Jeep Renegade Arvostelu

 1. Oklahoma City Will Rogers World lentokenttä-autonvuokraukset - KAYAK
 2. Koeajo: söpöä spagettiwesterniä – Jeep Renegade

Etumatkustajan edessä oleva muhkea kahva toi yhdelle matkustajista mieleen dinosauruksen luun Kiviset ja Soraset –sarjakuvasta. Tuulilasin oikeassa alakulmassa kiipeää pieni Jeeppi. Vaihdetangon nuppi puolestaan on melkoinen mollukka. Kojelaudan keskellä olevaan näyttöruutuun saa esiin kompassin, joka näyttää ajoilmansuunnan. Sama viesti näkyy kirjaimena mittaristossa. Kierroslukumittarin korkeimpien lukemien kohdalla taustassa on hiekanvärinen roiskekuvio, jonka joku voi mieltää tuleksikin. Taaksekin helppo istua Taakse käyntikin sujuu voimistelematta, sillä takaovet aukeavat reilusti. Takana istuvilla on auton pituuteen nähden kohtalaisen hyvin tilaa – korkeussuuntaan reilustikin – mutta takapenkki on aika karun tuntuinen. Selkänoja on ainakin allekirjoittaneen mielestä ikävästi pullistettu. Takana istuva 180-senttinen joutuu koukistamaan jalkansa, jos edessä istuu toinen 180-senttinen. Pidemmän kuljettajan takana jalkatila loppuu kesken. Tavaroille Renegadessa on tilaa vain 351 litraa.

Oklahoma City Will Rogers World lentokenttä-autonvuokraukset - KAYAK

0. 2. 2 Kameran sarjanumero 183056000697 Objektiivi EF24-70mm f/2. 8L II USM Metatietojen viimeinen muokkauspäivämäärä 10. maaliskuuta 2019 kello 16. 33 Arvostelu (enintään 5) 3 Alkuperäisen asiakirjan tunniste D1D9BEED66BCC99180AE1DB6ED2B9F90 Tekijänoikeudellinen tila Tekijänoikeuksien alainen Verkossa oleva tekijänoikeustieto Lyhyt otsikko Jeep Renegade, GIMS 2019 Avainsanat GIMS Jeep Kuvan maa Switzerland Kuvan kaupunki Le Grand-Saconnex Kuvan provinssi tai osavaltio Geneva Sijainti kuvan kaupungissa Palexpo Kuvan maan maatunnus CH IIM:n versio 4

Kuva:, Kari Ylänne SUV-malliksi Renegadessa on paljon maasturimaisuutta: korkealle nouseva kori, ajo-ohjelmat eri keleille, alamäkihidastin, 20 senttimetrin maavara, ikoniset valot ja kattoluukut. Varmuuden vakuudeksi kierroslukumittariin on kovimpien kierrosten kohdalle painettu mutainen roiskekuvio. Koeajoauton huomiota herättävän värin valmistaja on nimennyt viidakonvihreäksi. Hernekeittokin siitä voi tulla mieleen. Dedikoidut paikat kahdelle ei tarkoita sitä, etteikö kolmaskin mahtuisi takapenkille. Kuva:, Kari Ylänne Bensiinimoottoriset Renegadet ovat 1, 4-litraisia ja etuvetoisia. Diesel-malleissa on 2, 0-litrainen pata, neliveto ja automaattivaihteisto paitsi halvimmassa versiossa, joka tottelee manuaalivaihteistoa. Sisällä on varsinkin korkeussuuntaan valtavasti tilaa. Etupenkit tuntuvat jämäkiltä. Ristiselän tukea lukuun ottamatta penkit säätyvät mekaanisesti. Ohjaamo on avara ja helppokäyttöinen. Kuski arvostaa lämmitettävää rattia. Kuva:, Kari Ylänne Takapenkin tilojakaan ei voi moittia.

Renegade etuvetoisena ja automaattivaihteisena on täsmäisku juuri myydyimpään luokkaan. Harmillisesti Jeep ei ole osannut siirtää vahvuuksiaan vankkana ja maastokykyisenä äijämerkkinä näin pieneen autoon vaikkapa Suzuki Jimnyn tyyliin. Vaikka Renegaden ulkomuoto erottuu pikkumaasturien joukosta edukseen, varsinkin näin talvikelillä uskottavuus karisee nopeasti nelivedon puuttumisen myötä. Toki nelivetoversiot ovat tulossa, mutta niiden hinta noussee jo isompien kilpailijoiden varpaille. Lisätietoja:

Etuistuimien ristiseläntuki on sähköisen säädön ansiosta tehokas. Sporttisen näköisissä istuimissa on riittävästi sivuttaistukea ja kestävän oloinen kangasverhoilu. Etumatkustajalle on maastoa varten tunnelmaa nostattava kojelaudan "kauhukahva". Takaistuimella on aivan riittävästi polvitilaa myös pitkäjalkaiselle, ja korkeassa katumaasturissa on tietysti mukavasti päätilaa. Trailhawk on erittäin hyväntuulinen ja ominaisuuksiltaan kyvykäs maasturi. Se ei jätä pahan paikan tullen pulaan, mutta sillä on miellyttävä ajaa myös tavallisissa olosuhteissa. Myös säilytystilaa on riittämiin. Konsolissa olevan kätevän ja syvän avolokeron lisäksi autossa on kannellinen lokero ja kaksi mukitelinettä. Renegade Trailhawkin perustavaratila? Se on käytännöllisen syvä, mutta suurimman tavaratilan suhteen heitämme kehitysvinkin: silloin kun tarvitaan kaikki mahdollinen kuljetustila, takaselkänojien kaataminen ei synnytä tasaista pintaa, ja litroja haukkuu ikävään "portaaseen". --- Jeep Renegade Trailhawk 2.

Koeajo: söpöä spagettiwesterniä – Jeep Renegade

aikuismatkustajien suoja 33 pistettä (87%) lasten suoja 42 pistettä (85%) jalankulkijan suoja 24 pistettä (65%) turvavarusteet 10 pistettä (74%) Jeep Renegade sai tulokseksi 5 tähteä Jeep Renegaden varusteluun kuuluvat kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyt, päätä suojaavat turvaverhot edessä ja takana sekä sivuturvatyynyt edessä. Kuljettajan ja etumatkustajan turvavöissä on voimanrajoittimet ja kaksivaiheiset esikiristimet. Kaikilla paikoilla on turvavyömuistuttimet. Takaistuimien reunapaikoilla on iSize-Isofix-kiinnikkeet turvaistuimille. Aikuismatkustajien suoja Matkustamon rakenteet säilyttivät etutörmäyksessä hyvin muotonsa. Testinuket osoittivat, että etupenkeillä istuvien polvet ja reidet saivat hyvän suojan. Jeep osoitti, että erikokoiset ja eri asennoissa istuvat henkilöt saavat yhtä hyvän suojan polvilleen, jotka voivat kolaritilanteessa osua kojelautaan. Kuljettajanukke sai etutörmäystestissä hyvän suojan koko vartalolleen. Sivutörmäystestissä kaikki elintärkeät vartalonosat saivat hyvän suojan ja Renegade sai täydet pisteet.

 • Jeep Renegade 2014 | Autoliitto
 • Tsaikka lasin pidike
 • Burger king helsinki vantaa hinnasto
 • Koeajo: söpöä spagettiwesterniä – Jeep Renegade
 • Lapsilisä toisesta lapsesta
 • Suvi teräsniska täydellinen elm grove
 • Hammashoidon korvaaminen - kela.fi
 • Vauva ei syö puuroa
 • Varhaiserityiskasvatus | Asukkaalle
 • Jeep Renegade on sympaattinen auto – jopa hernekeiton värisenä - Autot - Ilta-Sanomat

Ajoneuvot | Koeajo | 11. 3. 2019 1. 3 DCT Limited Italialainen sydän sykkii amerikkalaisissa kuorissa entistä pontevammin, kun Jeep Renegade koki kasvojenkohennuksen. Hyvää: tilat ulkomittoihin nähden, varustelu. Huonoa: suuri kääntöympyrä, rengasmelu. Jeep Renegade on Suomessa jäänyt harvinaisuudeksi, mikä ei välttämättä johdu auton ominaisuuksista vaan maahantuojavaihdoksien aiheuttamista katkoista myynnissä. Nyt kauppa alkaa uudella innolla ja ilmeellä. Renegaden ajovalot on vaihdettu ledeiksi, puskurit muotoiltu menevämmiksi ja maskiin lisätty kromin kiiltoa. Varsinaiset uudistukset löytyvät kuitenkin heti niiden takaa, sillä bensiinimoottorit on vaihdettu pienempiin, taloudellisempiin ja vähempipäästöisiin. Samalla niin vakio- kuin lisävarustelistaakin on pidennetty. Ryhtiä istumiseen Renegade on amerikkalaiseksi autoksi nykypäivänä harvinaisen pienikokoinen, vaikka onkin alkuperäistä sota-Jeeppiä suurempi. Apua on saatu uudelta omistajalta Fiatilta, jonka erikoisalaa ovat aina olleet pienet autot.

Parhaimmillaan Renegade on maastossa. Jotta ajamisesta nauttisi myös kaupungissa, ohjauksen soisi olevan vähemmän jähmeä. Myös kääntöympyrä tuntui suurelta auton kokoon nähden. Katon saa auki sekä sähköisesti että manuaalisesti. Kuva: Kari Ylänne Jeep Renegade 1. 0 Multijet 140 hv AT9 4WD 75th Anniversary Moottori R4, turbo, 1 956 cm³, 103 kW (140 hv)/3 750 r/min, 350 Nm/1 900–1 750 r/min Suorituskyky 0–100 km/h 10, 0 s, huippunopeus 182 km/h Kulutus 5, 6 l/100 km Diesel CO2-päästöt 150 g/km Voimansiirto A9, neliveto Mitat p 4 259, l 1 805, k 1 727 mm, akseliväli 2 570 mm, omamassa 1 610 kg, tavaratila 351–1 297 l, tankki 48 l Hinta 42 719 euroa Kiitämme Off-road-ominaisuuksia Avaria sisätiloja Moitimme Metelöivää moottoria Ohjauksen kulmikkuutta

41 Linssin polttoväli 35 mm Leveysaste 46° 14′ 9, 6″ N Pituusaste 6° 6′ 36″ E Kuvan resoluutio leveyssuunnassa 240 dpi Kuvan resoluutio korkeussuunnassa 240 dpi Käytetty ohjelmisto Adobe Photoshop Lightroom Classic 8. 2 (Windows) Viimeksi muokattu 10. maaliskuuta 2019 kello 15. 33 Valotusohjelma Aukon etuoikeus Exif-versio 2. 31 Digitointipäivämäärä 5.

Thu, 15 Oct 2020 05:06:03 +0000