Kuopio Tahko Bussi

  1. Kuopio nilsiä bussi hinta
  2. Kuinka päästä kohteeseen Tahko paikassa Nilsiä kulkuvälineellä Bussi | Moovit
  3. Kuopio nilsiä bussi

Lennä, autoile, hyppää junaan tai seilaa satamaan. Löydä kartat ja kulkuyhteydet matkallesi Järvi-Suomen pääkaupunkiin. Kulkuyhteydet Keskellä Suomea sijaitsevaan Kuopioon on helppo tulla niin lentäen, junalla kuin autollakin – ja jopa vesiteitse Suomenlahdelta saakka. Tervetuloa Järvi-Suomen sydämeen! Lentäen perille Kuopion lentokentälle on alle tunnin mittainen yhteys Helsinki-Vantaan lentokentältä, josta Kuopioon saapuu seitsemän päivittäistä Finnairin lentoa. Lentoasemalta Kuopion keskustaan ( 14km) pääsee sujuvasti paikallisliikenteen bussilla. Kentällä on myös taksitolppa, mutta varsinkin ryhmien on suositeltavaa varata taksi tai pikkubussi etukäteen. Alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalle Tahkolle kentältä pääsee kätevimmin etukäteen tilattavilla, kiinteähintaisilla kuljetuksilla. Hyppää junaan Kuopion Rautatieasema sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja junia kulkee runsaasti sekä etelästä että pohjoisesta. Helsingistä junia saapuu päivittäin kymmenen vuoron verran ja perille pääsee noin neljässä tunnissa.

Kuopio nilsiä bussi hinta

Etsimme Teille aina edullisimman mahdollisen vaihtoehdon!

  • Kuopio tahko bussi hinta
  • Kuopio tahko linja-auto
  • Leijonat karjala turnaukseen
  • Kulkuyhteydet: Linja-autoasema - Break Sokos Hotel Tahko - sokoshotels.fi
  • Jyväskylään uusi Volvo Truck Center loppuvuodesta 2020 - Konepörssi.com
  • Postin hallituksen puheenjohtaja vaihtui, osinkoa jaetaan 30 miljoonaa – verkkouutiset.fi
  • Kuivabetoni vs valmisbetoni

Kuinka päästä kohteeseen Tahko paikassa Nilsiä kulkuvälineellä Bussi | Moovit

Kuopio nilsiä bussi

Edullisen matkan voit myös varmistaa antamalla etukäteen valtuuden kyytisi yhdistämiseen muiden kesken. Tavoite on saada aina edullisin mahdollinen hinta kyseisenä ajankohtana kun kyytiä tarvitset. Anna tilauksesi vähintään vuorokautta aikaisemmin jos haet yhdistelykyytiä. Kiinteät hinnat koskevat Tahkon ja Rissalan lentokentän, Kuopion rautatieaseman ja linja-autoaseman, Siilinjärven rautatieaseman ja linja-autoaseman, Nilsiän keskustan tai Kuopion ulkopuolisia matkoja erikokoisten ryhmien kesken. Ostosreissut matkan aikana mahdollisia, odotushinta 40€/h 15 minuutin jaksoissa. Tilaa 044 5455 695 Sähköposti: Hinnat / hlöä 1-3 4-6 7-8 9-12 13-16 17-49 hlöä Lentokentälle (ltä) 75 € 85 € 95 € 110 € 120 € Siilinjärvelle (ltä) 65 € 115 € Kuopioon (sta) 105 € 140 € Kouvolaan (sta) 1-8 hlöä Taksilla 600 € 700 € Helsinkiin (stä) 1-8 hlöä Taksilla 650 € 800 € Annamme mielellämme tarjouksen myös kaikenlaisista muistakin matkoista kotimaassa tai ulkomaille. Autot —>> 1+4, 1+8. 1+12 ja 6 kpl 1+16 sekä 1+50 hlöä.

Tahkonrinteiden P-alueelta, Break Sokos Hotel Tahkon edestä ja Tahko Spa Hotellin etuovelta sekä Golden Resortin portilta. Bussi siis ajaa Nilsiään Golden Resortin ja Simolan kautta. Kesäkaudella Nilsiän ja Tahkon välillä ei liikennöi busseja. Ota alle auto tai moottoripyörä Automatka Helsingistä Kuopioon kestää noin viisi tuntia ja matka taittuu sujuvasti Suomea halkaisevaa valtatie 5:ta pitkin. Bussiyhteyksiä alueelle saapuu niin etelästä kuin pohjoisestakin. Motoristeille sopivia reittejä savossa on rajattomasti ja kesäiset, maalais- ja rantamaisemissa kiemurtelevat mutkatiet ohjaavat ohikulkijoita nauttimaan matkasta. Kiinnostavia kohteita Kuopion Taksiykköset Luotettava taksi palveluksessasi Kuopiossa. Tilaa perinteisesti soittamalla tai lataa Taksi1 -sovellus ja seuraa taksin saapumista reaaliaikaisesti. Bussi- ja Taksiliikenne Hyvönen Nilsiä-Tahko alueella toimiva taksi- ja pienoisbussiyritys palvelee laadukkaalla kalustolla tilausajoista business-luokan palveluihin. Kiinteähintaiset jatkoyhteydet kentältä ja juna-asemalta.

Wed, 14 Oct 2020 16:58:24 +0000