ajoissa, esim 2 viikkoa etukäteen, kun hänellä on omaa elämää niin paljon, toisin kuin minulla. Vaimoni tokaisikin, että hankkisit säkin elämän, niin ei tarttis aina hänessä roikkua. Ja kun en edes mitenkään roiku. Vaimoni tavallaan haluaa että ehdottelisin kaikenlaista yhteistä, että hän pääsisi torjumaan ja sanomaan että hanki elämä. Sitten jos teen omia juttuja, näen kavereitani, enkä ehdottele hänelle mitään, niin sitten olenkin huono mies, joka "ei koskaan" yllätä eikä vie mihinkään esim ravintolaan tms. Aivan mahdotonta käydä rakentavaa keskustelua vaimoni kanssa. Minusta on yhtäkkiä tullut syyllinen aivan kaikkeen, ja vikoja löytyy yhtäkkiä aivan kaikesta. Tuntuu että kaikki nuo asiat mitä olen kokenut vaimoni osalta kummallisiksi, esim yhtäkkinen haluttomuus tehdä yhdes asioita, onkin kääntynyt minun syyksi.

2 hei 22:34 Kani/marsu häkki 21:16 Marsu veljekset VARATTU 1 hei 15:38 LPS Isot Marsut 4 € 30 kes 23:45 LPS Pienet Marsut 23:43 Marsuja 21:24 Seuraava sivu » Viimeinen sivu

Wed, 14 Oct 2020 12:02:08 +0000