Halpa Halli Shokkipäivät

HalpaHallin pyörävalikoima 2020 LUE

Halli

  1. Halpa halli shokkipäivät bangalore
  2. Halpa majoitus
  3. Halpa halli shokkipäivät berry
  4. Oikeus hyvään hoitoon
  5. Yhteystiedot ja palvelut | ABC S-market Komiaho Kajaani | Asemat | FI | ABC-asemat
  6. Halpa

Halpa halli shokkipäivät berry

#halpahalli #shokkipäivät #softshell #ulkoilu #vapaaaika #tarjous #halpaa #pukeutuminen #kuntoilu #kiirakorpi 37 ⚡️⚡️⚡️ Halpa-Hallissa Shokkipäivät 7. -17. 10.! ⚡️⚡️⚡️ Talo täynnä shokkihintaisia tuotteita! #halpahalli #shokkipäivät #snickers #mars #twix #tarjous #halpaa Jahas.. Tietää missä huomenna juo kahvia. ☕️ #kahvitauko #halpahalli #shokkipäivät #hhcafe 5 years ago

Halpa halli shokkipäivät life

Sen vuoksi yhtiö on tänään antanut neuvotteluesityksen yt-neuvotteluiden aloittamisesta koskien henkilöstön mahdollisia lomautuksia. Tilanne on hyvin valitettava ja toivomme, että muutokset kysynnässä ja siten sopeuttamistarpeet jäävät lyhytaikaisiksi. Yt-neuvottelut koskevat koko 1 500 työntekijän henkilöstöämme aivan yhtiön ylimmästä johdosta alkaen. Lomautusten kesto on enintään 90 päivää, Ylinen kertoo. Sopeuttamistoimiin lukeutuu myös vapun tienoille suunnitellun Vaasan uuden myymälän avajaisten siirtäminen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Vähentyneen kysynnän vuoksi lisäksi HHKeittiöt sulkevat ovensa ensi maanantaista lähtien toistaiseksi, ja niiden henkilöstö siirtyy muihin myymälätehtäviin. HH Keittiöitä lukuunottamatta HalpaHalli palvelee normaalisti koko valikoimallaan. - Meneillään oleva tilanne on täysin poikkeuksellinen. Vaikka toisaalla työt vähenevät, myymälätoiminnoissa saattaa esiintyä työvoimapulaa esimerkiksi karanteenien ja sairastumisten seurauksena. Olemme ylpeitä perheyrityksemme osaavista työntekijöistämme ja haluamme pitää heistä huolta, Janne Ylinen toteaa.

Yt-neuvottelujen kohteena on yhteensä 1 500 henkilöä. Toimitusjohtaja Janne Ylisen mukaan neuvottelut koskevat kaikkia yhtiön ylintä johtoa myöten. Kokkolan Halpa-Halli Oy aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut. Yt-neuvotteluiden taustalla on koronakriisi ja sen vaikutukset talouteen. Yt-neuvotteluissa pöydällä ovat enintään 90 päivää kestävät lomautukset. Sopeuttamistoimien myötä myös vapun tienoille suunnitellun Vaasan uuden myymälän avajaiset siirretään myöhempään ajankohtaan. Lisäksi HHKeittiöt sulkevat ovensa ensi maanantaista alkaen toistaiseksi. Henkilöstö siirtyy toisiin tehtäviin myymälöissä. Halpa-Halli kertoo myös, että maaliskuulle ja huhtikuun alkuun ajoitettu Shokkipäivät kampanja toteutetaan, mutta markkinointi aiotaan keskittää digikuvastoihin.

Thu, 15 Oct 2020 01:06:30 +0000