Jossain On Tie Ulos

Nyt tuntuu kuin Pariisin kevät ei keksisi mitään, ellei sen olisi pakko. Tapa yhdistää kunnianhimo ja sympaattisuus on kadonnut täysin. Jossain on tie ulos kuulostaa levyltä, jonka on tehnyt stressaantunut, kuoliaaksi väsynyt ja burnoutin partaalla oleva yhtye. Sillä soittavaa ryhmää ei ennen kaikkea tunnista enää yhtyeeksi, joka Pariisin kevät joskus oli. Kun levyn väsyneisyyden huomattuaan kiinnittää huomion sanoihin, ei pääse irti ajatuksesta, että levy on myös allegoria yhtyeen nykytilasta, kärsivän popyhtyeen hätähuuto. Laulutekstien sinä voisi monessa kohdassa olla Pariisin kevään idea, luova, kekseliäs ja pohjattoman inspiroitunut. Mutta se vain pakenee. Teoriaan sopii myös se, kuinka yhtyeen keskushahmo Arto Tuunela on puhunut jatkuvasti haastatteluissa intuitiouskostaan. Kun tätä levyä tulkitsee alitajunnan logiikan kautta, se kertoo paljon enemmän kuin artisti ikinä myöntäisi julkisesti. Jo avauskappale Viimeisen päivän ensimmäinen säkeistö sanoo paljon, varsinkin kun tiedämme, miten luovuudella ladattuja tiloja ketjuhotellien huoneet ovat.

PARIISIN KEVÄT: Jossain on tie ulos - Soundi.fi

Pariisin Kevät – Jossain on tie ulos - Keskisuomalainen

Tuoreimmat tilastot vaikuttavat surullisen tosilta ja niiden pohjalta on voitu aloittaa ripeästi nykyiset pandemian leviämistä estävät toimet. Kuten kaikki virukset, COVIDin täytyy päästä isäntäsoluihin sisälle. Tähän se kykenee sitoutumalla ACE2-reseptoriin, joita on elimistössä lähes kaikkialla ja joiden toiminta on häiriintynyt verenpaineen säätelyyn vaikuttavissa perussairauksissa, joita on keskimäärin enemmän meillä miehillä ja vanhoilla. Meillä on myös immunologinen vaste erilainen. RNA-virus on ihmisen elimistössä vain vieras, jonka immuunijärjestelmämme pystyy yleensä hoitelemaan. Nyt virus on täysin uusi lajillamme ja voi aiheuttaa vaikeita taudinkuvia, kuten keuhkojen vajaatoimintaa, muiden sisäelinten vajaatoimintaa ja lopulta kuoleman. Mikään kokeellinen lääkitys ei ole osoittautunut vielä kovin tehokkaaksi ja vaikka useiden jo olemassa olevien lääkkeitä tehoa testataan, yksittäisen ihmisen kohdalla ei kannata näitä kokeiluita tehdä. COVID on erityisen tarttuva, hyvin myös elimistön ulkopuolella säilyvä ja aiheuttaa monenlaisia taudinkuvia lievästä vaikeaan.

Pariisin kevät – Jossain on tie ulos / Nuorgam

Kokonaisuus on silti vahva. Pariisin Kevät jatkaa ennakkoluulottomasti 2010-luvun suomalaisen populaarimusiikin kärkikahinoissa. Historian valossa se asettuu saumattomasti samalle aikajanalle Hectorin, Eppujen ja Zen Cafen kanssa.

  • Älä luovuta (Noli cedere) Neljä Ruusua LYRICS
  • Jasper Pääkkönen aikoo suojella ilmastoa | Kalastus.com
  • Valtakirja auton myyntiin
  • Teemu pukki salary 2019
  • Koiran kuivat anturat
  • Myydään volvo v70 kesärenkaat 2017
  • Etu hankkion kate bosworth
  • Myydään cube nutrail pro
  • Nalle puh ja nasu
  • Pariisin kevät – Jossain on tie ulos / Nuorgam

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Wed, 14 Oct 2020 10:40:41 +0000