Aito Hyvän Olon Kauppa

  1. Aito hyvän olon kauppa kaleva
  2. Aito hyvän olon kauppa kangasala

Myymälä Yhteystiedot Kauppias AITO hyvän olon kauppa Espoonlahti Ulappakatu 1 D 12 02320 ESPOO Puhelin 040 351 1336 AITO hyvän olon kauppa Espoo Mankkaa K-Supermarket Mankkaa Sinikalliontie 1 02630 Espoo Puhelin 040 482 3338 AITO hyvän olon kauppa Haapavesi Kukka ja Luontaistuote Urheilutie 49 86600 Haapavesi Puhelin (08) 452923 AITO hyvän olon kauppa Hamina Haminan Luontaistuote Kaivokatu 10 49400 Hamina Puhelin (05) 3440745 AITO hyvän olon kauppa Malmi Ylä-Malmintori 3 Puhelin (09) 3858204 AITO hyvän olon kauppa Helsinki Yrjönkatu Yrjönkatu 25 (21. 7. alk. Eerikinkatu 4) Puhelin 0449805830 AITO hyvän olon kauppa Itäkeskus Kauppakeskus Itis Tallinnanaukio 3 00930 Helsinki Puhelin 050 538 1237 Lue lisää!

Aito hyvän olon kauppa kaleva

Luontaistuotteet, ravintolisät. Hyvän olon hoitotuotteita. Avoinna: ma–pe 10–17 ja la 10–14. Jaa:

AITO hyvän olon kauppojen ketjuun kuuluu yli 60 myymälää ympäri Suomea sekä laajan valikoiman verkkokauppa. Ketju on perustettu vuonna 1983, eli meillä on kokemusta jo yli 30 vuoden ajalta. Olemme sataprosenttisesti suomalainen terveyskauppaketju – ketjun omistavat suomalaiset luontaistuotealan yrittäjät. Toimimme osuuskuntana, eli kaikki AITO-kauppiaat ovat mukana päätöksenteossa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Ketjun perustamisvuosi: 1983 Ketjun alkuperämaa: Suomi Yksiköiden määrä Suomessa: 60 Yksikön alkuinvestointivaatimus: 0-10. 000 Yksikön keskimääräinen liikevaihto: 11200/kk Ketjumme yrittäjän toiminta: AITO palvelupiste-jälleenmyyjä sijoittuu vilkkaiden asiakasvirtojen äärelle kauppakeskuksiin tai etumyymälöihin. Asiakkaita ovat tyypillisesti +40-vuotiaat naiset sekä terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet nuoret kaupunkilaiset. Jälleenmyyjä myy ketjun omia AITO-tuotteita, omaa maahantuontia olevia Viridian-tuotteita sekä myydyimpiä luontaistuotteita.

Hän voi myös tehdä erilaisia mittauksia palvelupisteessä, esim. HCA-mittaus. Jälleenmyyjällä voi olla useampi yksikkö halutessaan. Millaista yrittäjää haemme: Arvostamme - aktiivisen myynnin osaamista - luontaistuotealan työkokemus on plussaa - asiakaspalveluasennetta - mielellään, mutta ei pakollisesti luontaistuotealalle sopivaa koulutusta: esimerkiksi luontaistuoteneuvoja, ravintovalmentaja/terapeutti, fytonomi Ketjumme tarjoaa yrittäjälle: Ketju tarjoaa jälleenmyyjälle hyvän ostoedun, alkukoulutuksen, Palvelupisteen kalusteet joustavalla rahoituksella/leasingilla. Tuotteet on valmiiksi neuvoteltu tukkujen kanssa, jälleenmyyjä vain tilaa ne kätevästi hyvällä ostoedulla intrasta. Ketjumarkkinointia tehdään somessa ja suoramainontajakeluna. Jälleenmyyjä saa eri maksusta ottaa alueelleen suoramainontajakelun. Jälleenmyyjä hoitaa itse oman taloushallintansa. Palvelupisteeseen kuuluvan kassaohjelman ja laitteen osalta IT-tuki ketjulta.

🌱 UUTTA! 🌱 Tuhti lukupaketti, 32-sivuinen hyvän olon opas, on ilmestynyt ja noudettavissa lähimmästä AITO-kaupastasi! Kipaise hakemassa maksuton opas itsellesi. Oppaasta löydät vinkkejä jaksamiseen, palautumiseen, hyvinvointiin keväällä ja kesällä, vastustuskyvyn tukemiseen ja paljon muuta. Sekä upeita ajankohtaisia tarjoustuotteita ja uutuuksia. 💚 Nouda lehti lähimmästä AITO-kaupastasi: 💚 Lue lehti netissä: 🌱 NEW! 🌱 A hefty reading package, a 32-page guide to good feeling, has appeared and can be picked up from your nearest AITO store! Go get a free guide for yourself. In the guide you can find tips for strength, recovery, well-being in spring and summer, supporting resistance and much more. And gorgeous current discounted products and new products. 💚 Get a magazine from your nearest AITO store: 💚 Read the magazine online: Translated

Aito hyvän olon kauppa kangasala

  • Muuttolaatikko hong kong
  • Aito hyvän olon kauppa beach
  • Aito hyvän olon kauppa china
  • Aito hyvän olon kauppa joensuu
  • Jarkko Ahola toteutti 40-vuotiaana pitkäaikaisen haaveensa - osti omakotitalon Tampereelta
  • Talviuintikausi on Imatralla täydessä vauhdissa, vaikka monen makuun +8-asteinen vesi on vielä liian lämmintä — Katso tästä, missä kaikkialla pääsee pulahtamaan avantoon Imatralla ja naapurikunnissa - Uutisvuoksi
  • Aito hyvän olon kauppa itis

Kuulumme AITO-ketjuun Ryytiaitta on AITO hyvän olon kauppa. AITO, entiseltä nimeltään Luontaistuntija, on Suomen vanhin ja aidosti suomalainen terveyskauppojen ketju. Asiantuntemus Ketjumme on perustettu jo vuonna 1983 – meillä on siis kokemusta terveyden ylläpitämisestä jo yli 35 vuoden ajalta. Ryytiaitta on AITO hyvän olon kauppa 100% suomalainen Olemme 100% suomalainen terveyskauppaketju. Paikalliset AITO kauppiaat ovat suomalaisia, itsenäisiä pienyrittäjiä – nyt ja jatkossa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Aidosti suomalainen -merkillä haluamme kantaa kortemme kekoon suomalaisen työn, palvelujen ja yrittäjyyden puolesta. Siksi korostamme myös tuotevalikoimassamme suomalaisia tuotteita – jos jokainen suomalainen ostaisi kuukausittain vaikka vain 10 eurolla enemmän suomalaisia tuotteita, syntyisi Suomeen 10 000 uutta työpaikkaa. Osuuskunta – kaikki yhdessä Toimimme osuuskuntana, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki AITO-kauppiaat ovat mukana päätöksenteossa.

AITO hyvän olon kaupat palvelevat Sinua asiantuntevasti ja luottamuksella. Ihmisten hyvinvoinnista välittäminen on meillä aitoa! Lue uusin AITO hyvän olon lehti Ota yhteyttä meihin! Jätä tähän yhteystietosi ja viestisi, niin me olemme sinuun yhteydessä:

Ryytiaitta | AITO hyvän olon kauppa, suomalainen luontaistuotekauppa Ryytiaitta Myymälät AITO hyvän olon kauppa Luontaistuotekauppa jo vuodesta 1982! Ryytiaitalla on kaksi myymälää. Ensimmäinen myymälä avattiin Poriin jo vuonna 1982. Toinen myymälä avattiin Raumalle vuonna 2002. Asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme palvelee sinua Porissa Tikkulantie 2:ssa, ABC liikennemyymälän yhteydessä ja Raumalla osoitteessa Karjalankatu 5, Citymarketin yhteydessä. AITO hyvän olon kauppa – intohimona terveytesi! Ryytiaitan kauppiaana toimii Juho Lyytikäinen Laadukkaat ja puhtaat tuotteet Painotamme tuotevalikoimassamme ihmisen ja ympäristön kannalta kestäviä ja hyviä vaihtoehtoja, kuten Aito – ja Viridian -tuotteet. Aito- ja Viridian -tuotesarjat koostuvat laadukkaista ja mahdollisimman luonnollisista ravintolisistä, jotka eivät sisällä turhia täyte- tai lisäaineita. Runsaan tuotevalikoiman ja yksilöllisen neuvonnan lisäksi kaupoissamme on ajoittain tarjolla myös terveysmittauksia. Kysy mittauksista lisää myymälöissämme.

Wed, 14 Oct 2020 14:36:06 +0000